Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her çarşamba bir yada birkaç üründe indirim yapılmaya başlandı.. Geçen hafta 1599 TL'den iPhone 4 satılmıştı.
    Yarınki ürünleri öğrendim;

IOmega ScreenPlay Director 1 TB Media Player
    Ürün 299 TL yerine 99 TL satılacak ama stok 40 adet ile sınırlı..
    1 TB'lık external diski bile bu fiyata bulamazsınız.. Üstelik çokda güzel bir alet.. mkv vb. sorunsuz oynatıyor.. Ethernet girişi vb. var.. hdmi, optik çıkış vb. standart.. Bilgili arkadaşlar özelliklerini anlatacaktır..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Media-Player/IOMEGA/SCREENPLAY-DIRECTOR-HD-1TB-p-48621-c-30.htm

Bir de marka ve modelini veremeyeceğim bir notebook var; 2. nesil i5 işlemci, 6 GB ram, 500 GB harddisk, 1 GB ekran kartı..
    Bu da 1099 TL'den satılacak 100 adet var..

Fİyatlar yarın gün içerisinde herhangi bir saatte (sanırım öğleden önce) değişecekmiş..

Her müşteri ancak 1 adet media player alabiliyor fazla verilen siparişler iptal edilecek.

İzin çıktı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 26 Temmuz 2011; 15:55:44 >

• Aninda alirim 99 TL olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Aninda alirim 99 TL olursa...

E yani
  • Mağazalarda olacak mı bu fiyata
  • sadece web sitesine özel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 26 Temmuz 2011; 14:18:22 >
  • Notebook'un markası belli sanırım, eğer yeni bir ürün gelmeyecekse Packard Bell. Tek i5 işlemcili ve 6 gb ramli notebook şuanda o. Eğer başka marka olursa notebook'ta düşünebilirim, packard bell'in kasası güzel ama ekranı tereddütte bırakıyor. Bir değil birden fazla notebook olursa daha da güzel olurdu aslında.

Sonradan farkettim açıklamada notebook diskinin 500gb olduğu yazıyormuş. Bakıp göreceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 26 Temmuz 2011; 15:48:07 >
  • bu media player'ı tüplü tvye bağlama imkanı olabiliyor mu arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıkta hata var "[DARYTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-"
  • Scart varsa scart adaptörü ile, component giriş varsa doğrudan buradan bağlamak mümkün sanırım.

takip etmek lazım ama bilmiyorum bize denk gelir mi?
  • yarın almaya çalışacağım, fiyat çok iyi.
  • bu media playerı almıştım, denemiştim..özetle media player olarak hiç memnun kalmamıştım...Software yavaş, kilitlenme sorunları var, bende nedense her dosyayı açamadı, kafasına göre çalışıyordu, torent de saçmalıyordu..ama disk olarak alıncaksa ok..Birde Toshiba 32AV500 ile kumandası karışıyordu :)
  • arka resmi

• Suanda stokta yok
  • Bunu bilgisayara bağlayıp harici disk gibi de kullanabiliriz değil mi? Eğer öyle de oluyorsa kesin alırım çünkü 1 TB HDD almayı düşünüyordum.
  • Keşke stok biraz daha fazla olsaymış. Gerçekten çok sıcak fırsat.
  • Ürünü almış olsak kaç günde gelir acaba? Siparişlerden sonra toplu ithalat mı yapılır?
  • torrent desteği ne durumda acaba ürünün...
  • saat kaçta satılmaya başlanır?
  • Ürünü Hard Disk fiyatına düşünün, media player özelliği felaket :( Son yazılım güncellemeleriyle hızlandı mı bilmem ama dediğim gibi HD almış gibi düşünürseniz fiyat iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarozgur

Ürünü Hard Disk fiyatına düşünün, media player özelliği felaket :( Son yazılım güncellemeleriyle hızlandı mı bilmem ama dediğim gibi HD almış gibi düşünürseniz fiyat iyi.

USB ile bilgisayara bağlayıp HDD gibi kullanılıyorsa tamamdır. Yarın bunu takip edeceğim hep, iPhone 4 saat kaçta satışa başlamıştı? Bu fırsat kaçmaz gibi. Birde daha önce alışveriş yapanlar sanal kartta sorun çıkartıyor mu site?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.