Şimdi Ara

6800 Ultra SLI Oyun testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani üreticilerin karnını doyurmak bi yana,bu bir hobidir

Olay bundan ibarettir

Bu arada ultra we Gt pci lar cizginin söylediğine göre nisan sonuna kadar oratlıkta olmucakmış....Biz daha çok beklıcez gibi :(

Ben Keskeri gercektende kutluyorum bu çalışmasından ötürü...Bide şu yazıcıoğluınun bahsettiği monıtorun falanda resmını koysun tam olsun

Hazır elin değmişken bence 2048deilde 1600deki oyun performanslarını koyarsan daha faydalı olur bence...çünkü senın dısında o cözünürlüge cıkabilen çok kişi yok forumda

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Yani üreticilerin karnını doyurmak bi yana,bu bir hobidir

Olay bundan ibarettir

Bu arada ultra we Gt pci lar cizginin söylediğine göre nisan sonuna kadar oratlıkta olmucakmış....Biz daha çok beklıcez gibi :(

Ben Keskeri gercektende kutluyorum bu çalışmasından ötürü...Bide şu yazıcıoğluınun bahsettiği monıtorun falanda resmını koysun tam olsun

Hazır elin değmişken bence 2048deilde 1600deki oyun performanslarını koyarsan daha faydalı olur bence...çünkü senın dısında o cözünürlüge cıkabilen çok kişi yok forumda

Fotolar eklendi,ilk posta.

1600 için 2048 fps'sini yaklaşık 1.9 ile çarpınca çıkıyor(Cpu limiti olmadığı sürece),hl2 de ss aldığım noktada cpu limiti olduğundan 49 fps çıkıyor diye hatırlıyorum,yinede bi tane koyayım.Farcryda 2048 de 35 aldığım yerde,1600 de 65 filan alıyordum yani aşağı yukarı denediğim cpu limitli olmayan diğer oyunlarda böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 1 Mart 2005, 19:58:03 >

• Kesker senin monitörün markası nedir?Benim bildiğim 2048*1536 yı destekleten monitör yokturda.
  • Kesker en sağlıklı ölçüm için FRAPS programını kullan.THG bile onu kullanıyor.Bende kullanıyorum çok iyi birşey.Aynı demoyu onla sürekli ortalama değer alıp izliyorsun.Sonunda sana diyorki mesela 55 FPS gibi.Bu programı bir dene derim.Daha verimli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoze

Kesker senin monitörün markası nedir?Benim bildiğim 2048*1536 yı destekleten monitör yokturda.

olmaz olurmu
  • bendeki nec FE2111SB diamontron 22" veriyor mesela cam gibi.
  • Konu SLI dan çıkmış monitöre dönmüş...

Bendede 19'samsung war 1600*1200 oynatıo...geçinip gidioz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: X

Kesker en sağlıklı ölçüm için FRAPS programını kullan.THG bile onu kullanıyor.Bende kullanıyorum çok iyi birşey.Aynı demoyu onla sürekli ortalama değer alıp izliyorsun.Sonunda sana diyorki mesela 55 FPS gibi.Bu programı bir dene derim.Daha verimli olur.

Fraps le zaten ölçtüm,o resimlerdeki kenardaki fps frapsin simgesi sanırım bakmamışsın,min max başka türlü ölçmemde mümkün değil zaten.

2048 çözünürlüğünü eğer inf update yaparsanız 109b bile destekliyor,powerstripten bi çözünürlüğün kaç hz ile kaç khz istediğini bulabilirsiniz.66 hz filan alınıyordu 109b ile.

202p direk destekliyorhttp://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fredhopperpage=compare.jsp&fhquery=fh_view%3Dcompare&fhquery=fh_location%3Dfh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fen_GB%2Fcategories%3Ccatalog_gb_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_gb_consumer%2Fcategories%3Ccrt_monitors_ca_gb_consumer%2Fcategories%3Ccrt_monitors_gt19_su_gb_consumer%26fh_view%3Dlister&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_GB_CONSUMER&language=en&country=GB&catalogType=CONSUMER&fhquery=fh_secondid%3D109P40_40_GB_CONSUMER&fhquery=fh_secondid%3D202P40_20_GB_CONSUMER

Link biraz uzun çıktı,nedeni 202p sayfası direk açılmıyor bende compare ile açtım.UXGA bölümünde yazıyor.

• Bu HL2 ekran görüntüleri ne süpermiş bea ! İptal oldum!
  • Kesker , cok iyi sistem şu mach2 yide bize ver artık yaws kasalım biraz..
  • Kesker müthiş bir sistemin var Güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Kesker , cok iyi sistem şu mach2 yide bize ver artık yaws kasalım biraz..

Çukurova yöresinden geçersen buyur gel, "biraz " kasarsın

Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 3 Mart 2005, 17:12:07 >

• quote:

renksiz ne işsin

• kesker oyun oynuyorum yazmıssın
    a4tech mouse sistemin genel gorunumunu ve oyun oynanabilirligini baya bi bozmus istersen sana bi mx500 yollayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertug

kesker oyun oynuyorum yazmıssın
    a4tech mouse sistemin genel gorunumunu ve oyun oynanabilirligini baya bi bozmus istersen sana bi mx500 yollayalım

Valla iyi mouse almıyorum artık,kısa sürede bozuluyor diye scroll olayı olan,optik ve ucuz mouseları tercih ediyorum,daha önce 2 tane ms intelli optical gitti içime oturdu
  • O sisteme Logitech mx1000 yakışır aslında...işine karışmak gibi olmasında
  • ahhh ah bide fx-55
  • Yok oyun için bence ekran kartına yuklenmekte fayda war..Kesker en iyisini yapmış...

Fx 55 çok daha extreme oluo...Ama olay şu...Zaten bu SLı sistemı yapan insan oyunları en az 1280 1024 4x 8x oynucak...eee burdada işlemciden ziyade ekran kartlarına yük binio...Bence fx 55e gerek yok o kadarda...sonucta elındekı 3500+de 2500-2600mhz yapıo Leskerın...Bu hız fazla bile

SLiya iice ısındım bende...gercektende çok muazzam bişey...Allah hepimize nasıp etsın
  • şu r 520 ler bi gelsin de

http://forum.donanimhaber.com/m_2085673/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardo -- 3 Mart 2005, 0:25:44 >
  • quote:

O sisteme Logitech mx1000 yakışır aslında...işine karışmak gibi olmasında

Valla en kral mouse 1 senede bozuluyor,ondan kelefe para bağlamıyorum artık.Tecrübem var bu konuda baya bi,değişk markalarla yani.Ben akşam gelince 1-2 saat pc kullanmam ,devamlı açıktır yani,evde olduğum zaman genelde pc başındayım,ondan dolayı mouse dayanmaz,birde ellerimi sık yıkarım,ne kadar kurulasamda dayanmıyor neme filan sakat yani.(Kaldıki mersinde kutusunda duran bazı parçalarım nemden dolayı bozuldu)

Kalite mouselar genelde az kullanan(azdan kasıt günde en fazla 3-4 saat) veya titiz kullanan insanlar için iyidir.

Bozuldumu dolaptan bi tane daha alıp takınca iş bitiyor,50-100 $ lık mouse gitti deyip hayıflanmıyosun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 3 Mart 2005, 2:44:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.