Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel fırsat diye bir heyecanla konuya girdim ama hem buradaki yorumları hemde diğer sitedeki olumsuz yorumları görünce 180 derece dönüş oldu bende
  • Bu arada bunun içindeki HDD PC HDD'si ile aynı mı? İçindeki söksek PC'ye bağlasak olur mu direkt?
  • 99 TL'lik fırsat güzel.

@hereticc kampanyanın devreye gireceği yaklaşık saati burada paylaşırsan forumda 1 numara olursun.
  • Darty bu kampanyaların başladığını Facebook sayfasından duyuruyor olacak. Forumdan takip etmektense Facebook'tan anında haberdar olmak daha mantıklı.

Adresi dehttps://www.facebook.com/darty.com.tr
  • Hatta bana PM'den gonderirsen sana yemek bile ismarlarim :)
  • arkadaşlar rüşvetle sokmayın beni günaha..
    media player'ı bilmiyorum ama notebook bu gece başlar..
  • lg nin 3d televizyonları dts çözmüyor o yüzden medya playera ihtiyaç var ama bu alette dts çözmüyormuş hey allahım
  • Darty Facebook sayfasında güncelleme yapıldı, resmen de duyrulmuş oldu.

https://www.facebook.com/darty.com.tr

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL-

• Edit: çarşambaymış ben kampanya bitti sandım bir an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTDoiT94 -- 26 Temmuz 2011; 20:10:24 >
  • hep şikayet ediyorlardı ama ben görmedim bu sefer erken duyurdular :)
  • Bu media player hayatımda gördüğüm en kötü media playerdir diyebilirim. 99TL ye alınır mı? Alınır bence çünkü 99 Tlye 1TB harddisk geliyor ve bütçeniz de yüksek değilse film de izleyebilirsiniz. Mkv filmlerde mkv toolnix v3.3 üstün açamaz yeniden remux yapmanız lazım. DTS okuyamaz. Çoğu mkvde sorun çıkartır. DVD isoları ve divxleri sorunsuz oynatır. Makine çok ağır çalışıyor açılış süreleri çok uzun. Eğer sadece mkv oynatmak için aldıysanız bence ürünü iptal edin. Ürün mkv oynatmada başarısız sayılır. Ürünü aldıktan 2 hafta sonra sattım.
  • Bu ürünü Hayatta Tavsiye etmem Geçen sene 350 tl ye almıştım Vatandan Mkvlerde Takılma oluyor Video bazen Gözükmüyor ses oluyor görüntü olmuyordu hemen iyade Ettim wd live hd almıştım..
  • eee bizde alabilirsek hdd diye alırız olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

eee bizde alabilirsek hdd diye alırız olmaz mı?

Hdd için alacaksınız hiç almayın bir tane WD yada Seagate alın çünkü bu player ve hddsi perfomanslı değil. Pişman olabilirsiniz.
  • Bu fiyata rağmen alınmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu fiyata rağmen alınmaz mı?

Arkadaşım istiyorsan alabilirsin kimse kimseyi zorlamıyor.ben yandım sizde yanmayın diye söylüyorum.

Ayrıca bu sayfadaki kullananların çogu ürünü geri iade etmişler Buyrun okuyun isterseniz???
    http://forum.donanimhaber.com/m_40581105/mpage_2/key_IOMEGA%2CScreenplay%2CDirector/tm.htm

• Kesin alıcam diyordum ama araştırmalar sorucu bir şeye yaramaz diyor herkes almaktan vazgeçtim ama 99 tl ye 1 tb harddisk olarak kullanılabilir fiyat çok uygun...
    film izlemek için almayın derim ben ama hd olarak kullanacaksanız sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu fiyata rağmen alınmaz mı?

Arkadaşım istiyorsan alabilirsin kimse kimseyi zorlamıyor.ben yandım sizde yanmayın diye söylüyorum.

Ayrıca bu sayfadaki kullananların çogu ürünü geri iade etmişler Buyrun okuyun isterseniz???
    http://forum.donanimhaber.com/m_40581105/mpage_2/key_IOMEGA%2CScreenplay%2CDirector/tm.htm

Evet okudum oraları medya oynatmada vs. sorunlar varmış ama fiyatı ve HDD olarak kullanılabilmesi beni cezbediyor.

• İçinden çıkan HDD ne marka? Kaç RPM? SATA-I mi SATA-II mi?

Torrent performansı nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.