|
GeForce RTX 5090'nın güç tüketimi belli oldu: 1ms altında 901W'a çıkıyor
-
-
ferrarisi olan benzini dert etmez gibi bir durum bu. 5090 alan elektrik faturasını düşünmez herhalde
-
Manyaklık.
-
2017'de 1300 watt Evga G2 almıştım ve hala kullanıyorum. O zaman abartı deniliyordu ama şuan ne kadar doğru bir karar anlıyorum. 7900 XTX ile kullanıyorum.
-
tüm firmaların ortak kazıklama stratejisi "Yapay Zeka"
muhtemel 5090ti veya titan'a boşluk bırakmak için gpu'da kırpma yapmalarına rağmen 550-600 watt'a yakın güç harcıyor.. kol gibi 4 slot yer kaplayan 3.5kg ve 2700 dolarlık custom kartlar bile kış mevsiminde olmamıza rağmen 80 dereceleri buluyor..
ama youtube'daki paralı askerler bize inceleme ürünü gelmez korkusuyla yalamaktan geri durmuyorlar..
-
Kullandığım Odyssey neo g9 57 inç ( dual uhd) için 1000 watt psu yetersiz kalacak sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ee 1000wattlık psuda o 1ms 900 watt çektiğinde sistemin kalanı ne çekecek amd gibi siyah ekrana mı atacak. Rakip olmayınca tabi kim takar watt başına performansı koy biraz daha transistör ver biraz daha voltaj gönder gitsin.
-
İlerleyen yıllarda ekran kartına doğrudan trafo bağlayacağız.
demek 2 kata kadar iddiası tüketim içinmiş performans değil..
2 kata yakın artan güç tüketimine rağmen %33 e kadar performans farkı sunan bir proje yenilik değil çöptür..bu işte bir iş veya kazık var..
-
aynen öyle
-
Güya yeni kablo standartına geçtiler 600watt destekli daha 2. jenerasyondan ömrü bitti
Nvidia müsteri odakli firmadir her ust seviye kartla birlikte ruzgar turbini hediye eder..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hazır 1000 tl üstü elektrik faturalarınada x2 gelmişken bu kartı almak artık mümkün değil zaten.. 1000 tl elektrik geliyordu x2 yi duyunca kasayı sattım notebook aldım faturam 600-700e kadar düştü..
-
Performans farkı güç tüketiminin gerisinde kalmış.Bu da bence başarısız bir ürün...
-
5090 alacak arkadaşlar doğalgaz aboneliklerini iptal ettirsinler bence. Hem oyun oynarlar, hem de oda ısınır ne güzel
-
Anakart isa/pci slotları denen genişleme yuvaları böyle kilolarca ağırlıktaki dev malzemeler için tasarlanmadı. Ethernet kartı, ses kartı, modem kartı gibi minik büyüklükteki kartlar için düşünüldü. Onlar küçüldü anakartın parçası oldu ama ekran kartı büyüdü ve kilolarca ağırlığa erişti. Bu büyük ekran kartlarına ayrı bir kasa ve ayrı bir güç kaynağı lazım. Pci-e slotunu bu şekilde kullanmak uygun değil.
haber konusunda bahsedilen olaya peak akım deniyor. güç kaynağınızın peak değeri üzerinde yazan değerin çok üstündedir. olayı bilmeyenlerin kafasını karıştırabilecek bir haber.
Kas gücü yok birşeyi yok yazılımla kandırmaca görüntüyü veriyolar istedikleri güce bak dünyada bütün teknoloji youtube kanalları gömüyor bizde ki çakal çukallar youtubede övüp övüp duruyolar mçeviği izleyin sinir krizi geçirirsiniz.
-
Hocam 92 milyar transistor 32gb gddr7 512 bit bus nasıl kas güç yok ? Frame gen tamamen ekstra sayılabilir. Ayrıca 4x frame gen dlss3 x2 frame gene göre daha az görüntü hatası veriyor gecikme daha az . Bu nesil biraz da Yeni teknolojilere geçiş olmuş. Rtx mega geometry en önemlisi yeni nesil oyunlarda ( Alan wake 2 ilk kullanan büyük ihtimal Witcher 4 ) kullanılacak. Zaten yeni nesil oyunlarda fark daha büyük önceki nesle göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4090'a alternatif olarak söyledim arasında dağlar kadar fark yok değecek bi upgrade yok yapay zeka dlss vs vs saçmalıkları bitmeden gerçekten sağlam kart göremicez.
tüm firmaların ortak kazıklama stratejisi "Yapay Zeka" muhtemel 5090ti veya titan'a boşluk bırakmak için gpu'da kırpma yapmalarına rağmen 550-600 watt'a yakın güç harcıyor.. kol gibi 4 slot yer kaplayan 3.5kg ve 2700 dolarlık custom kartlar bile kış mevsiminde olmamıza rağmen 80 dereceleri buluyor.. ama youtube'daki paralı askerler bize inceleme ürünü gelmez korkusuyla yalamaktan geri durmuyorlar.. |
demek 2 kata kadar iddiası tüketim içinmiş performans değil.. 2 kata yakın artan güç tüketimine rağmen %33 e kadar performans farkı sunan bir proje yenilik değil çöptür..bu işte bir iş veya kazık var.. |
Ee 1000wattlık psuda o 1ms 900 watt çektiğinde sistemin kalanı ne çekecek amd gibi siyah ekrana mı atacak. Rakip olmayınca tabi kim takar watt başına performansı koy biraz daha transistör ver biraz daha voltaj gönder gitsin.
|
hazır 1000 tl üstü elektrik faturalarınada x2 gelmişken bu kartı almak artık mümkün değil zaten.. 1000 tl elektrik geliyordu x2 yi duyunca kasayı sattım notebook aldım faturam 600-700e kadar düştü.. |
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme
- gizli hesaplara bakma
- iphone film izleme programı ücretsiz
- instagram yazı stilleri
- biyografi sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X