Şimdi Ara

69 YTL ye COWON MP3 Playerlar üstelik 12 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.serviooutlet.com adresinden kullanılmamış cowonları çok indirimli fiyatlara alabilirsiniz.
    MAximum karta 12 taksit
    stoklar erimeden almanızı tavsiye ederim

• Panatelin firması değilmi bu?

PANATEL yemin ederim bedava verse almam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiçbiri

Panatelin firması değilmi bu?

PANATEL yemin ederim bedava verse almam ben
    neden panatel in nesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

neden panatel in nesi var

Alıntıları Göster
    son derece ciddiyetsiz,kaba,işgüzar,umursamaz... bir firma.

COWONun ithalatçısı olur.
  • quote:

son derece ciddiyetsiz,kaba,işgüzar,umursamaz... bir firma.

COWONun ithalatçısı olur.

Alıntıları Göster
    servio outlet panatel'in değil servisim a.s. markası.
    bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinkucuk

servio outlet panatel'in değil servisim a.s. markası.
    bilginize

Alıntıları Göster
    Servisim de PANATELin servis hizmeti veren yan kuruluşu değil mi kardeşim?

Bilmiyorum panatel&servisim in çalışanı filan mısınız ama ben uyarımı yapayım EĞER ÖYLEYSENİZ. Son derece kaba ve vurdum duymazsınız. Müşterilerinize hiç önem vermiyorsunuz.

Kullanıcı düşmanı bir firmasınız. Bi bozulsa de soysak diye düşünen bir firmasınız. Her şeyi müşteri hatası diye yollayan bir firmasınız.

Ve bence batmaya mahkum bir firmasınız kendinizi düzeltmezseniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 9 Nisan 2008; 23:10:33 >

• quote:

Servisim de PANATELin servis hizmeti veren yan kuruluşu değil mi kardeşim?

Bilmiyorum panatel&servisim in çalışanı filan mısınız ama ben uyarımı yapayım EĞER ÖYLEYSENİZ. Son derece kaba ve vurdum duymazsınız. Müşterilerinize hiç önem vermiyorsunuz.

Kullanıcı düşmanı bir firmasınız. Bi bozulsa de soysak diye düşünen bir firmasınız. Her şeyi müşteri hatası diye yollayan bir firmasınız.

Ve bence batmaya mahkum bir firmasınız kendinizi düzeltmezseniz!

Alıntıları Göster
    organix'in ses kalitesi mi daha iyi yoksa u3'un mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: tritonreloaded

organix'in ses kalitesi mi daha iyi yoksa u3'un mü?

Alıntıları Göster
    Fiyatlar ucuz gelmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Fiyatlar ucuz gelmedi bana

Alıntıları Göster
    Panatel berbat bir firma ya.
    Hala Cowon A2 ye 600 ytl civarı fiyat vermeye çalışıyor.
    500 ytl ye Cowon A3 aldım garantisiz.
    Bir yanlışları da inadına yurtdışı cihazlara vermedikleri servis hizmeti...
    Oysaki kanuna göre kesinlikle paralı servis hizmeti vermeleri gerekiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuct up kid

Panatel berbat bir firma ya.
    Hala Cowon A2 ye 600 ytl civarı fiyat vermeye çalışıyor.
    500 ytl ye Cowon A3 aldım garantisiz.
    Bir yanlışları da inadına yurtdışı cihazlara vermedikleri servis hizmeti...
    Oysaki kanuna göre kesinlikle paralı servis hizmeti vermeleri gerekiyor!

Alıntıları Göster
    * ben hayatımda bu kadar iğrenc, paragöz, müsterisini hice sayan, aklı fikri kazık atmakta olan bir firma görmedim görmedim görmedim... d2 forumlarını

okumanızı tavsiye ederim... q5 ve leica c-lux 2 yide alacaktım ama almadım... Ve elimde d2 yi gören ve hayran kalan herkese kesinlikle ama kesinlikle

internetten almasını tavsiye ediyorum hatta kredi kartı olmayanlara kendi kredi kartımla yardımcı bile oluyorum. ayrıca bu siteden 512 mb cowon alacağıma

79 milyona amfili 1 gb zen touch alırım daha iyi... yazık ediyolar cowona yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: electrogod

* ben hayatımda bu kadar iğrenc, paragöz, müsterisini hice sayan, aklı fikri kazık atmakta olan bir firma görmedim görmedim görmedim... d2 forumlarını

okumanızı tavsiye ederim... q5 ve leica c-lux 2 yide alacaktım ama almadım... Ve elimde d2 yi gören ve hayran kalan herkese kesinlikle ama kesinlikle

internetten almasını tavsiye ediyorum hatta kredi kartı olmayanlara kendi kredi kartımla yardımcı bile oluyorum. ayrıca bu siteden 512 mb cowon alacağıma

79 milyona amfili 1 gb zen touch alırım daha iyi... yazık ediyolar cowona yazık...

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar ben de panatel mağduruyum.ancak burda panatel hakkında ne yazarsanız yazın adamlar için çok ta trink etkisi yaratır.eminim panatel yetkili veya çalışanlarından olup ta yazdıklarımızı okuyan birileri vardır ama dediğim gibi adamlar kimseyi adamdan sayıp muhatap bile almıyorlar.benim önerim panatelden şikayetçi olup ingilizcesi baya iyi olan arkadaşlar varsa cowon firmasına şikayet maili atıp bütün yaşadığımız sıkıntıları dile getirmeleri.hiç olmazsa şikayetimiz etkili yetkili birilerine ulaşırsa kaale alınır belki bişeyler değişir diye düşünüyorum.haa cowon da panatel gibi ilgisiz kalıp sallamazsa o zaman biz de cowonu sallamayız olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

ya arkadaşlar ben de panatel mağduruyum.ancak burda panatel hakkında ne yazarsanız yazın adamlar için çok ta trink etkisi yaratır.eminim panatel yetkili veya çalışanlarından olup ta yazdıklarımızı okuyan birileri vardır ama dediğim gibi adamlar kimseyi adamdan sayıp muhatap bile almıyorlar.benim önerim panatelden şikayetçi olup ingilizcesi baya iyi olan arkadaşlar varsa cowon firmasına şikayet maili atıp bütün yaşadığımız sıkıntıları dile getirmeleri.hiç olmazsa şikayetimiz etkili yetkili birilerine ulaşırsa kaale alınır belki bişeyler değişir diye düşünüyorum.haa cowon da panatel gibi ilgisiz kalıp sallamazsa o zaman biz de cowonu sallamayız olur biter.

Alıntıları Göster
    Aslında bu kadar cowon sahibi adamız. Toparlanıp hep birlikte cowon genel merkezine mail göndersek. Hatta cwonu olmayanlara bile göndertsek." Tr deki servisiniz berbat, insanr cowondan köşe bucak kaçıyorlar, bu kadar genç nüfusu olan bir ülkede büyük kayıp" desek, belki birşeyler değişir. Ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Aslında bu kadar cowon sahibi adamız. Toparlanıp hep birlikte cowon genel merkezine mail göndersek. Hatta cwonu olmayanlara bile göndertsek." Tr deki servisiniz berbat, insanr cowondan köşe bucak kaçıyorlar, bu kadar genç nüfusu olan bir ülkede büyük kayıp" desek, belki birşeyler değişir. Ne dersiniz ?

Alıntıları Göster
    * iyi fikir...

• quote:

* iyi fikir...

Alıntıları Göster
    herkes ayrı ayrı mail atamaz.atsa bile aynı derecede yazı yazamaz.Bunun için bir site ya da bir myspace.com sayfası açılır da herkes ona üye olursa işte o zaman olur.
  • quote:

herkes ayrı ayrı mail atamaz.atsa bile aynı derecede yazı yazamaz.Bunun için bir site ya da bir myspace.com sayfası açılır da herkes ona üye olursa işte o zaman olur.

Alıntıları Göster
    panatel i eleştirenler olmuş yurtdışından alınan cowon ürünlerine servis vermemeleri konusunda ama bunun nedeni panatel değilde cowon la yapılan anlaşmaları nedeniyle olması lazım tabii ne kadar ilgisiz firma oldukları gerçeğini değiştirmez bu çünkü türkiye den alınan ürünlere verdikleri servis hizmetlerinide okuyoruz buradan ve bunun gibi yerlerden

• quote:

Alıntıları Göster
    size şöyle söyleyeyim...cowonun resmi sitesinde Q&A bölümü var. Kayıt olduktan sonra oradan görüş ve dileklerinizi yazarsanız mutlaka ama mutlaka cevap veriyorlar.

şimdiye kadar 10 defa filan soru sordum en geç 24 saat içinde samimice cevap verdiler. oradan yazabilirsiniz!!!...

@dombilibili
    Bilemiyoruz uluslararası garantiyi vermemesini cowon mu istedi ama biz nezaket, müşteri menuniyetinden bahsediyoruz.

konuyu açan arkadaş panatel&servisim çalışanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 11 Nisan 2008; 23:54:03 >

• quote:

size şöyle söyleyeyim...cowonun resmi sitesinde Q&A bölümü var. Kayıt olduktan sonra oradan görüş ve dileklerinizi yazarsanız mutlaka ama mutlaka cevap veriyorlar.

şimdiye kadar 10 defa filan soru sordum en geç 24 saat içinde samimice cevap verdiler. oradan yazabilirsiniz!!!...

@dombilibili
    Bilemiyoruz uluslararası garantiyi vermemesini cowon mu istedi ama biz nezaket, müşteri menuniyetinden bahsediyoruz.

konuyu açan arkadaş panatel&servisim çalışanı

Alıntıları Göster
    bende cowon a2 var daha önce bu konu geçmişti forumda ve orda cowon şirketinin panatelden türkiye dışı alınan ürünlere servis vermemelerini istediğini söylemişlerdi ne kadar doğru bilemem panatel in servisi konusundada deneyimim yok ürünü türkiyeden almadığım için ama kumanda yı onlardan alacağım zaman beni baya uğraştırmışlardı 2 gün sonra getireceğiz dedikleri ürün benim 3. gidişimde 1 hafta sonra ancak getirildi

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

bende cowon a2 var daha önce bu konu geçmişti forumda ve orda cowon şirketinin panatelden türkiye dışı alınan ürünlere servis vermemelerini istediğini söylemişlerdi ne kadar doğru bilemem panatel in servisi konusundada deneyimim yok ürünü türkiyeden almadığım için ama kumanda yı onlardan alacağım zaman beni baya uğraştırmışlardı 2 gün sonra getireceğiz dedikleri ürün benim 3. gidişimde 1 hafta sonra ancak getirildi

Alıntıları Göster
    cowonglobal.com da live chat var konuşmak isteyen konuşsun.
    Ama şöyle de birşey var. lawyer erdem nickli kişi bilebilir.tüketici kanununda geçiyor olmalı,yurtdışı bile olsa servisler ücretli olarak servis hizmeti sunmak zorunda filan diye biliyorum.

• quote:

cowonglobal.com da live chat var konuşmak isteyen konuşsun.
    Ama şöyle de birşey var. lawyer erdem nickli kişi bilebilir.tüketici kanununda geçiyor olmalı,yurtdışı bile olsa servisler ücretli olarak servis hizmeti sunmak zorunda filan diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    snoworun actığı bir cowon forum sitesi var... oraya üye olup oradan yola cıkabiliriz bu konuda...
  • quote:

snoworun actığı bir cowon forum sitesi var... oraya üye olup oradan yola cıkabiliriz bu konuda...

Alıntıları Göster
    Bir önceki mesajımda söylediğim yoldan ulaşmanız en etkilisi

Direk yetkiliyle(yetki lee) konuşun. boş verin efenim live chati filan. Daha cevaplamadıklarını görmedim. Sonuna da REGARDS yazarlar mutlaka. Pek bir saygılılar efendim

düzeltme: Türkçeyi katletmişim birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 13 Nisan 2008; 3:11:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.