Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlardan satan varsa 125 tl e veriyorum.. hemen havale
  • Kargo bilgileri Yurtiçinin sistemine toplu girilir, yarın sabaha takipte gözükmesi lazım ürünlerin eğer gerçekten kargoladılar ise.
  • Saturndeki a515 ile gerçekten tek farkı 4gb-6gb bellek farkı mı? Öyle ise siparişimi iptal edeceğim.
  • henüz kargo kayıdı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

hereticc adlı arkadaş da heryere mesaj yazıyo 5 tane mesajı var her konunun içinde olup da 5 mesaj nasıl oluyo o da ayrı bu mesajı okuyunca açıklarsa pek sevinirim.

Sıcak fırsatlara yazılan mesajlar, mesaj sayısını arttırmıyor.
  • alabilen arkadaşlar hayırlı olsun
  • Sabah 9 da oturdum belki alırım diye. Sepete ekledim ekleyiş o ekleyiş. Site gitti. Sizin yapacağınız işin deyip vazgeçtim. Allanlara hayırlı olsun, darty
    Müşteri kazancağına kaybediyorsunuz böyle. Daha geçen gün yüklü bi alışveriş yapmıştım. Dahada yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonné

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

arkadaslar arkadasım gidip dartyden aldığını iddaa ediyor net üzerinden değil ne kadar doğrudur sıkıyor mu yoksa

Böyle birşeye imkan yok.

evet ürün mağazadan alınmış gözlerimle gördüm çok garip bir durum.son kalmıs zaten vermişler belki o yüzdendir

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kargo bilgisi girilen oldu mu ? yurtiçine gelmiş büyük ihtimalle ürün ama yurtiçi halen giriş yapmamış gözüküyor ?

Evet bende de bulunamadı kayıt diyor. Benim aklımı karıştıran kısım kadın ısrarla 3 iş günü içinde dedi bu süre o merkezden çıkma süresi mi yoksa kargo dağıtım süresi mi eğer kargo dağıtımsa zaten yarına gelir merkezde olduğum için.

Siz daha haftaya kadar beklersiniz.. Cumartesi verdiğim sipariş en geç 72 saat içinde teslimat denilmesine rağmen,halen gönderildi diyor ama ne kargoda görülüyor nede son durumu sadece sevkiyat gönderildi..

Ben böyle saçma iş yapan firma görmedim! Hepsiburada bile en fazla 3 gün süyordu telefon açtığımda 3 gün bile sürmeden gönderiyorlardı.Darty müşteri hizmetlerini aramama rağmen halen ürünün gelmesini bekliyoruz.Birdaha kesinlikle darty den birşey almam..

Ekleme: Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve en geç salı günü elimde olacağını söylediler ön siparişli bir ürünmüş!

Arkadaşım o zaman siteye ürünü eklediğinde oraya ön siparişli ürün olduğunu ve teslimatın gecikeceğini yazacaksın.Oraya yazıyorsun 72 saate teslimat parayı aldıktan sonra yok ön sipariş,yok en geç salı ben söyle saçmalık görmedim resmen çakallık başka hiçbirşey değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 28 Temmuz 2011; 10:30:02 >

• Benim x5 siparisin pazartesi sabahi elimdeydi. Demekki stokta olanlari hemen gonderdiler digerlerini firmadan beklediler.
  • Benim ürün Aksaray'a gelmiş. 3-4 saate elimde olur.
  • Benimkide Gelmiş Bornovaya Şimdi Forbese gelcek Sonra Bana 3-4 saat sonra elimde :D
  • ürün elime geçti şuan kuruyorum izlenimleri yazıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kargo bilgisi girilen oldu mu ? yurtiçine gelmiş büyük ihtimalle ürün ama yurtiçi halen giriş yapmamış gözüküyor ?

Evet bende de bulunamadı kayıt diyor. Benim aklımı karıştıran kısım kadın ısrarla 3 iş günü içinde dedi bu süre o merkezden çıkma süresi mi yoksa kargo dağıtım süresi mi eğer kargo dağıtımsa zaten yarına gelir merkezde olduğum için.

Siz daha haftaya kadar beklersiniz.. Cumartesi verdiğim sipariş en geç 72 saat içinde teslimat denilmesine rağmen,halen gönderildi diyor ama ne kargoda görülüyor nede son durumu sadece sevkiyat gönderildi..

Ben böyle saçma iş yapan firma görmedim! Hepsiburada bile en fazla 3 gün süyordu telefon açtığımda 3 gün bile sürmeden gönderiyorlardı.Darty müşteri hizmetlerini aramama rağmen halen ürünün gelmesini bekliyoruz.Birdaha kesinlikle darty den birşey almam..

Ekleme: Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve en geç salı günü elimde olacağını söylediler ön siparişli bir ürünmüş!

Arkadaşım o zaman siteye ürünü eklediğinde oraya ön siparişli ürün olduğunu ve teslimatın gecikeceğini yazacaksın.Oraya yazıyorsun 72 saate teslimat parayı aldıktan sonra yok ön sipariş,yok en geç salı ben söyle saçmalık görmedim resmen çakallık başka hiçbirşey değil..

Bende de kayıt bulunamadı yazıyo hala.

• Arkadaşlar ilk Önce Ürünün Garantisini 3 yıla uzattım kayıt başarıyla yapıldı :)
    şimdi film atıp denicem içinde hiçbirşey yok çünki ama şuana kadar kötü sayılmaz...
  • Haydaa bizimkiler niye gelmedi yaw.. kayıt yok diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

Haydaa bizimkiler niye gelmedi yaw.. kayıt yok diyor..

darty nin sitesinden bakınca bende de kayıt yok diyor ama Ankaraya geldi saat 11:00 gibi geldi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

darty nin sitesinden bakınca bende de kayıt yok diyor ama Ankaraya geldi saat 11:00 gibi geldi işte

hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • quote:

Benim ürün Aksaray'a gelmiş. 3-4 saate elimde olur.

Hocam aksarayın neresındesın Hocam aksarayın neresındesın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın..

teşekkür ederim bu arada 1080p mkv bir film attım 12 gb lık hiç bir sorun olmadan çalıştırdı geçişler felan aşırı hızlı olmasada hızlı film oynatırken hiç takılma olmuyor....99 Tl ye bedava gerçekten iyiki almışım

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.