Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4-ever

Cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar bu alet tam olarak ne görvei üstleniyor ? Yani usb den film falan izlemek içinmi ? Yeni bi lcd almıştık işe yarıyorsa fırsatı değerlendiririz :)

taşınabilir hdd düşünün ,birde dvd player düşünün. ikisinin birleşimi ve daha gelişmişi dersek yanlış olmaz herhalde.
    youtube da izlersin.torrentte indirirsin sanıyorum ethernet kullanarak.
  • bu yorumlara benimde kafam çok karıştı açıkcası. alan bin pişman :S

bu arada provizyon no nedir ?
  • yaa allah aşkına bu paraya 1tb harddisk aldığınızı düşünün daha ne istiyonuz anlamıyorum ki :) bu fiyata dvd playerın satıldığını düşünürsek yinede bedava
  • 100 liraya 1tb hdd kampanyası beklesek daha mantıklı gibi yorumlar çok kötü...
  • harici hdd de western digital almanızı öneririm.

kampanyadaki hdd, bir problem çıkınca(silinme yanma vs..) üzülmeyeceğiniz veriler için uygun olabilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 26 Temmuz 2011; 15:51:34 >
  • bende medya oynatıcıyı almayı düşündüm ama ürünle ilgili 1 tane olumlu yorum göremedim.Ne DH de nede google'da ürün hakkında yaptığım aramalarda herkes üründen uzak dursun diyor.
  • gece 00.00 da ürün 99 lira ile satılırmı?
  • Gördüğüm kadarıyla yine olumsuz yorumlar gelmeye başladı..
    Acaba milleti uzaklaştırıp kendilerimi alacaklar

99 TL'ye media player diyorum..

Kampanyadaki iki ürün resmi:

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 26 Temmuz 2011; 15:58:07 >

• Bence Darty den ürün alıcaksanız gidip mağazalarından alın derim.Netten yapılan siparişler çok geç geliyor.
  • @hereticc

Yarın ne zaman satışa sunulur? Gece 00:00'da mı yoksa öğren saatlerinde mi?
  • Başlama saatini söylemiyorlar ama muhtemelen sabah 09:00 civarı başlar..

Murat_çavuş - Hocam iki üründe web'e özel, mağazada yok.. Bu arada evet kampanya dönemlerinde gecikmeler oluyor ama onun dışında çok hızlı bence..
  • stok 40 tane, tetikte olan kapar.

herkese bol şans ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

Gördüğüm kadarıyla yine olumsuz yorumlar gelmeye başladı..

Hocam şöyle düşün bir mkv oynatıcı alıyorsun mkv oynatırken sesi çözmüyor yani sessiz izliyorsun.
    Ya da bluray riplerde sesi çözüyor görüntüyü çözmüyor. Donmalar da cabası
    Torrent ya da ağ diski olarak kullanılacaksa problem yok ama alanların bin pişman olduğu bir mkv oynatıcı.
    Fiyatı da 299tl değil geçen sene temmuzda 180tl ye satılıyormuş ew de
    İçindeki disk için alınır diyebilirsiniz. Bilmiyorum o kadar yorumu okuduktan sonra film arşivimi kopyalamazdım cihazın içine.
    Ama şu işe yarar. Torrent downloadı başlatırsınız. Akşam izleyip ((tabi bilgisayardan) ya da bilgisayara atıp) oradan kendi arşivinize atabilirsiniz.
    Yinede fiyatı için alınıp memnun kalınmaz ise iade edilebilir bir ürün gibi görünüyor.

(Kötüleme olarak algılamayın hemen Donanımhaberin forumlarında bu cihazı alanların yorumları..)

• quote:

Başlama saatini söylemiyorlar ama muhtemelen sabah 09:00 civarı başlar..

Murat_çavuş - Hocam iki üründe web'e özel, mağazada yok.. Bu arada evet kampanya dönemlerinde gecikmeler oluyor ama onun dışında çok hızlı bence..

Üstat sanırım Darty çalışanısınız,konuyla alakası olmayacak ama hafta sonu %20 puan kampanyasından yararlanarak cumartesi günü huawei ideos x5 sipariş ettim.Dün sitede sorgulamada durum: gönderildi olarak yazıyordu.Bende herhalde bugün elimde olur diye düşünürken öğlen saatlerinde adres teyidi için aradılar 2-3 gün içinde elimde olabilirmiş.Oysaki siparişi verirken en geç 72 saat içinde teslim yazıyordu.Anlamış değilim..
  • iomega için stok 40,
    yetersiz gibi göründü gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA

iomega için stok 40,
    yetersiz gibi göründü gözüme.

kesinlikle haklısın.. keşke daha çok olsaydı.. Gerçi gördüğüm kadarıyla burada bazı arkadaşlar almayacakmış
    Bir ürünün o kadar kötü olması mümkün mü ? Amazonda bunun 2 TB'lıkları satılıyor şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartanyan

quote:

Gördüğüm kadarıyla yine olumsuz yorumlar gelmeye başladı..

Hocam şöyle düşün bir mkv oynatıcı alıyorsun mkv oynatırken sesi çözmüyor yani sessiz izliyorsun.
    Ya da bluray riplerde sesi çözüyor görüntüyü çözmüyor. Donmalar da cabası
    Torrent ya da ağ diski olarak kullanılacaksa problem yok ama alanların bin pişman olduğu bir mkv oynatıcı.
    Fiyatı da 299tl değil geçen sene temmuzda 180tl ye satılıyormuş ew de
    İçindeki disk için alınır diyebilirsiniz. Bilmiyorum o kadar yorumu okuduktan sonra film arşivimi kopyalamazdım cihazın içine.
    Ama şu işe yarar. Torrent downloadı başlatırsınız. Akşam izleyip ((tabi bilgisayardan) ya da bilgisayara atıp) oradan kendi arşivinize atabilirsiniz.
    Yinede fiyatı için alınıp memnun kalınmaz ise iade edilebilir bir ürün gibi görünüyor.

(Kötüleme olarak algılamayın hemen Donanımhaberin forumlarında bu cihazı alanların yorumları..)

ayranım ekşi diyecek hali yok ;)

internetteki kullanıcı yorumlarını dikkate alın.

• ya cehaletime verin araştıracakta vaktim yok bu media player ne işe yarar (yani harddisk olan kısmının yaptıkları haricindekini soruyorum film izlemek müzik dinlemek değil kastım) mesela tv den kayıt yaparmı
  • laptop gt520 yerine en azından gt525 olsaydı tadından yenmezdi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.