Şimdi Ara

6990 m performans kısıtlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımın fanı biraz fazla gürültülü...Bunu oyun dışında kısıtlayabileceğim bir yöntem var mı?Ya da fanı mı değiştirmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapcak bır sey yok dıye bılıyorum

masaustundeyken bıle hızlı donuyo
  • 6990m de Optimus tarzı birşey varmı? Yoksa hep tam güç çalışıyormu dahili karta geçmeden?
  • ATİ'lerde optimus yok. Olsa da arkadaşın laptopta o özellik yok.

Havluya sirke dök hafif ıslak-nemli kıvamında, sonra onu laptopun altına ser :D
  • Ne yaptın hocam? Bende 6990m e geçmeyi düşünüyordum 660M'den.670M kaldı o zaman geriye.

Dipnot: Bir konuda ebaydan 560M yazmışsınız,kart getirmek guvenli mi yurtdışından? Adamlar kargolar da bizim gumrukten geçer mi?

Edit: Gerek yok %20 vergi odeyince daha bile pahalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 21 Mayıs 2012; 3:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaornek25

Arkadaşlar ekran kartımın fanı biraz fazla gürültülü...Bunu oyun dışında kısıtlayabileceğim bir yöntem var mı?Ya da fanı mı değiştirmeliyim?

birşey söyliyebiliriyim bende o modeli almak istiyorum bir video çekip youtube koyarmısın ses ne kadar merak ediyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedelric

Ne yaptın hocam? Bende 6990m e geçmeyi düşünüyordum 660M'den.670M kaldı o zaman geriye.

Dipnot: Bir konuda ebaydan 560M yazmışsınız,kart getirmek guvenli mi yurtdışından? Adamlar kargolar da bizim gumrukten geçer mi?

Edit: Gerek yok %20 vergi odeyince daha bile pahalı oluyor.

200 dolara gelmiyomuş ooo,

8800GT gibi bir kartı acer kullanan arkadaş geçen ay getirtti 2.el, Gümrüktede takılmamış. O dedi. Sonra üstüme çullanmayın.

Beraber taktık çalıştı. Herhangi bir sorunda yoktu.

Gel gelelim benim 200 dolarlık 560m'e. Kargo dahil 200 dolar diyor. Gümrüğe takılsa bile 450 liraya gelir. Üretici firmayı yazmamış adam. Geniş bir zamanda gonnekşın kurup aslını astarını sorarım. ama 80 kart koymuş adam 50 denesi satılmış, profil yorumlarıda gayet

Kök not: Faturayı sonra yolluyorlar, kargo 20-30 gün içinde geliyor, faturayı da ne olarak kesiyorlar bilmiyorum

iyi. Açıkçası kartım yansa 850 lira Focus Amca'ya vermek yerine ebay'ı denerim yani. Kargolama olarakda amerika - Türkiye arası ebay kargolarıyla uğraşan firmalar var. Siz kartı satın alıp amerikadan o adamların adresini veriyorsunuz, kargoyu alan adamlarda siz

havaleyi yaptıktan sonra Amerikadan Türkiyeye kendi bayilerine, o bayilerden deev adresine göderebiliyorlar. Almadan önce o firma ile görüşmen lazım tabi :D

p170hm konusunda 560m ile ilgili yazdığım yerde kullandığım bir tabire ( Recep ivedik vari bir atasözü) Kadir Bey haklı olarak takılmış. Telefonla arayarak sitemlerini bildirdiler Benim daha önceden yazıpda unuttuğum bir yazımı da hatırlattı kendileri. Daha önce hiç görüşmediği müşterilerinin forumdaki yazılarını dahi hatırlayabiliyor olması beni şaşırttı doğrusu.

Aman Panpalar dikkatli olun biri bizi gözetliyoring.

Tüm kullanıcılar için çetele tuttuklarını düşünüyorum artık. Puantaj sistemine bile gidilmiş olabilir. Tüm bunları günlük raporlayan bir parça entegre edilmiş olabilir canavarıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpForCuTT -- 21 Mayıs 2012; 22:40:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de yorumları bekliyorum
  • Arkadaşlar video çektim fakat kalitesiz oldu..Aslında ses pek çıkmıyor gibi ya bende takıntı mı oldu anlamadım..Hatta bugün kapağı söküp fanların elektriğini kestim neredeyse bu sesin yarısı kadar ses yine geliyordu fakat bu kez hard diskten...
  • ATI de Optimus olmadığından dolayı surekli 6990M kullanımda.Aslında bir bakıma ben de 6990M'e geçmek istiyordum,Optimus olmadığını duyunca vazgeçtim.Şarjdan uzakken Intel Ekran kartının webde dolaşırken yada dokumanlarla ugrasırken daha cok pil omru sunacagını dusunuyorum.Bana sorarsanız laptobunuzdan gelen ses buyuk ihtimalle normal.
  • Arkadaşlar son bir şey sormak istiyorum...Fanları değiştirsem yani daha sessiz bi fan bulsam seste azalma olur mu?..Ve bu laptopa göre uygun fan modellerini bilen var mı?Çünkü ekran kartı fanı biraz daha büyük..

• quote:

Arkadaşlar son bir şey sormak istiyorum...Fanları değiştirsem yani daha sessiz bi fan bulsam seste azalma olur mu?..Ve bu laptopa göre uygun fan modellerini bilen var mı?Çünkü ekran kartı fanı biraz daha büyük..

Boyle bir sey yapmanızın mumkun olacagını dusunmuyorum.Nitekim ekran kartınız yaklaşık 100W TDP ile çalışıyor.En yuksek guc ceken kartlardan biri.Bildiğim kadarıyla bu kartların heatsinkleri de standart,yani herhangi bir değişim yapılamıyor.Daha küçük bir fanla uygun olmayan sıcaklık değerlerine ulaşabileceğinizi de unutmamak lazım.
  • Soru 1 : Sadece fanın pervanesini değiştirsem daha sessiz bir pervane bulma şansım yok mu?
    Soru 2 : Güç yönetiminden işlemciyi kısıtlıyorum fan sesi kesiliyor fakat internette gezinirken sayfa açılması yavaşlıyor bunu otomatik yapamaz mıyım?(Oyuna girerken veya kopyalama yaparken yani yüksek güç gerektiği durumda kendiliğinden hızlanmasından bahsediyorum)

• google chrome kullanıyorsanız o opera ve ie'ye göre ekran kartını daha çok kullanıyor. Sadece google'ın açık olması bende 10 derece etkiliyor ekran kartı sıcaklığını.

Yüksek flash içerikli sitelerde takılmıyorsanız google chrome kullanmayın fan sesi bir nebze olsun azalacaktır, ve kulak vermemeye çalışın. Kafaya taktı mı insan sanki fanlar başımın içinde dönüyormuş gibi hissediyorum bazen.
  • quote:

Soru 1 : Sadece fanın pervanesini değiştirsem daha sessiz bir pervane bulma şansım yok mu?
    Soru 2 : Güç yönetiminden işlemciyi kısıtlıyorum fan sesi kesiliyor fakat internette gezinirken sayfa açılması yavaşlıyor bunu otomatik yapamaz mıyım?(Oyuna girerken veya kopyalama yaparken yani yüksek güç gerektiği durumda kendiliğinden hızlanmasından bahsediyorum)

Zaten işlemcide turbo boost olduğundan yüksek işlemci gerektiği anlarda işlemci kendiliğinden artırıyo gücünü.

Düşürüp de % 25 e düşürürsenız olmaz tabi % 99 yapın 100 ü göremeyince belki turboyu açmaz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.