Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bunu bilgisayara bağlayıp harici disk gibi de kullanabiliriz değil mi? Eğer öyle de oluyorsa kesin alırım çünkü 1 TB HDD almayı düşünüyordum.

senin dediğin gibi mantıklı aslında ama boyutları çok büyük.
  • wifi özelliği var mı bunda ?
  • arkadaşlar buradaki mesajlara bakmakta fayda var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42210072/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

wifi özelliği var mı bunda ?

Aparat ile oluyor.

@KappadoKS

Masaüstü bilgisayarda kullanacağım için sorun olmaz. Bu cihazdaki HDD sökülür mü ki?
  • takip :) 99 tl ye harddisk bile alamazsınız :) Alayım bir tane bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

Merhabalar,

Her çarşamba bir yada birkaç üründe indirim yapılmaya başlandı.. Geçen hafta 1599 TL'den iPhone 4 satılmıştı.
    Yarınki ürünleri öğrendim;

IOmega ScreenPlay Director 1 TB Media Player
    Ürün 299 TL yerine 99 TL satılacak ama stok 40 adet ile sınırlı..
    1 TB'lık external diski bile bu fiyata bulamazsınız.. Üstelik çokda güzel bir alet.. mkv vb. sorunsuz oynatıyor.. Ethernet girişi vb. var.. hdmi, optik çıkış vb. standart.. Bilgili arkadaşlar özelliklerini anlatacaktır..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Media-Player/IOMEGA/SCREENPLAY-DIRECTOR-HD-1TB-p-48621-c-30.htm

Bir de marka ve modelini veremeyeceğim bir notebook var; 2. nesil i5 işlemci, 6 GB ram, 500 GB harddisk, 1 GB ekran kartı..
    Bu da 1099 TL'den satılacak 100 adet var..

Fİyatlar yarın gün içerisinde herhangi bir saatte (sanırım öğleden önce) değişecekmiş..

Her müşteri ancak 1 adet media player alabiliyor fazla verilen siparişler iptal edilecek.

40 taneyle sınırlayacaksanız yapmayın abi bu indirimi!..

• quote:

quote:

Aparat ile oluyor.

@KappadoKS

Masaüstü bilgisayarda kullanacağım için sorun olmaz. Bu cihazdaki HDD sökülür mü ki?

o aparat dediğiniz şu masaüstüne wifi ile bağlayabilmek için taktığımız usb aparatlardan mı ?
  • ben en son internetten darty.com'dan alışveriş yapmaya kalktıgımda nufus cuzdanı fotokopisi istemişlerdi... bu sefer ikametgah istemeyeceklerse ben de almayı dusunebilirim..
  • quote:

quote:

quote:

Aparat ile oluyor.

@KappadoKS

o aparat dediğiniz şu masaüstüne wifi ile bağlayabilmek için taktığımız usb aparatlardan mı ?

Onu tam bilmiyorum ama aparatı özel heralde sitesinde 50 Dolara satılıyor.

@gokhan1500

Ciddi misiniz?

• içerisindeki diskin boyutu hakkında bilgisi olan varmı? 2.5" veya 3.5" hangisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

ben en son internetten darty.com'dan alışveriş yapmaya kalktıgımda nufus cuzdanı fotokopisi istemişlerdi... bu sefer ikametgah istemeyeceklerse ben de almayı dusunebilirim..

gerçek mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Notebook'un markası belli sanırım, eğer yeni bir ürün gelmeyecekse Packard Bell. Tek i5 işlemcili ve 6 gb ramli notebook şuanda o. Eğer başka marka olursa notebook'ta düşünebilirim, packard bell'in kasası güzel ama ekranı tereddütte bırakıyor. Bir değil birden fazla notebook olursa daha da güzel olurdu alsında.

p bell de hdd 640gb :S
  • Cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar bu alet tam olarak ne görvei üstleniyor ? Yani usb den film falan izlemek içinmi ? Yeni bi lcd almıştık işe yarıyorsa fırsatı değerlendiririz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ürün almak için test ettim fakat öyle abartacak kadar bilgi istemediler.tc bile istemediler. yoksa kampanyalı ürünlere özel mi istiyorlar nüfüs cüzdanı fotokopi ? gidip taratalım o zaman.
  • Cihaz özellik olarak iyi görünüyor fakat dts desteği yok ve film seçiyor. Oynatmadığı mkv filmleri muxing işlemi yapmak gerekiyor. Dts sesler de Ac3'e çevrilmeli.

Bu işlemler çok zor değil ama zaman alır. Filmi indirip direk seyretmek varken sesi ayır convert et veya filmi indirdin ailecek oturdun tam seyredecen hoop film açılmadı, -durun bi muxing yapıp geleyim- vs. insanın keyfini kaçırır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

ben en son internetten darty.com'dan alışveriş yapmaya kalktıgımda nufus cuzdanı fotokopisi istemişlerdi... bu sefer ikametgah istemeyeceklerse ben de almayı dusunebilirim..

yok artık provizyon no soruyorlar :) valla..
  • quote:

arkadaşlar buradaki mesajlara bakmakta fayda var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42210072/tm.htm

uyarınız için teşekkürler.

ürünle ilgili 1 tane olumlu yorum yok.
  • bu konuyu takip edeceğim. Umarım sabah erkenden yaparlar milet uyanmadan
  • Yorumların çoğu olumsuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.