Şimdi Ara

699 USD'ye Bu Laptop'u almalımıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya MSI mı bırakın bu markayı hiç birşeyinden hayır gelmedi ne bana nede tanıdıklarıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

Fiyatina göre Süper bi ürün tek sorunu hdd rpm in 2mb olmasi

rpm= rolling per minute (dakikadaki dönümm sayısı)..............bu ya 4200/5400/7200/10000 vs diye gider
    buradaki 2 mb hdd nin cache belleğidir, buda 2/8/16 şeklinde gider.

İlk ürün açıklamasında HDD rami 2 MB idi ama en son stoklara girdiğindeki açıklamada 80GB 5400RPM 8MB
  • Arkadaşlar az sabredin bu fiyata Acer gelecekmiş, şuan anlaşma aşamasındaymış (Bilgi sağlam yerden.)
  • BU FİYATA ÇOK NOTEBOOK VAR Bİ KAÇINI YAZYIM İLGİLENENLERE

1) PACKARD BELL F0335U-043, 1,6 GHZ 512Ram, 80GB, DVDRW CPU: intel® CORE DUO T2060 1.6 Ghz
    Chipset: ATI RC410MD Dual
    RAM: 512MB DDR2 Ram
    HDD: 80 GB Hdd
    Ekran: 15.4’’ WXGA 1280x830 with Diamond View Parlak Ekran

Sürücü: DVD Dual +RW
    Ekran Kartı: ATI Radeon Xpress 200M (Max 256MB Hypermemory)
    Lan: 10/100 Mb Ethernet
    Modem: 56K Fax Modem
    USB 2.0: 3 x USB2.0
    Network: WiFi 802.11 b/g Kablosuz Ag
    Monitor output: VGA D-SUB çıkış
    Boyutlar: 357 X 266 X 36.3
    Ağırlık: 2,6kg
    Batarya: Li-Ion 6 cells 2200mAh
    Ses : Microphone in, Stereo out
    Garanti: 2 Yıl Garanti

2)ACER 5101 ANWLMİ Özellikler
    Amd Turion64 2.0 Ghz
    15.4''Parlak Ekran
    128MB Ati Radeon X1100 Vga
    60GB,512MB DDR2 Ram
    DVD-/+RW , Wifi Kablosuz
    1.3 Mp Webcam + Linux
    ACER 5101 ANWLMİ Notebook
    İşlemci AMD Turion 64 MK 36 (2.0 GHz/ 1MB Cache)

Chipset Amd Trion 64 Çekirdek

Memory 512MB (1x 512) MB DDR2 533 MHz

Ext. 3 x USB 2.0, 5li Card okuycu

Harddisk 60 GB 5400 Rpm Sabit disk

Optik DVD-RW Super Multi çift katman sürücü
    Ekran 15,4" WXGA WS16:10 CrystalBrite TFT- 1280 x 800

VGA 128MB ATI Mobility™ Radeon® 1100 HyperMemory

KART 5li kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD
    Ethernet 10/100 Ethernet
    Kamera Acer OrbiCam™ 225-derece dönen entegre 330Kb

Agırlık 2.8kg ;

Intel® PRO/Wireless

İşletim Linux ®

Batarya 6-cell pil

Fax
    56k Fax Modem

Kablosuz Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g)

Garanti 2 yıl

3)Marka FUJITSU SIEMENS
    Ürün Kodu V3515
    Açıklama
    Özellikler CPU Teknolojisi
    CPU Hızı
    CPU Bus Hızı
    CPU Ön Bellek
    RAM Kapasitesi
    RAM Tipi
    RAM Bus Hızı
    HD Kapasite
    VGA RAM
    VGA Chipset Markası
    VGA Chipset Modeli
    Ekran Boyu (inch)
    Monitör Tipi
    Maksimum Çözünürlük
    Optik Sürücü
    Mobil Özellikler
    İşletim Sistemi
    Ağırlık (Kg)
    Diğer

Intel Core Duo Processor T2050
    1.6 GHz
    533 MHz
    2MB
    512MB
    DDR2
    533 Mhz
    80 Gb
    128 Mb
    INTEL ( Paylaşımlı )
    GMA 950
    15.4 "
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Wireless
    Windows XP HOME Ed. TR
    2.9KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394

Garanti 24 ay

• arkadaşlar işlemci veri yolu 533 mhz ram veri yolu ise 667mhz bu bi sorun çıkartmaz mı acaba işlemcinin kinden daha yüksek bilgisi olan bi arkadaş açıklayabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lutfigul

arkadaşlar işlemci veri yolu 533 mhz ram veri yolu ise 667mhz bu bi sorun çıkartmaz mı acaba işlemcinin kinden daha yüksek bilgisi olan bi arkadaş açıklayabilirmi

Soruna birde ben ek yapayım.

Biz Bu alete 533 mhz DDR2 ram taksak çalışırmı acaba?
  • ya arkadaşlar bu bilgisayar nasıl alınabilirmi? numerik tuş takımı olması benim için çok iyi ama 512 ram sorun gibi. birde şimdi bu yanılmıyosam 32 bit ama herkes 64 bit olsun 2-3 sene sonra 32 bit bilgisayar kullanamazsın diyorlar kafam karıştı. birde ona yakın datron var 1gb ram - 100 gb hd eğer 32 bit bilgisayarlar kullanılabilecekse 2-3 yıl sonra bu 2 bilgisayardan hangisini alayım. yardı edin lütfen kaç aydır dizüstü alıcam karar veremiyom bir türlü
  • Bence hiç bekleme hemen al derim. Daha ne istiyorsun celeron işlemcili pc fiyatına core duo işlemcili pc.

Bu MSI VR600 model bilgisayarın artıları: işlemci süper, ekran kartı süper, hdd güzel, parlak ekran güzel, türkiyede ilk numerik klavye ayrıca güzel, fiyat ise gerçekten mükemmel,

Bu MSI VR600 model pc nin eksileri: Dahili Camera ve microfon olabilirdi, Bluetooth olabilirdi, ram 1gb lık olabilirdi, taşıma çantası hediye olabilirdi, işletim sistemi vista home olabilirdi, Türkçe F klavye opsiyonu olabilirdi, (millet etiket yapıştırmak zorunda kalmazdı)

Bunlarda sorun yapılcak şeyler değil hepsinin temini mümkündür. Bence hiç kaçırma arkadaşım tükenmeden hemen al ama önce bir piyasa araştırması yap. Mesela hepsiburda.com da kredi kartına vade farksız taksitlerle 1.146 ytl ye satılıyor. Süperalsat.com sitesine MSI VR600 diye arama yaptır aynı bilgisayarı yine sıfır olarak satan bir firma var ilan 1.400 ytl diye açılmış ama ufak bir pazarlıktan sonra 1000 ytl ye iniyorlar. Ben 1.050 ytl ye almıştım. Karın 150 ytl falan olur herhalde Saygılarımla

699 USD'ye Bu Laptop'u almalımıyım?

• Arkadaşlar bu laptop u bende almayı düşünüyorum , ben oyunlar için kullanıcam . Bu bilgisayarın kaldıramayacağı oyun varmı (+1 gb ram takılırsa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: htosun54

Bence hiç bekleme hemen al derim. Daha ne istiyorsun celeron işlemcili pc fiyatına core duo işlemcili pc.

Bu MSI VR600 model bilgisayarın artıları: işlemci süper, ekran kartı süper, hdd güzel, parlak ekran güzel, türkiyede ilk numerik klavye ayrıca güzel, fiyat ise gerçekten mükemmel,

Bu MSI VR600 model pc nin eksileri: Dahili Camera ve microfon olabilirdi, Bluetooth olabilirdi, ram 1gb lık olabilirdi, taşıma çantası hediye olabilirdi, işletim sistemi vista home olabilirdi, Türkçe F klavye opsiyonu olabilirdi, (millet etiket yapıştırmak zorunda kalmazdı)

Bunlarda sorun yapılcak şeyler değil hepsinin temini mümkündür. Bence hiç kaçırma arkadaşım tükenmeden hemen al ama önce bir piyasa araştırması yap. Mesela hepsiburda.com da kredi kartına vade farksız taksitlerle 1.146 ytl ye satılıyor. Süperalsat.com sitesine MSI VR600 diye arama yaptır aynı bilgisayarı yine sıfır olarak satan bir firma var ilan 1.400 ytl diye açılmış ama ufak bir pazarlıktan sonra 1000 ytl ye iniyorlar. Ben 1.050 ytl ye almıştım. Karın 150 ytl falan olur herhalde Saygılarımla

Bilgisayarda Camera Yok. Microfon Var. işletim sistemi kurulu gelmiyor yani içi boş geliyor. Yanında linux DVD si veriyorlar.
    aldım 4 gündür kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bilgisayar gayet güzel. Hepsiburada.com dan İdeal karta peşin fiyatına 18 taksit ile aldım. Bilgisayar hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim

• Oh ne güzel sen ideal karta vade farksız 18 taksit yapmışsın bizde sırf axcess var diye 5 taksit yaptılar vadeyi 4 bile yapsanız adamlar fiyatı yükseltiyor nasıl iş anlamadım bari kartıma vade farksız 10 taksit imkanı sunsalar ne güzel olurdu. 5 taksit yüzünden 240 ytl taksitler halinde ödemek zorundayım. Bilgisayarda dahili mikrofon var diyorsunuz ozaman gerçekten güzel benim için tek sorunu klavyesinin Q düzende olması şuan toshiba satellite kullanıyorum orjinal F klavye olarak gönderdiler ama MSI teknik servisine müraacaat ettim mümkün değil diyorlar ancak etiket yapıştır diyorlar ama tamamen klavye değiştiren bazı firmalar var onlara danıştım. onlarda bu modelin çok yeni olmasından dolayı vr600 modeline özel numerik tuş takımlı f klavye ellerinde bulunmadığını ancak tuşları sökerek yerlerini değiştirebileceklerini söylediler. Bu konuyu msı teknik servise sordum kesinlikle garanti kapsamı dışına çıkar diyorlar iki arada bir derede kaldım valla tek çare etiket gözüküyor. Arkadaşım birde bilgisayarda işletim sistemi yok diyorsun biz zaten linux yüklücek değiliz vista home yüklemeyi düşünüyorum 32 bit destekli yanlız bir sorum olacak bu vr 600 modeline vista home işletim sistemini yüklesem vista Aero özelliğini çalıştırır mı? Toshiba bilgisayarımda çalıştırmıyor bu yüzden sordum saygılar sunarım. Hüseyin Tosun

• Paylaşımlı 224mb ne demek bilen varmı ? ayrıca aynı fiyata Datron un bir modeli var yanlız onun işlemcisi core 1.6 bununla fazla farkı varmıdır.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=300&productid=bd70430
  • Kardeş bence Datron alma dikkat edersen o fiyata söylediğin datron bilgisayarda 128 mb lık ekran kartı var MSI vr600 de ise paylaşımlı olduğu için 256 mb tan 224 mb ta düşmüş Üstelik söylediğin datron marka bilgisayarında ekran kartı paylaşımlı düşünsene 256 lık varken hiç 128 lik alınırmı ayrıca işlemciside msı na göre düşük birde ağırlık olarak yine fazla bir fazlalığı bluetooth oda farketmez hiçbir işe yaradığı yok zaten ben msı vr600 sipariş verdim yarın elime geçecek daha ayrıntılı bilgi veririm. Saygılarımla
  • Selam Nuri Bey; Benim sipariş ettiğim msı vr600 hala gelmedi büyük ihtimal yarın elime geçer, sana sormak istediğim bilgisayarın hard diski iki ye bölünük mü? Yoksa sadece C diski mi var? Bende hem vista var hemde Linux dvd sini gönderecekler diyorsun ikisini kurmam gerekirse önce hangisini kurayım. Bu arada bilgisayarı beğendiğine göre inşallah bizede beğeniriz yani toshiba bilgisayarımı aratmaz bilgisayarınız hayırlı olsun der, saygılarımı sunarım. Hüseyin Tosun

• Bigisayarın HDD si tek parça geliyor sadece C var. Kutunun içinden Linux DVD'si çıkıyor ama ben kurmadım. Elimde Win XP vardı onu kurdum kurarken HDD yi 3'e böldüm. Bilgisayarda wista yüklü değil ve wista dvd side vermiyorlar. başka bir topictede bilgisayarda Intel 943GML Chipset var demişsin. evet ürünün özelliklerinde Intel 943GML Chipset deniyor ama bana gelen bilgisayarda Intel 945GM Chipset var.
  • Merhaba Nuri Bey;

Ozaman banada bugün gelecek bilgisayarda İntel 943 GML Chipset değilde 945 GM Chipset gelecek. Daha dün vr600 modeli vistalı olarak satışa sunuldu. linkihttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=82853&productId=bd70821 dikkat edersen bu modelde İntel 945 GM Chipset olarak gösterilmekte 1-2 hafta önce satışa sunulan linux işletim sistemli satışa sunulan vr600 modelde ise bu linktehttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=82853&productId=bd70711 İntel 945 GM Chipset göstermekte inan chipset ten birşey anlamam ne işe yaradığını bilmem ama söylenen 943 olan başlangıç seviyesiymiş 945 ise orta seviyede bir chipsetmiş hepsiburada.com da adam gibi ürünün özelliklerini girmiyorlar milleti kıllandırıyorlar yav inanın Nuri Bey siz söylemeseydiniz üründen cayıp öteki vistalı olan chipseti orta seviyeli olan ürünü alacaktım. Birde bugün teslim edecekler ürünü chipset konusunda çok iyi bir haber verdiniz için rahat etti. Birde bende zaten Vista Home İşletim Sistemi var sizden öğrenmek istediğim freedos olarak geliyor dediniz ve hard diski tek dediniz bende iki işletim sisteminide vista ve linux yüklemek istiyorum önce hangisini yükleyeyim diye bir tavsiyenizi almak istemiştim. Birde bu hard disk işletim sistemi kurulurken mi bölünüyor? Ben hard diski iki ye bölüp iki işletim sistemi yüklemek istiyorum. Bilgisayar kaldırır mı? Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Hüseyin Tosun

• quote:

Orjinalden alıntı: htosun54

Merhaba Nuri Bey;

Ozaman banada bugün gelecek bilgisayarda İntel 943 GML Chipset değilde 945 GM Chipset gelecek. Daha dün vr600 modeli vistalı olarak satışa sunuldu. linkihttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=82853&productId=bd70821 dikkat edersen bu modelde İntel 945 GM Chipset olarak gösterilmekte 1-2 hafta önce satışa sunulan linux işletim sistemli satışa sunulan vr600 modelde ise bu linktehttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=82853&productId=bd70711 İntel 945 GM Chipset göstermekte inan chipset ten birşey anlamam ne işe yaradığını bilmem ama söylenen 943 olan başlangıç seviyesiymiş 945 ise orta seviyede bir chipsetmiş hepsiburada.com da adam gibi ürünün özelliklerini girmiyorlar milleti kıllandırıyorlar yav inanın Nuri Bey siz söylemeseydiniz üründen cayıp öteki vistalı olan chipseti orta seviyeli olan ürünü alacaktım. Birde bugün teslim edecekler ürünü chipset konusunda çok iyi bir haber verdiniz için rahat etti. Birde bende zaten Vista Home İşletim Sistemi var sizden öğrenmek istediğim freedos olarak geliyor dediniz ve hard diski tek dediniz bende iki işletim sisteminide vista ve linux yüklemek istiyorum önce hangisini yükleyeyim diye bir tavsiyenizi almak istemiştim. Birde bu hard disk işletim sistemi kurulurken mi bölünüyor? Ben hard diski iki ye bölüp iki işletim sistemi yüklemek istiyorum. Bilgisayar kaldırır mı? Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Hüseyin Tosun

Linuxtan pek anlamam ama bildiğim kadarıyla ikisi aynı anda kurulamıyor. bazı arkadaşlar linux kurup üzerinde windows çalıştırıyorlardı bir programmış gibi. Ama bu konu hakkında daha fazla bilgisi olanlara danışırsan daha iyi olur. HDD yi bölmek için çeşitli programlar var istersen bunların dos altında çalışanları ile bölebilirsin yada herhangi bir windows cd sini kurarken ilk kurulum esnasında bu işlemi gerçekleştirebilirsin tabiki kuruluma devam etmeyebilirsin. yani hdd yi böldükten sonra kurulumdan çıkıp daha başka işletim sistemleri kurabilirsin. 945 GM olayıda evet sitede yanlış yazılmış bir çok program ile kontrol ettim hepsinde de 945 GM olarak gösterdi. Birde yukarıdaki yazılardan birtanesinde 533 mhz ram takılabilirmi diye sormuştum. evet 533 mhz ram takılabiliyor. elimde pek oyun olmadığı için NFS Underground ile test ettim bilgisayarı 1GB ram ile bir sorun yaratmadan oynattı(full özelliklerde) Ekran kartının 224 MB paylaşımlı olabilmesi için bilgisayarda 1GB Ram takılı olması gerekiyor. 512 Ram var iken en fazla 128 MB paylaşabiliyorsun.

• yaaa arkadaşlar birde vr600b diye bir şey çıkmış nedir. NT mağazalarında işletim sistemi vista 799+KDV diyorlar
    Hepsi Buradada Linux işletim sistemi 699+KDV
    bu nasıl iş ben anlamıyorum.
    ikiside şok fiyat diyor....
  • Merhabalar Nuri Bey,

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Linux kurmaktanda vargeçtim. Linux'su hiç kullanmadığım için meraktan kurmak istemiştim. Vista Home varken Linux kurmakta biraz saçma zaten. Eski Toshiba bilgisayarımda iki adet 512 lik ram var birini yeni gelene takmayı düşünüyorum. İnşallah uyar. Test etmişsiniz ya sistem süper dediniz ya içim gerçekten rahat etti. Bende sizin gibi memnun olurum inşallah. Saygılarımla Hüseyin Tosun
  • arkadaşlar bende aldım bu bilgisayarı ekran süper linuxu kurdum ve bana göre linux baya güzelmiş ilk kez gördüm linuxu ama wirelessi bulamadım bunu nasıl açarım nete girmiyomda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.