merhaba; bence biraz haksızlık ediyorsunuz. Yurtdısından gelen cihazlara servis verilmemesini Cowon izin vermiyor. Bu konuda panatel veya servisim ne yapabilirki?
quote:
Orjinalden alıntı: yasinkucuk
merhaba; bence biraz haksızlık ediyorsunuz. Yurtdısından gelen cihazlara servis verilmemesini Cowon izin vermiyor. Bu konuda panatel veya servisim ne yapabilirki?
* Bence sen 'BİRAZ haksızlık ediyorsunuz' diyerek bize BÜYÜK bir haksızlık yapmışsın... Ortada olan büyük rezaletleri
küçümsemek kadar yanlış ve sömürülecek bir düşünce olamaz burada...
* yurt dışından gelen cowonları servisin bir ücret karşılığında garanti kapsamına almaması anlaşılır bir durum. fakat bazı dükkanların
parayla cowon tamiri yaparken mesela d2 nin bütün yedek parçalarını panatelden satın alıp tamir etmesi anlaşılır bir durum değil...
mademki d2 tamir eden dükkanlara d2 nin yedek parcalarını satıyorsun ve onlar tamir ediyolar, o zaman sende tamir servisini paralı
bir şekilde kullandır... saçmalık... Ama asıl sorun bu değil asıl sorun hiç bu değil... SORUN BU DEĞİL...
* sorun şu ki yurt dışından çok ama çok daha ucuza getirmek varken ben gidip panatelin garantili ürününü nerdeyse 2 kat fiyatına
türkiyeden almışım... Hem kendi d2 mi garanti kapsamına almışım hemde panatelin bu garanti uğruna tonla para kazanmasını
sağlamışım... Bu nu yapmışken d2 bozulunca sayın panatel ne yapıyor?
* d2 min catlamış olan iç dokunmatik camını tamir edip (herhangi bir ücrete) gönderip müştrerisini memnun etmek varken camın değil de
ekranın değişmesi gerektiği yalanını uydurdu... Ben sana hangi mühendislik hangi bölüm okuduğumu anlatmayacağım ama orada ekranın
dokunmatiği sağlayan üst camın değişmesi gerektiğini biliyorum. (insanı resmen aptal yerine koyuyolar).
* bir panatel müşterisi olarak bu kazığıda yediğimi kabul edip fiyat soruyorum? cevap 210 ytl
yani su anda ortalama % 110 (vergileri katmadan söyledim yani saf kar) kar koyup 440 ytl ye sattıkları d2 nin işlemcisine ekran ve ses
cipine, bataryasına, programlama emeğine, kulaklığına, adaptörüne, ssd belleğine (ki bu aletlerin en pahalı parçaları işlemcileri ve ssd
bellekleridir. sonra ekran, ses kartı ve batarya gelir) 440 - 210 = 230 ytl para biciyolar... Bu mudur müşteri dostluğu...
* akıllarında iki şey var... ya kazıklamak yada bir tane garantili cowonu daha eksiltmek... cünkü arıyorum özel tamirciyi kendisi yedek
parcasının kaca olduğunu öğrenip cevap vereceğim diyor. Sonra cevap veriyor eğer ekranı değiştirmek istersen 90 ytl diyor...
* kimse bana haksızlıktan bahsetmesin... Ben bir öğretim görevlisyim ve hergün öğrencilerime haksızlıklardan bahsederim... kimse bana
haksızlıktan bahsetmesin...
* sunularım bitsin yazacağım yazıyı cowon'a...
PANATEL yetkilisi olarak tüketicilerinize buradan bari kulak verin. Bu kadar kişi haksızlık ediyor olamaz.
bu sitedeki ürünler, modeli geçmiş, teşhir, demo ürünleri, imiş, Sitenin "hakkında" bölümünde yazıyor
normal olarak dükkanda satamıyacaklarını ürünleri satmak için açılmış bir site mesela teşhirde kullanılan ürünler için bunun dışındaki ürünleri zaten normal fiyatlarına satıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme