Şimdi Ara

6800 Ultra SLI Oyun testleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende virge var bi tane,gel bizde sli bağlayalım (pci den)
  • Babalar Gibi VirgeWalla bu kart kadar işime yarayan bir alette yok...Windows bile açıo daha ne yapsın

SLi yaparız bir ara aip ettin...Orb olursak şaşırma hiç
  • Konu ile alakasız postları şikayet edip sildirdim,malum arkadaşta gelince bu topice konuyla alakasız lütfen post atmasın.Kendine başka topic açsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 3 Mart 2005, 17:11:31 >
  • kesker , valla imzanı gördükten sonra çukurova bölgesinden gecme kararı aldım...
  • Hayırlı olsun Kesker. Çok sağlam sistem toplamışsın...

Ya NFS: Underground 2 ile yaptığın test var mı? Sonuçta o da sistemi zorlayan bir oyun. Bir de sli'ın bazı oyunlarda pek etki etmediğini duymuştum... Böyle beklediğinden düşük aldığın testler var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Hayırlı olsun Kesker. Çok sağlam sistem toplamışsın...

Ya NFS: Underground 2 ile yaptığın test var mı? Sonuçta o da sistemi zorlayan bir oyun. Bir de sli'ın bazı oyunlarda pek etki etmediğini duymuştum... Böyle beklediğinden düşük aldığın testler var mı?

Saolasın,evet bazı oyunlarda çalışmıyor,mesela medal of honor : Pasific assault,nfs u2 de motion blur yada light trails'ı kapatırsak çalışıyor.NFS U2 ile denerim bugün,açtım ancak bench yapmadım.Tam liste için
    http://www.nzone.com/object/nzone_sli_certifiedapps.html

Bunların dışında nhancer isimli programla bazı eski oyunlar veya sürücülerin çıkma tarihinden sonra çıkan oyunlarda sli uyumlu hale getiriliyor,zorlama sli yapıyoruz yani.

@Brandybuck

• Evet nfs u2 testleride geldi

2005-03-04 04:59:08 - speed2
    Frames: 4903 - Time: 109710ms - Avg: 44.691 - Min: 26 - Max: 82 1600x1200 4xaa 16xaf

2005-03-04 04:56:44 - speed2
    Frames: 3234 - Time: 95958ms - Avg: 33.702 - Min: 18 - Max: 48 1600x1200 8xS aa 16xaf

Oc ile ilk test 51.1
    2. test 38.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 5 Mart 2005, 0:39:58 >
  • Hayırlı olsun sistemin, nazar değmez inşallah :).
  • bir turlu kac puan aldıgını bulamadım enderin actıgı topic demissin ama bulamadım bir yazarmısın...
    nfs de neden 6800 duz ile 21 fps aldıgımı simdi anladım...

sende bile 50 ustune cıkmamıs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

bir turlu kac puan aldıgını bulamadım enderin actıgı topic demissin ama bulamadım bir yazarmısın...
    nfs de neden 6800 duz ile 21 fps aldıgımı simdi anladım...

sende bile 50 ustune cıkmamıs.

@Silphatos Saolasın

http://forum.donanimhaber.com/m_1968846/mpage_1/key_//tm.htm#1968846 Sli 3dmark benchleri

Yarış ve uçuş simülasyonlarında birde stratejilerde genelde oyun motorları 30 fps ortalamayı bulmak için optimize ediliyor,Olay bundan kaynaklanıyor.

• ha bu arada hayırlı olsun. baya iyi enderc in topiginde baya ucuk seylerden bahsediyorlar...gule gule kullan..
  • Walla Kesker Sen bu alete hemen bir nazar boncuğu şeyettir...Böle olmaz bu (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Walla Kesker Sen bu alete hemen bir nazar boncuğu şeyettir...Böle olmaz bu (:

+1
  • adam olayı aşmış

bu arada köpek güzelmiş yav o nası gözler
  • Şok oldum ben Birşey yazamıyom
  • Tutkulara saygım vardır,hele sizin gibi onların hakkını verenlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Tutkulara saygım vardır,hele sizin gibi onların hakkını verenlere

Saolasın

Ty®,KinGpAsCaL,Slay,Dardo

Nazar dedinizde aklıma geldi :Geçen gün a64 tweakerla birşeyler deniyordum,alet dondu,reset attım biosta donuyordu(cmos reset vs faide etmedi),tam boardu paketleyip garantiye yollayacaktım,vgalardan birini söküp denedim biosa tekrar girebildim(alakasını çözemedim) şu anda sorunsuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kesker

quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Tutkulara saygım vardır,hele sizin gibi onların hakkını verenlere

Saolasın

Ty®,KinGpAsCaL,Slay,Dardo

Nazar dedinizde aklıma geldi :Geçen gün a64 tweakerla birşeyler deniyordum,alet dondu,reset attım biosta donuyordu(cmos reset vs faide etmedi),tam boardu paketleyip garantiye yollayacaktım,vgalardan birini söküp denedim biosa tekrar girebildim(alakasını çözemedim) şu anda sorunsuz.

aman!!!! geçmiş olsun bak gördün mü tak artık bi eşşek nazar boncuğu yani

• gördüğüm en deli sistemi kurmuşşsun kesker tebriklerrrrrr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

gördüğüm en deli sistemi kurmuşşsun kesker tebriklerrrrrr...

Dardo,iskeletor

İskeletor çizgi filmlerdeki o kadar karakter adından nadir aklımda kalanlardan. Karizma elemandı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.