|
Nvidia RTX 50 serisinden kötü haber: Güç tüketimi artabilir
-
-
Yeni sobalar geliyor
-
performansta ona göre artarsa sorun pek olmaz gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 3 Eylül 2024; 14:48:24 >
-
e hani iki slot olacaktı bu kartlar? 500w çeken iki slot kart mı olur?
-
hani geçen haberde daha düşük güç çekecek deniyordu. https://www.donanimhaber.com/nvidia-rtx-5060-laptop-gpu-su-rtx-4070-performansi-sunacak--181170
-
GeForce RTX 5080 performansı RTX 4090 dan %25 gibi daha iyi olursa TDP artışında sorun yok
-
Sökücem kartini da tdp sinide..bu ne yahu.
750 ve 850w lik psu alamlara tekrar masraf yolu gözüktü..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil bambaşka bir dünya kardeşim
-
Çeksin ne var?
Rtx 30 serisini kullanırken gıkınız çıkmıyordu undervolt diye bir şey duymadınız galiba? 3060ti 3070 ler 200-250 watt arası tüketiyorda ne oluyor? Bi 3070ti 3080 e gelince 300 wattlar görülüyordu.
5060ın 170w 5070'in 220w çekmesini segmentine göre gayet normal kabul ediyorum ben
Ayrıca 3060 ti gddr6x versiyonunu kullanıyorum siteye göre 265w değeri var fakat 275w kadar çekiyordu. Gddr6x olduğu için tüketim fazla, düz 3060 ti'a göre. Dedim bu kadar güç mü tüketiyo musun madem öyle;
Çaktım undervoltu en yüksek yükte bile 200-210 civarı takılıyor 190 larda geziniyor. 5060ın en kaslı modeli gelsin 190-200 watt tüketsin hadi. Undervoltu bi koydun mu 1660 ti kadar koklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bunlar boyleyse Super Ti versiyonlarini dusunmek bile istemiyorum.Yeni bilgisayar alacak olanlar yuksek W degerleri haricinde en yeni standartlarda ATX 3.1 ve PCX 5.1 PSU almak zorunda kalacaklar.
-
hotspot 103 takılıyoruz
-
Bu başlıklara pek büyütmeyin en ufak bir kötü haber iyi haberden kat kat iyi değer taşıyor artık günümüzde
Youtube tayfası izlenmek için şimdi en negatif başlıkları yazarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 4 Eylül 2024; 8:22:28 > -
hocam alan adam bunlara takılmaz almayan adam lafını yapar
Alanlar zaten sizin dediğiniz yönetimi yapıyorlar şahsen ben kendi kartımda undervolt bile yapmadım ve oyun oynarken o zirve watt daha çıkmadım
-
Undervoltu bende zaten "şu kadar watt çekiyor olmaz kabul edemem" mantığıyla değil sıcaklıkları düşürmek, macun ve padlerin ömrünü uzatmak ve kartın ömrünü uzatmak için yapıyorum. Tabi dolaylı yoldan evdeki elektrik faturasınada katkım oluyor
1980 MHz'e 1.075 1.081 voltaj veren kartı 0.987 0.975 voltajda çalıştırabiliyorken ne gerek var tepe sınır voltaj vermeye değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden yakında ekran kartları PS5 boyutunda ayrı şekilde kurulu gelecek, anakarta montaj meselesi de yok olacak baya mouse klavye bağlar gibi bir tane kablo takacağiz anakarta olacak bitecek, ekran kartı 220 volt 16 amper 3600w güce bağlı duvar prizinde takılacak öyle Pc dışında.. Güya teknoloji gelişiyor, enerji verimliliği falan filan işteeeee....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 4 Eylül 2024; 14:4:11 > -
Klasik güç soket'li, max 300mm, çift güçlü 120mm fan'lı gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 6 Eylül 2024; 03:47:56 >
-
Şu BTF anakartlar yaygınlaşsa aslında ekran kartı gücü direk anakarttan alıyor kablo görüntü kirliliği olmuyor.
-
850wat gold veya bronz serisi markalı psu olanlar 5090 bile alsalar güncelemeye gerek yok.
750watt gold veya bronz düzgün model psu olanlar 5090 almadıkça günceleme gerek yok.
Şimdi bana 14700k var 250w o çekiyo zaten nasıl yetecek 750wat demeyin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gizli instagram hesabı görme
- whatsapp sohbet aktarma
- apple intelligence nasıl açılır
- gmail toplu mail silme
- spotify ne kadar internet yer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X