Bildirim
6850 Renk Bozulmaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aralarla düzeliyor mu peki? Düşük ihtimal ama belki de monitördür.
Saat hızlarını yeniden ayarlayıp dene istersen voltaj değeri de düşük gelebilir. [Kaynak] -
sorun monitörde olabilir ekran kartı böyle sorunlar vermez kartı başka monitörde denermisin veya evde lcd tv varsa kasayı bir de ona bağlayarak dener misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 1 Şubat 2015; 15:08:55 > -
Onboard ekran kartı sorunsuz gösteriyor. -
Düzelme olmuyor sürekli aynı maalesef, şu an onboard ile kullanıyorum. -
Dvi sinyali düşürme seçenegini denediniz mi?
CCC'de panel özelliklerinde var. Kimi kullanıcılar sizinle aynı şikayetlerden bahsediyor düzeltebileceği. -
Eskiden hdmi kullanıyordum, dvi dan sonra hdmi bağlantı denedim hiç görüntü alamadım bu sefer... -
bana da dvi çıkışında problemvar gibi geldi ama hdmi'dan görüntü alamaman ekran kartında sıkıntı olduğunu gösteriyor. e.k.'nı başka bir bilgisayarda dene? bir de sıcaklıklar ne seviyede kartın? aşırı ısınma var mı? -
Tüm Mesaj Atanlara Fikirleri için Teşekkür ederim Ancak Hiç Biriniz Bilmediniz ne yazıkki
Sorun Teknik Olarak Kısaca Chipset Arızası
Sorun Tam tenik Acıklması Chipset ile Ram veri yolları Arızasında Oluşan Lehim Toplarındaki Çatlama
Sorunu Giderme Yönetmi Lehim Topların Tekrar Dizilmesi yenilenmesi refurbished yapıması
Sorun Gidermemesi Durumunda Chipset Değişimi
Detaylı Bilgi için
http://forum.donanimhaber.com/m_99489827/f_/key_EKRAN%252BKART%252BTAM%25DDR%25DD%252BNas%25FDl%252Bm%25FD%252BMerak%252BEdiyormusunuz%252E%252E//tm.htm#100407873
Ziyaret Edebilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X