Şimdi Ara

***6815 KEYBOARD SORUNU***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorunum var ve çözemedim, telefona yüklediğim keyboardlar çalışmıyor, şuana kadar;

1. Phonepad international
    2. Spb full screen keyboard
    3. Hikeyboard ve
    4.D9 yükledim ama hiç biride calımadı. Ayarlarına girebiliyorum ama program calışmıyor. Yani secmeye calıstığımda ne varsa o geri cıkıyor.

6815 kullanıyorum ve mobilera türkçe dil paketi, spb mobile shell 1.5, live messenger ve e-wallet. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gökhan KIRANARTLIOĞLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirangokhan -- 29 Haziran 2007; 20:08:40 >

• Aynı sorun bende de uzuuunca bir süre devam etti...Özellikle cihazımın default keyboard 'unun tuşlarının kalemsiz kullanılamayacak kadar ufak olması ve benimde tam ekran bir keyboard kullanmak istememden dolayı SPB FULL SCREENi kullanabilmek için çok inat ettim ama en sonunda yemin ettirdi bana bu klavye programları...Bunun sebebi (benim gözlemime göre...)klavye programının kısayolunun birşekilde(önceleri sadece soft resetten sonra oluyordu...Sonraki zamanlarda cihaz kendi kendine bazen yapıyordu...) windows sistem klasörünün içinden kaybolması yada pasifize olması...

Benim cihazda da ben giriş stili olarak SPB FULLSCREEN i seçsemde cihaz kendi default klavyesini koyuyordu ekrana...LANET ETTİM !!!KULLANMIYCAM Bİ DAHA DEDİM...

Ama en sonunda sorunumu halledicek bir klavye çözümü buldum... Meşhuuuuur I-Phone emulesi bir klavye uygulaması...Tuşlar SPB FULLSCREEN deki kadar iri değil belki ama yinede bence yeterince büyük... ben kalemsiz yazabiliyorum artık... Bir ekran görüntüsü veriyorum aşşağıda...

Uygulamayı kurmak istersen de linki aşağıda veriyorum...Programın adım adım kurulum talimatıda türkçe olarak dosyanın içinde mevcut...
    (sistemin otomatikman silmemesi için birer boşluk bıraktım)

h t t p : / / r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 4 0 1 0 6 7 4 7 / Y e n i _ K l a s o e r _ _ 3 _ . r a r

***6815 KEYBOARD SORUNU***

• teşekkür ederim,
    programı denicem ama dün aksam dayamayıp hard reset attım sadece phonepadı yükledim şu an için sorunsuz calışıyor ama diğerlerini yükleyince bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    mouse driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.