Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten yorumları okuyunca bu kadarda değil diyorum..
    Yazın kenara bu fiyata bir daha benzer birşey bulamazsınız.. Zaten yarın kaç dk.'da stok tükenecek bilmiyorum..
    İki kampanyada öğleden önce başlayacakmış..

Bir ipucu: üye değilseniz şimdiden üye olun ki yarın onunla zaman kaybetmeyin..

Bu arada notebook'a pek yorum gelmedi gerçi media player'ın avantajı o kadar fazla ki biraz geride kaldı
    6 GB ram'li 2. nesil i5 için çok güzel fiyat.. Bu fiyata ancak dandirikten yerli montajlar alınır..
    Bu arada şu parmak okuyucu ne ayak, nette ürünün fotoğraflarında gördüm.. pek işe yarar gibi gelmiyor ama (?)

• arkadaslar harici hdd olarak kullanılabilir mi bu alet ?
  • @hereticc

Yarınki gibi 2 üründe değil de, 20~25 farklı üründe yaptığı gerçek sıcakların bulunduğu Darty'nin kamikaze kampanyalarını özledik. Son aylarda düzenli olarak yaptığı indirimlerle Vatan Bilgisayar daha revaçta...
  • Mediaplayer durumu ortada, hdd olarak almak bile riskli bence. İsteyen alabilir elbette, hayrını görsün...
  • ERPmühendisi: hocam tüm cep telefonları ve external hdd'lerdeki 20% worldpuan kampanyasını kaçırdın galiba :)

genel: bu kadar negatif yoruma rağmen yarın göreceğiz :) Yada biz göremeden tükenecek :) Bu kadar olumsuz yorum bana imkansız gibi geliyor.. Neyse alanlar anlatır.. Bu arada iomega HDD'de samsung'dan daha iddialı bir marka sadece Türkiye'de pazarlama sıfır.. Ama avrupada çok başarılılar..
  • Tüplü TV'de Divx oynatacağım. Bu işi yapması için eski makinam olan AMD Athlon işlemcili bilgisayarı kullanıyordum. Tonla çektiği elektrik ve gürültüsü bonus.

Sanırım 480p divx'i oynatır alet. 99 TL'ye bedava. O eski makinama aldığım Silverstone HTPC kasaya 2-3 sene önce 200 TL verdiğim düşünülürse
  • O kampanya için açtığınız konuda sizden sonraki ilk mesaj bana ait, ilk 5 mesajdan ikisi benim :) Kamikaze neredeyse her farklı türden 1 yada 2 tane üründe indirim oluyordu.

Ayrıca yine konuya yazdığım başımdan geçen olayı görmediniz :( Konuyla ilgili olarak hala Darty'den arayan olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi
    Seagate 2 tb dosk (189TL) sipaiş geçtim. Akşam yedide aradilar stokta yokmus dediler. Parayi da 3 gun sonra geri oderlermis Nasil bir iş anlamadim, stokta var diyorsunuz siparis aliyorsun. Kredi karti limiti de kalmadi gidip wd 2 tb olani alalim. Farkini vereyim wd gonderin diyorum sistemleri musait degilmis illaki iptal edeceklermis. Hem kredi limitimi kilitle, hem siparisi gonderme, hem siparisimi degisiklik yapmami imkan saglama. DARTY'nin hizmet anlayisi buraya kadar. Paramizla rezil olduk :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 27 Temmuz 2011; 0:34:15 >

• quote:

O kampanya için açtığınız konuda sizden sonraki ilk mesaj bana ait, ilk 5 mesajdan ikisi benim :) Kamikaze neredeyse her farklı türden 1 yada 2 tane üründe indirim oluyordu.

Ayrıca yine konuya yazdığım başımdan geçen olayı görmediniz :( Konuyla ilgili olarak hala Darty'den arayan olmadı.

quote:

Seagate 2 tb dosk (189TL) sipaiş geçtim. Akşam yedide aradilar stokta yokmus dediler. Parayi da 3 gun sonra geri oderlermis Nasil bir iş anlamadim, stokta var diyorsunuz siparis aliyorsun. Kredi karti limiti de kalmadi gidip wd 2 tb olani alalim. Farkini vereyim wd gonderin diyorum sistemleri musait degilmis illaki iptal edeceklermis. Hem kredi limitimi kilitle, hem siparisi gonderme, hem siparisimi degisiklik yapmami imkan saglama. DARTY'nin hizmet anlayisi buraya kadar. Paramizla rezil olduk :(

öncelikle gerçekten salakça bir durum.. Yalnız ERP mühendisinden stok hataları ile ilgili bu kadar şaşırmaman gerekir..
    Yalnız fiyat farkını verdikten sonra istediğin ürünü vermeleri gerekirdi. Bu gerçekten saçma..

• beğenmeyen almasın bu kadar basit, bu ürün için bu fiyat bedava. nefes alsın (çalışsın) yeter :) ama 40 stok olacağını pek zannetmiyorum. 10 tane falan yaparlar herhalde. o da bize denk gelmez. birini hereticc kapsa kaldı dohuz
  • Firmalarda stokların tutmaması yönünde çalışmalar yapmak uzmanlık alanım. ERP sorumlusu oluyorum çalıştığım firmalarda. İş gereği biliyoruz, bizim firmalarda da oluyor. Ama teknoliji firmalarında olunca affedilir olmuyor. Bir çözüm de sunulamaması üzücü doğrusu. Bu konuda belki de diğer teknoloji devlerinin çoğu netten satış olmadığı için açıkları belli olmuyor. Ama teknoloji satan bir firmanın bilişim sistemlerini en efektif kullanıyor olması tüketici beklentisidir. CV'mi nereye göndereyim :)

Benim olayda sıkıntı çözüm yaratılamamış olması, çözüm üretecek bir departmanın haftasonu açık olmaması ve sonrasında da verilen hizmetten memnun kalmayan müşterinin aranıp, sıkıntının giderilememesi. Umarım sistemnizde köklü değişikliğe gidersiniz. Ne kadar başarılı firma olması tüketici lehine.

Gelelim konuya. 1 TB'lık playerin yarın 10 dakika içinde stoğunun tükeneceğini düşünüyorum. Umarım denk gelir de bu sefer alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 27 Temmuz 2011; 0:53:49 >

• Seagate yoktur inş. içinde. Büyük ihtimalle var ama. Genelde seagate çıkıyor taşınabilirlerden. O kadar kullanıcısı var. Biride yazmamışki içinde şu hdd var arkadaş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 27 Temmuz 2011; 5:13:41 >
  • Bi kere motorola kampanyaları Patlatmıştı Bende Bİr tane E8 Almıştım sayesinde
  • notebook kampanyası bitti heralde?
  • Iomega bitti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

notebook kampanyası bitti heralde?
    Başlamadıki bitsin :)
  • ne ara başlayacak ya
  • evet o eklentiyi bende merak ediyorum nasıl bir şey?
  • Laptop için yorumlarınız ne yönde arkadaşlar bu fiyata alınabilir bir ürün gibi geldi bana, ekran kartı bizi üzer mi?
  • Laptop Fiyatına göre çok iyi ram ve işlemcisine diyek bişeyim yok ama ekran kartı Normal
  • Hereticc, click&collect denilen sistemle de alınabilecek mi bu kampanya ürünleri?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.