Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Garanti olayını nasıl hallediyoruz? Yarın ürün gelince hemen 3 yıl yapıyım. Bu arada servis olarak kim bakıyor ürüne?

garanti yanlış hatırlamyıyorsam index
    3 yıl garanti için internet sitesini kullanakcasınız.www.iomega.com

internet sitesi ingilizce nasıl yapıcaz 3yıl bi yardım edermsiin???

"Register your product" yazan yere basın.

Cihazın arkasında yzan seri numarasını 1.kutucuğa yazın. 2. kutucuğu boş bırakın. sonrasında "Yes, I'm older 13" yerine tick atın. alt sağdaki "next" tuşuna basın. sonrasında seri no hatılrmadığım için şu an ilerleyemiyorum. bikaç bişey daha sorar. hepsini tickleyip. mail adrei girersiniz.

• Bilgilendirdiginz icin Tesekkur ederim Bilgehan hocam aksamustu gidicem kaldiysa alacagim bu arada yeni kameraniz hayirli olsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizüstü için halen düşünüyorum da ekran kartı kötü diyenler olmuş, hani pek oyun manyağı değilim ama zaman zaman da güncel oyunları oynamak istiyorum bu ekran kartı oynanabilecek şekilde güncel oyunları çalıştırmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Bilgilendirdiginz icin Tesekkur ederim Bilgehan hocam aksamustu gidicem kaldiysa alacagim bu arada yeni kameraniz hayirli olsin :)

Teşekkür ederim ama HB'nin kargolayası yok, bu adamlar 2 saat içinde gönderdiler ama HB 2 hafta olacak hala tık yok.
  • 2 sene önce aldığım dizüstü bilgisayarın orta seviye (ATI HD4650) ekran kartından bile kötü. Bu döviz kurunda fiyatı oldukça güzel ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

quote:

Garanti olayını nasıl hallediyoruz? Yarın ürün gelince hemen 3 yıl yapıyım. Bu arada servis olarak kim bakıyor ürüne?

garanti yanlış hatırlamyıyorsam index
    3 yıl garanti için internet sitesini kullanakcasınız.www.iomega.com

internet sitesi ingilizce nasıl yapıcaz 3yıl bi yardım edermsiin???

Şu sayfa olabilir.

https://iomega-eu-en.custhelp.com/app/register

• bizde havayı aldık o geceden bilgisayarı açtım linkide acık bıraktım ama nasip değilmiş
  • arkadaslar arkadasım gidip dartyden aldığını iddaa ediyor net üzerinden değil ne kadar doğrudur sıkıyor mu yoksa
  • arkadaşlar bu ürün 3-4 kez 150 liraya satıldı. en son da marmara forumda satılmıştı yanılmıyorsam. lütfen karaborsacılara mahal vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

arkadaslar arkadasım gidip dartyden aldığını iddaa ediyor net üzerinden değil ne kadar doğrudur sıkıyor mu yoksa

Kampanya sadece web için geçerli ama arkadaşına mağazada tolerans geçtilerse durum değişebilir.

Ekleme: Az önce Darty arada ürün kargoya teslim edildi dedi bende "Kargoya verildiyse yarına gelir dedim" oda "3 iş günü içinde gelir" dedi bu süre ilçelere vs. ulaşım zamanı olduğu için mi 3 gün diyor yoksa 3 gün Yurtiçi Kargo Darty siparişlerini biriktirip öyle mi yolluyor? Normalde merkezde olduğum için bugün verilen kargo yarın elime geliyor, görevli arkadaş veya tecrübeli birisi yanıtlarsa sevinirim aklım karıştı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 27 Temmuz 2011; 16:50:27 >

• quote:

arkadaslar arkadasım gidip dartyden aldığını iddaa ediyor net üzerinden değil ne kadar doğrudur sıkıyor mu yoksa

Böyle birşeye imkan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonné

quote:

Böyle birşeye imkan yok.

Bir ara web sitesi göçtüğü için, mağazadan anlayışlı birilerine denk gelinirse, arkadaşınının mağazadan alma imkanı bulunmakta.

Bir ara benim de aklıma gelmişti mağazaya gitmek ama şu sıralar pek ihtiyacım olmadığından ve de üşengeçliğimden vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Bilgilendirdiginz icin Tesekkur ederim Bilgehan hocam aksamustu gidicem kaldiysa alacagim bu arada yeni kameraniz hayirli olsin :)

bence öğle yemeğincen önce tükenmiştir
  • kargo bilgisi girilen oldu mu ? yurtiçine gelmiş büyük ihtimalle ürün ama yurtiçi halen giriş yapmamış gözüküyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi kargo da kayıt bulunamadı diyor, eğer yurtiçine verdilerse istanbul içi yarın getirmeleri lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kargo bilgisi girilen oldu mu ? yurtiçine gelmiş büyük ihtimalle ürün ama yurtiçi halen giriş yapmamış gözüküyor ?

Evet bende de bulunamadı kayıt diyor. Benim aklımı karıştıran kısım kadın ısrarla 3 iş günü içinde dedi bu süre o merkezden çıkma süresi mi yoksa kargo dağıtım süresi mi eğer kargo dağıtımsa zaten yarına gelir merkezde olduğum için.
  • olmadı darty sen satıyon 1099 a lg laptopu. aynısını(2gb ram eksik) saturn satıyo 899a
    http://forum.donanimhaber.com/m_51090163/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurozan -- 27 Temmuz 2011; 18:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

olmadı darty sen satıyon 1099 a lg laptopu. aynısını(2gb ram eksik) saturn satıyo 899a

Eğer donanımlar birebir aynıysa o daha avantajlı, 4 GB ram fark yaratmaz normal kullanımda.
  • quote:

quote:

olmadı darty sen satıyon 1099 a lg laptopu. aynısını(2gb ram eksik) saturn satıyo 899a

Eğer donanımlar birebir aynıysa o daha avantajlı, 4 GB ram fark yaratmaz normal kullanımda.

aynen
  • quote:

quote:

quote:

aynen

katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.