Şimdi Ara

69+ STR Char Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdada belirttiğim gibi 69+ STR çar arıyorum.Server farketmez.Fiyat en fazla 130 ytl verebilirim.STR çar sahibinin istanbulda oturuyo olması şart...

ÖM atarak yada bu başlık altından çarlarınızı yazarsınız iyi olur!..

• 130 ytl çok zor bulursun 69 full str veren olursada dikkatli ol çünkü ucuz bir rakam bu rakamada kim verir 69 lvl str bilmiyorum kolay gelsin
  • Hacım dükkanın önüne niye kapıyosun bakem :D
  • 2-1Hybird sword-shield çarda olabilir yeterki itemleri ve skilleri düzgün olsun
  • o paraya 69 lv str çar bul bende oyunu bırakırım
  • ben satıyorum arkadaşım 200ytl 69 lvl full str blade eşyaları +4+5 olmak üzere full bluedir 13kdan fazla hpsi vardır garment maledir bursada oturyorum
  • kardeş yarın ssler koyup yenı konu açıcam satılıktır diye ordan benım charı görebilrsin hayırlı ramazanlar
  • Güncel
  • bakk ozi benim charın resimlerini karakter ve eşya satışını tıkla 2.sayfayı aç ordan aşşağı doru ilerele görüceksin troyda 69 lvl full str blader satılık die orda full ayrıntılı ssler bulunmaktadır
  • ozi138msn adresini versene kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabiaakgun93

ozi138msn adresini versene kardeş

Bence sen dolandırıcısın.Hiç te öyle bi konu yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_17489866/mpage_1/key_//tm.htm#17489866

bulması 5 saniyemi aldı o kadar zor değilmiş?
  • kım benmı dolandırıcyım bak forumda şunlara sor benı saygacfurkan emirB sapika sor bakalım hepsiyle işim olmuştur akıllı konuş bilip bilmeden ramazanda iftira atma
  • beyler o değil maimainin sattığı chardı bu karakter ve eşya satışından 2.sayfada altlarda konu
  • http://www.youtube.com/watch?v=PW6xKAR7s9M&mode=related&search= izleyinde dine imana gelin biraz iftira atcağınıza
  • Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

quote:

sende iftiracısın bak yorum yapmakla sen iftiracımı oluon lafla degil delille kanıtla
  • furkan şuna yazsana elımde böle bi char olduğuna inanmıor ya resim koyamıorum beceremıorum işte alcak kişi bursadansa gelsın yanında gireyim zaten öle olucak
  • Pufff.Yok bea koca DH sitesinde istediğim türde char
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.