EVET ARKADAŞLAR 69 CZ ALANI ACILCAK OLMASI NEDENİYLE WARİOR YADA BATTLE PRİEST E AÇACAGIM İTEM OLARAK TA WARİOR: +7 SHELL SET +7DD DUAL ROC İRON NECK SKE BELT DUAL PE +8 RAPTOR PRİEST : +8 FABRİC SET SKE BELT İRON NECK DUAL ROC DUAL PE +7 HB HANGİ CHAR 69 CZ SİNDE DAHA İYİ OLUR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
priestde dd olmaması dolayısı ile warrior secerdim.ve paper cok dmg yer 2 asas dalsa paper haline 2 şer skill vururlar.
Hangi server olacağı önemli aslında Birde +2+3 takılı +9 silahlı insanlar ardream i nasıl sardıysa 69 cz sinide saracaktır dolayısıyla o itemlerle hangi çarı açtığının önemi olmıcak sonuç : Oyunu bırakın :P
arkadaşım konuyu saptırma :D ben sadece ardream yada 69 da hangisinin daha iyi olcagını soruorum server MANES bu arada
Bence bp iyi olur ama herşeyden önce senin fikrin önemli hangisi ile oynamayı biliyorsan o karakteri aç ve kullan
BEN BATTLE PRİEST İSTİORUM AMA COK VURURLARMI DİYE KORKUORUM :) 1700 AP Lİ Bİ ASAS KAC WURURR MESELA CHARDA SONUCTA SKE + İRON NECK + PLATE DD 13 OLCAK BİDE MASTER %10 DMAGE AZALCAK 33 DD + MASTER %10 OLDUGUNDA KAC WURURLAR SİZCE 1700 AP Lİ Bİ ASAS
quote:Orjinalden alıntı: Plain Of Death ßen Warrior Kalıcam Valla en iyisi bilal emmi warior akar , tak arkana bi priest orc towna pazar kur