Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de durum yürürlükte görünüyor tahminim bir hafta içinde elimizde olur...
    isteyene ankara içi dışı farketmez 180 Tl den verebilirim ikinciel referanslarıma bakabilirsiniz...harddisk olarak kullanıcaktım ama satıp sadece hardisk almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

1 tanesini kapacam gibi şansım çoktur :)

alabildin mi?
  • laptobun marka/modelini belirtsek artık ;)

LG A520-K.AC5RT

EKRAN: 15,6"
    HDD: 500 GB
    RAM: 6144 MB

EKRAN BOYU 15.6(")
    İŞLEMCİ TİPİ INTEL CORE - İ5
    HARD DISK KAPASİTESİ 500 GB
    RAM (BELLEK) KAPASİTESİ 2048+4096 MB
    SABİT DİSK HIZ 5400 RPM
    RAM (BELLEK) TİPİ DDR3
    EKRAN KARTI NVIDIA
    EKRAN TİPİ LED HD
    İŞLETİM SİSTEMİ WINDOWS 7 HOME BASIC
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD
    LAN ETHERNET EVET
    LAN WIRELESS 802.11 B/G/N
    BLUETOOTH EVET
    WEBCAM DAHİLİ EVET
    KART OKUYUCU 7 IN 1
    USB PORT 3X USB 2.0 PORT
    KLAVYE TÜRKÇE Q
    PİL TİPİ LI-ION
    PİL HÜCRE SAYISI 6 HÜCRELİ

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=58237&cat_id=24&CFID=124019597&CFTOKEN=11786961&utm_source=banner&utm_medium=homepage&utm_content=20110727_nb&utm_campaign=webdod

1.099 lira

site çok hızlı çalışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 27 Temmuz 2011; 14:32:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgmuh

HERETICC neredesin. bi el atıver yauuuuu..

ilave stok yok mu , elde yoksa avuçta vardır DARTİDE :)

TEDARİK EDER GÖNDERİRSİNİZ...

HADİ BEKLİYORUZ 99 TL ye :)

HERETIC HERETICC diye asterix topterix muabbetine dönüşsün yaa
    tamam paşam bizde isteric de HERETICC in yapcağı bişey yoktur belki
    belki başka çarşamba olur
    bende beklemedeyim kaçırdım
    sepete ekleyemedim bile ekleyipde elinde patlayan formdaşlarada geçmiş olsun gerçi ben derside kaçırdım mediadisk alcam diye ama oldu bikere
    haftaya yenisini bekliyoruz yada card finanslı puan bekliyoruz eskiden cf vardı indirim puan vatanda dahil sonra yerini world aldı 3 tane kart var bide world mü alsak acaba

• fusem - hocam fiyat 1099 TL, yanlış yazmışsın..

faya85 - Elçiye zeval olmaz.. Ben burada konu açmasam belki alabilenlerinde büyük kısmı alamayacaktı..

projeksiyon ekspertizi - ayıp
  • Beyler benim siparişe gönderildi yazıyor. Yurtiçi sayfası var ama kayıt bulunamadı diyor? Daha önce sipariş verenler; sevkiyat numarasıda var cidden kargolandı mı? HB 2 haftadır yollamadı bunlar anında şaştım kaldım.
  • ürünler bugün çıkar.. en azından büyük bölümü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Beyler benim siparişe gönderildi yazıyor. Yurtiçi sayfası var ama kayıt bulunamadı diyor? Daha önce sipariş verenler; sevkiyat numarasıda var cidden kargolandı mı? HB 2 haftadır yollamadı bunlar anında şaştım kaldım.

Aboooooooov. Bende de öyle yazıyor. Birkaç saat içinde bilgiler gelmeye başlar bence. Yeter ki bu kadar hızlı gönderilmiş olsun. Bu arada telefonla onay istemediler.

• Benimki de yollanmış valla. Helal olsun.
  • evet beyler halk buskuvi, halk petibör. kalitede son durak. el değmeden, göz görmeden üretilen bisküvilerimizle hizmetinizdeyiz. bakkalınızdan ısrarla isteyiniz.

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-

konunun hiti tavan yapınca millet reklam veremye başlamış.

bu arada dün akşam bu ürün alınmaz diyenler vardı, ne oldu sahi onlara. iki kişiyi bile caydırabildiklerini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 27 Temmuz 2011; 13:55:44 >

• hereticc sen stok ayarla yeter :P

quote:

faya85 - Elçiye zeval olmaz.. Ben burada konu açmasam belki alabilenlerinde büyük kısmı alamayacaktı..
  • ARKADAŞLAR

mesaj gönderdiğimde bakım çalışması diyordu ben de o sayfada kaldım az bekleyip F5 e bastım (mesajımın gitmediğini sanarak
    ) ama her F5 te tekrar gitmiş.

mesaj kalabalığı oldu tekrar tekrar aynı mesaj geldi. Özür..
  • Stokla ilgili şu söylendi

"Merhaba,

Kampanya dahilinde stok yükseltemiyoruz. Ancak her Çarşamba günü dikkat çekici kampanyalarımız olacak. Takipte kalmanızı öneriyoruz."
  • arkadaslar lenova ideapad s10-3 ufak olan laptoplardan. 2 yıl garantisi var arkadasımda 250 tl alcam. uygun mudur. ?
  • gözümüz aydın ürünler gönderilmiş yazıyor..
    bu kadar çabuk mu ? :)))))

büyük ihtimal kargo giriş yapar kargo sayfası aktif zaten,oradan güncellenir.
    şaşırdım bu kadar hızlı olmasına,ayrıca nüfüs cüzdanı vs. içinde arayan olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Beyler benim siparişe gönderildi yazıyor. Yurtiçi sayfası var ama kayıt bulunamadı diyor? Daha önce sipariş verenler; sevkiyat numarasıda var cidden kargolandı mı? HB 2 haftadır yollamadı bunlar anında şaştım kaldım.

Aboooooooov. Bende de öyle yazıyor. Birkaç saat içinde bilgiler gelmeye başlar bence. Yeter ki bu kadar hızlı gönderilmiş olsun. Bu arada telefonla onay istemediler.

Ciddi ciddi yollamışlar, helal olsun adamlar çalışıyor. Beni aradılar(twitter'dan yazdığım birşeyle ilgili) arayacak mısınız sonra dedim onu internet bölümü gerekli görürse istiyormuş. Kampanya olunca istemeye gerek duymadılar heralde. @hereticc sanada ayrıca teşekkürler, sen olmasan kampanyadan haberim olmayacaktı. Ama bundan sonra her hafta takip edeceğim belki yeni kampanyalarınız olur. Eğer istek iletebiliyorsak Ideos X5'e özel yüksek oranlı bir indirim yaparsanız sevinirim.

• Arkadaşlar benim Sayfada Hala Yürürlükte Yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Ciddi ciddi yollamışlar, helal olsun adamlar çalışıyor. Beni aradılar(twitter'dan yazdığım birşeyle ilgili) arayacak mısınız sonra dedim onu internet bölümü gerekli görürse istiyormuş. Kampanya olunca istemeye gerek duymadılar heralde. @hereticc sanada ayrıca teşekkürler, sen olmasan kampanyadan haberim olmayacaktı. Ama bundan sonra her hafta takip edeceğim belki yeni kampanyalarınız olur. Eğer istek iletebiliyorsak Ideos X5'e özel yüksek oranlı bir indirim yaparsanız sevinirim.

Her çarşamba güzel indirimler olacak ;)

• yatay kullanabilir miyiz bunu ?
  • PS meraklısı bir arkadaş vardı o alabilmiş mi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.