Şimdi Ara

Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün tarafımda çok az bir süre kullanılmış olup yaklaşık üç yıldır kutusunda tertemiz durmaktadır. Kutu içeriği tamdır ve sorunsuz olarak faal durumdadır. İçinde dahili 1 tb harddisk vardır. Fiyat pazarlıksız 190 TL'dir. Kargo bana ait. Takas kabul etmiyorum. İzmir içi alan olursa fiyat 180 TL. Pazarlık içeren mesajlara cevap vermiyorum. Resimler ürünün kendine aittir. Lütfen sorunlarınız özel mesaj ile sorunuz.

Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo  Fiyat Düştü>>>1 tb Crea JoyBox Recorder Medya Player+Ücretsiz Kargo
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 7 Mayıs 2016; 12:22:44 >

• Pm yolladım..
  • Kardeşim cumartesi sözleşmiştik, bir aksilik mi oldu acaba?
  • Son fiyat ne olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 28 Nisan 2016; 15:07:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.