Şimdi Ara

Media Markt'ta İphone 15 Plus Alımında Sürekli Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MediaMarkt sitesinden 57.729 TL ücret karşılığında iPhone 15 Plus almak istediğimde sürekli hata ile karşılaştım. MediaMarkt müşteri hizmetlerini aradım çözüm alamadım talep açtık ve 48 saat içinde dönüş yapacağız dediler 3 gün geçti kimsenin umurunda değil. Bankamın müşteri hizmetlerini aradım banka hesaplarım ve kartımla ilgili hiçbir sorun olmadığını söylediler. Ne yaptıysam saatlerce uğraşsam da Telefonu 57.729 TL üzerinden satın alamadım. Sabahına bir kalktım baktım fiyata baya zam gelmiş. Ne olacak şimdi kime şikayet edeceğiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 6 Aralık 2024; 17:14:13 >

• İstediği kadar stok görünsün demek ki fiyat güncellemesi çoktan yapılmış sipariş alabilseydin bile iptal edeceklerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MediaMarkt gece fiyat indirimi yapar genelde, durum normal yani. Sabah mağaza satışı da olduğu için sanırım geri artıyor. Şuan bakarsanız o model yine ucuz (57500TL) mesela ama pembe kalmamış sanırım diğer renkler var.

MediaMarktın online ödeme sistemi bence berbat bu arada, kasıtlı bir iş olduğunu sanmıyorum size denk gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 8 Aralık 2024; 0:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    ben bu hafta fiyat uygun olduğu için 15 pro max siparişi verdim, ödemeyi yaptım, sabah kalktığımda sipariş iptal edilmişti 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @akmac Rezalet bir satış politikaları var.

@55superx Online ödeme sistemini geçtim müşteri hizmetleri bile aşırı kötü. Her gibi arıyor ama hepsi birbirinden habersiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.