Başlıkdada belirttiğim gibi 69+ STR çar arıyorum.Server farketmez.Fiyat en fazla 130 ytl verebilirim.STR çar sahibinin istanbulda oturuyo olması şart...
ÖM atarak yada bu başlık altından çarlarınızı yazarsınız iyi olur!..
130 ytl çok zor bulursun 69 full str veren olursada dikkatli ol çünkü ucuz bir rakam bu rakamada kim verir 69 lvl str bilmiyorum kolay gelsin
Hacım dükkanın önüne niye kapıyosun bakem :D
2-1Hybird sword-shield çarda olabilir yeterki itemleri ve skilleri düzgün olsun
o paraya 69 lv str çar bul bende oyunu bırakırım
ben satıyorum arkadaşım 200ytl 69 lvl full str blade eşyaları +4+5 olmak üzere full bluedir 13kdan fazla hpsi vardır garment maledir bursada oturyorum
kardeş yarın ssler koyup yenı konu açıcam satılıktır diye ordan benım charı görebilrsin hayırlı ramazanlar
Güncel
bakk ozi benim charın resimlerini karakter ve eşya satışını tıkla 2.sayfayı aç ordan aşşağı doru ilerele görüceksin troyda 69 lvl full str blader satılık die orda full ayrıntılı ssler bulunmaktadır
kım benmı dolandırıcyım bak forumda şunlara sor benı saygacfurkan emirB sapika sor bakalım hepsiyle işim olmuştur akıllı konuş bilip bilmeden ramazanda iftira atma
beyler o değil maimainin sattığı chardı bu karakter ve eşya satışından 2.sayfada altlarda konu
sende iftiracısın bak yorum yapmakla sen iftiracımı oluon lafla degil delille kanıtla
furkan şuna yazsana elımde böle bi char olduğuna inanmıor ya resim koyamıorum beceremıorum işte alcak kişi bursadansa gelsın yanında gireyim zaten öle olucak