Şimdi Ara

699 TL Corsair H115i 280MM AIO İşlemci Soğutucusu ( Amazon.com.tr)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corsair CW-9060027-WW İşlemci Sıvı Soğutucusu: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Corsair-CW-9060027-WW-%C4%B0%C5%9Flemci-S%C4%B1v%C4%B1-So%C4%9Futucusu/dp/B019955RNQ

• hey maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itopyada platinium rgb versiyonu 890 lira bu eski sürüm artik piyasada yok alacaktım sonra vazgeçtim 500 e düşer gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    RGB düşünmeyenler için bence çok büyük bir fırsat. Özellikle AM4 işlemcisi olup iyi bir soğutucu arayanlar mutlaka değerlendirsin derim.
  • Amd ryzen 7 2700x icin uygun mu acaba bilen var mi? Amd fani yerine bunu kullanmayi düşünüyorum

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Uyumlu hocam. Ben de 2600X için aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Uyumlu hocam. Ben de 2600X için aldım.
    Teşekkürler hocam, peki fanları sesli midir acaba? Benim kasamdaki 2 adet 12 lik fan çok ses yapıyor, bunda da rahatsızlık verir mi acaba siz araştırdınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıcak fırsatlar garibanların değil saçacak parası çok olanların bölümü.2600x 2700x'e su soğutma alıyor adamlar.patlattım mısırımı izliyorum.

2700x'i stok fanıyla kullanıyorum ne ısı var ne ses.bu işlemciye su soğutma takmaktaki müsriflik sivrisineği caterpillar excavatorla öldürmeye benziyor.2600x ise boeing 747 böyle atıyorsun sivrisineğin üzerine.
    Bu soğutucunun en büyük avantajı sessizliği. Pompa sesi ve fan sesi neredeyse yok. Sessizlik ve performans isteyenler tercih ediyor bu nedenle. Yoksa daha uyguna daha sesli veya daha düşük performanslı seçenekler de var. Ben bunu almayacak olsam Cooler Master MasterLiquid 240 Lite düşünürdüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

sıcak fırsatlar garibanların değil saçacak parası çok olanların bölümü.2600x 2700x'e su soğutma alıyor adamlar.patlattım mısırımı izliyorum.

2700x'i stok fanıyla kullanıyorum ne ısı var ne ses.bu işlemciye su soğutma takmaktaki müsriflik sivrisineği caterpillar excavatorla öldürmeye benziyor.2600x ise boeing 747 böyle atıyorsun sivrisineğin üzerine.
    rainbow six siege de 85 dereceyi görüyor üzerindeki fanla bu normal mi?
  • Fanı sessiz, soğutması güzel, kaliteli. Alın kaçırmayın.

2700x'de kullanıyorum, tam yükte 60 derece civarını geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Fanı sessiz, soğutması güzel, kaliteli. Alın kaçırmayın.

2700x'de kullanıyorum, tam yükte 60 derece civarını geçmiyor.
    Hocam 2 adet 12 cm lik fanın olduğu yere takamıyoruz sanırım 240 mm olarak bakmam gerekiyor

EDİT: Kasamın özelliklerinde de 240 mm demiş :
    www.hepsiburada.com
    Gamemax FC-9225G-B Şeffaf Pencereli Oyuncu Kasa (Powersiz) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamemax-fc-9225g-b-seffaf-pencereli-oyuncu-kasa-powersiz-pm-HB0000042RW9

240 lık uygun birşey bakıyorum mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 26 Aralık 2019; 22:32:32 >

Kasanızı iyi hesap edin, kalınca bir radyatör var. Ben takamadım dediğiniz gibi ön panele, 2 fan-radyatör-2 fan şeklinde ekran kartıyla tokuştular.

Üst tarafa monte ettim, şuan sıkıntısız kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Kasanızı iyi hesap edin, kalınca bir radyatör var. Ben takamadım dediğiniz gibi ön panele, 2 fan-radyatör-2 fan şeklinde ekran kartıyla tokuştular.

Üst tarafa monte ettim, şuan sıkıntısız kullanıyorum.
    Hocam kasam çok büyükte fanların hepsi 12 lik
    www.hepsiburada.com
    Gamemax FC-9225G-B Şeffaf Pencereli Oyuncu Kasa (Powersiz) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamemax-fc-9225g-b-seffaf-pencereli-oyuncu-kasa-powersiz-pm-HB0000042RW9

Hocam o zaman bir üstte önerdiğim Cooler Master MasterLiquid 240 Lite modeline bakabilirsiniz. Tam bir f/p ürünüdür.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ona bakıyorum. Teşekkürler
  • aldım bitane r5 3600 üstüne kullanıcam inş.
  • Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. 615tl gibi bir fiyata almıştım o zaman. Kendi fanları bir hayli gürültülü ayrıca yatay pozisyonda başka bir rattling sesi çıkarıyorlar. Arctic P14 fanlarla değiştirdim. 8700k'yı 1.35V altında gayet makul değerlerde tutuyor.
  • Bu fiyata bedava
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.