Şimdi Ara

Rx 6700 xt oyunlarda görüntü bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar 1 ay önce farklı şehirden biriyle rx6700xt ekran kartı takası yaptım ve dolandırıldım adam ekran kartında sıkıntı yok demişti ama bozuk malesef ve gonderme şansım yok konuya gelecek olursak ekran kartı resimlerdeki gibi her oyunda görüntü bozulması yapıyor driverları ddu ile silip tekrar kurdum format attım nafile internettede araştırdım fakat hiçbir yerde sorunu bulamadım lütfen yardım edin

• VRAM arızası gibi duruyor. Yapılacak birşey yok, fiziki tamiri gerekli. VRAM değişimini de Türkiye'de yapan var mıdır bilmiyorum. Hangi marka? İlgili markanın servisiyle görüşüp ücretli yaptırmaya çalışabilirsin.

Muhtemelen yüksek sıcaklıklarda uzun süre mining yapıldığı için böyle olmuştur.

• hocam xfx quıck marka servisi varmıdır acaba ve ortalama ne kadar tutar sizce

• geçmiş olsun. bende bir ara rx6700xt ve rx6800 bakıyordum ikinci el. rx6700tx için en uygun fiyat 5500 tl ve yurtdışı patlasa gitti. gittim rtx 4070 aldım ama sıfır. bütçem olmasaydı ikinci el 6700xt kovalayana kadar 6500 tl civarına sıfır satılan rx6700 alır paşa paşa kullanırdım. ne stres ne dert yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık nvideadan şaşmam bundan öncede rx6600xt vardı oyunlarda çok çökme hatası alıyordum.aynı fiyata 5 10 fps fazla almak bu kadar dertle uğraşmaya değmez

• Asla ikinci el alınmaması gereken 3 parça

1-Ekran kartı

2-SSD

3-PSU

• NamazKİLLan N kullanıcısına yanıt
    Bozuk kart alıp marka eleştirisi mi yapıyorsun? Nvidia tarafından vrami bozuk kart da alabilirdin? Nasıl bir mantık çözemedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle geçmiş olsun ama 2. el alıpta ürün bozuk çıknca amd suçludur demek biraz yanlış olur , bnde nvidia kart kullanan birisi olarak diyorum bunu. Belliki kart mining yapılmış veya şansa vram

de arıza çıkmış. Bu çok doğal bir şekilde nvidia kartta da olur. Ben amd yi de nvidia yı da zamanla karışık kullanan birisiyim. Daha önce de rx 6900xt kullandım pek bir sorun yaşamadım şansa.

Ama daha önce amd kartta çökme hataları için bir şey diyorsanız evet o her kullanıcıda olmasa da bazı kişilerde oluyordu.

Tavsiyem, ekran kartı minigsiz kart çok sattım , böyle durumlarda karşılaşmamak için satıcıdan yeni çekilmiş test videosu isteyin bir daha ya , ben alıcılarıma hep öyle yaptım yeni video çekerek.

Özellikle tanımadınız kişilerden ekran kartı bu şekil sıfır bir yerden alınıyormuş gibi alınmaz. Yani düzgün çalıştığını görmek lazımdı. Bendeki de xfx marka idi.

Normalde dürüst birisi ise geri almak zorunda veya başta arızalı demeliydi. İş bana kaldı diyorsanız kendiniz tamir yapan bir servise yaptıracaksınız. Fakat çok cüzi bir fiyat olmaz malesef bu zamanda.

• Hukuken hakkını aramanı tavsiye ederim, ortada bir dolandırıcılık veya bozuk ürün satışı artık hukuken bu durum hangi alanın konusuysa sana ürünü satan kişinin gerçek adını, sanını biliyorsan kartı tamir ettirmek gibi şeylere girişmek yerine hukuken satan kişinin peşine düşmelisin, tabi yasalar - ikinci el ekran kartı gibi bir üründe durum - olay nedir bilmiyorum fakat kesinlikle hukuken bu konunun üzerine düş aynı insan başkalarına da ayıplı mal satmaya çalışmasın.

İyi bilgi edinin, iyi araştırma yapın ve mümkün mertebe kabul edilebilir fiyatlarda profesyonel destek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 30 Mayıs 2023; 13:59:36 >
  • NamazKİLLan N kullanıcısına yanıt

Bombos bir yorum...Bu Kart Nvidia 3070 olup yine bozuk cıksa aynı yorumu yapacak mıydın?

XFX Quick 6700XT kullandım.TT TR2S 650W 80+ ile arada Watman ayarları orjinale dondu uyarısı alıyordum.

650W Gold MSI ile tek bir hata almadım.Asus TUF 6800 kullandım.Asrock 6900XT kullanıyorum 750W Gold ile tek bir hata almadım.

Muhtemelen minig in dibine vurulmus bir kart almıssın.Nvidia,AMD,Intel olması fark etmez.Kartın amiane tabirle anasını aglatmıslar gelmis AMD soyle boyle diyorsun.

O kart nvidia da olsa sorunlu olacaktı,ıntel ARC serisi de olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 31 Mayıs 2023; 3:5:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.