Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kayıt bulunamadı bizimkiler.kargoyu rayıp nasıl soracagızz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim ürün Aksaray'a gelmiş. 3-4 saate elimde olur.

Hocam aksarayın neresındesın Hocam aksarayın neresındesın

Merkez, Taşpazar Mah. sen?

@beytepeli06

Sabah bende otomatik göründü. Sayfa kodlarını inceleyin, Yurtiçi Kargo kısmında adresten kargo numarasını bulabilirsiniz. Yada bölgenizdeki kargoyu arayıp adınıza kargo var mı diye sorun.
  • Bu üründen bende bir tane aldım ve biraz önce elime geçti. Teşekkürler Darty, teşekkürler hereticc ;)
  • sevkiyat numarası var hala.
  • sayfa kodlarını aradım taradım bulamadım numarayı . Yurtiçi kargoyu arıyorum fatura no olmadan söylemiyo.
  • Facebook sayfalarındaki Müşteri Hizmetleri sekmesinden ulaşabiliyorsunuz dönüş yapıyorlar. sosyal@darty.com.tr adresine de yollarsanız iletişim bilgilerinizi yardımcı olabiliyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Benim ürün Aksaray'a gelmiş. 3-4 saate elimde olur.

Hocam aksarayın neresındesın Hocam aksarayın neresındesın

Merkez, Taşpazar Mah. sen?

@beytepeli06

Sabah bende otomatik göründü. Sayfa kodlarını inceleyin, Yurtiçi Kargo kısmında adresten kargo numarasını bulabilirsiniz. Yada bölgenizdeki kargoyu arayıp adınıza kargo var mı diye sorun.

Bende taşpazar forumda aksaraydan birisini bulduk hayret grup mu oluştursak :)

• Aradım darty yi kargo ya vermemişler henüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

Aradım darty yi kargo ya vermemişler henüz..

bana geldi dostum şuan kurcalıyorum kargoya vermişlerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

Benimde Gönderi Dagıtıma çıktı Yazıyor 1 saat Sonra elimde Olur.Nasıl Beyendiniz mi Ürünü Görünüsünü Filan Hdmi Kablo çıktımı kutudan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 28 Temmuz 2011; 14:45:53 >
  • takip numarasını öğrenebilirmiyim durum gönderildi gözüküyor dedim.. kargoya verilmediği için takip numarası veremiyoruz dedi.. hayyyyy... hayiirli günler dilerim dedim kapattim..
  • göderildi yazısına rağmen arayınca daha kargoya vermedik olayı nasıl oluyomuş . o ne biçim iş hayret bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

quote:

Benimde Gönderi Dagıtıma çıktı Yazıyor 1 saat Sonra elimde Olur.Nasıl Beyendiniz mi Ürünü Görünüsünü Filan Hdmi Kablo çıktımı kutudan??

HDMI kablo kutuda olması lazım, LCD olmayanlar için Scart girişide var. (Benimkide 14:26'da dağıtıma çıkmış en geç 2 saate elimde olur heralde)

• Ellerinde 40 adet ürün yok muymuş da bazılarının gönderilmiş bazılarının gönderilmemiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

quote:

kutudan scart hdmı kablo usb kablosu herşeyi çıkıyor zaten bunları almaya kalksak 20 tl veririz :) ürün fena değil dediğim gibi internetine felan bakmadım bir mkv video attım oda gayet güzel çalıştı ama aşırı hızlı değil alet

• Müşteri hizmetlerine yazdığım mesaja cevap olarak şimdi aradılar. Kargoya bugün verilmiş ama dünkü sıkıntılardan dolayı web sitesinden takip belki yapılamazmış. Yani biraz şüpheli hala.

İnşallah sözde değil, gerçekten yollanmıştır. Yarın elime ulaşsa da boş zmaanım varken incelesem.
  • Olaya bakın darty den aradılar siparişiniz dün akşam yurt içi kargo ya verilmiştir bilginize :=) e dedim aradığımda bugün verileceği söylendi dedim yanlış bilgilendirmişler sizi kusura bakmayın hayyy... hayırlı günler sizede dedim..
  • Ben kargodan sordum adıma kargo yok. Umarım bugün verirler de haftasonuna gelir.
  • Arkadaşlar Bu ürünle Sadece Youtube Ve Flikr uygulamasımı var Başka uygulama yükleyemiyoz mu??
  • Ürünler kargoya verilmiş ve Fırsat tükendiği için konuyu kapatıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.