|
AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi
-
-
AMD iyi iş çıkartmış, hem bellek 3000 serisinden daha azla, hem performans görece daha iyi, hem de fiyat daha uygun.
lakin iki firmadan da giriş ve orta seviye kartların gelmesi lazım, bu fiyatlar ve kur ile bu seviye kartlar az insan için ulaşılabilir durumda.
-
-
Zabağa gadan :D Sabahlar olmasın.
-
Soğuk ter , başa baş bir mücadelede dökülür. 1000 dolarlık kart 1500 dolarlık kartı geçiyor, bence ortada ter dökme filan yok , başka birşey var
-
quote:
Orijinalden alıntı: smalsrol
Böyle adamları sitenizde genel yayın yönetmeni yaptığınız sürece bir halt olmaz artık bu siteden. Şu egoisti bir kovamadınız gitti. Mesut çevik hani Amd, Nvidia'yı gecemezdi ? Noldu ? Hani Nvidia'nın fiyatları aşagıya cekmesinin Amd ile alakası yoktu, bize hayal dünyasında yaşayan cahiller diyordun. En büyük cahil ve egoist kimmiş ? Azcık onurun varsa cıkar özür dilersin ama nerde. Hala cıkmıs sosyal medyadan 6000 serisinin fiyatları düşündürücü yazıyor. Nvidia fiyatları acıkladıgında Nvidia'nın twitch hesabında göbek atmadıgın kalmıstı be. Yazık, sponsorluk Türkiye'de objektif ve bağımsız editörlüğü öldürmüş.Onu kaale alan var mı ya apple ve nvidia fanboyunun bayrak sallayanı.Editörlüğüde bıraksın kendi youtube kanalına içerik çeksin twitch yayıncısı olup donate bar açsın anca
-
Daha NİTRO+ & RED DEVİL gelecek muhtemelen 2400-2500MHZ Gpu clock speed.
-
Canlı izledim beklentimden fazla performans görünüyor rx 6800 fiyatına rağmen 16 gb olması evladiyelik kart olmasına müsait. ek olarak gddr6 ile gddr6x performansına ulaşması ve tabi ki bunu daha düşük bit veriyolu ile yapması büyük bir gelişme. rx 6900 xt de gddr6x bellek olsa baya fark atacağını düşünüyorum yani salt performansta nvidiayı geçtiği çok açık bunu daha düşük güç tüketimiyle yaptığı da çok açık uzun zaman sonra ilk defa güç tüketiminde de geçmiş görünüyor. tabi biz bu gelişmeleri sadece takip edebiliyoruz tr fiyatları can alıcak sadece oem camiası açısından çok güzel bir gelişme kafa kafaya bir mücadeleyi görmeyeli uzun zaman olmuştur aferim amd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamTeli -- 28 Ekim 2020; 20:21:37 >
-
Hala 4K devrine tam geçebildik sayılmaz.
-
Bi kerede biz diyelim yeenim. Vay AMD
-
Daha önce de yazdım defalarca, eski mesajlarımdan da görülebilir.
Amd'nin bu sefer rtx3090'ı hedef alacağını, nvidianın erken davranıp önünü kesmeye çalıştığını.
Nitekim amd intelden sonra Nvidia'danda tacı geri alacak görünen o.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaaa sosyal medyada ağzının suyu akarak takip ediyorlar bunu bir de. Biz Allahtan zamanında bunun gerçek yüzünü gördük ama milletin beynini yıkıyor resmen. Ben bu kadar egoist ve ün, para ile değişen başka bir teknoloji editörü görmedim
-
Vay Amd
Bunu yamam lazımdı
-
Mesut Çevik isimli nvidia fanının yüzünü görmek isterdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smalsrol
Böyle adamları sitenizde genel yayın yönetmeni yaptığınız sürece bir halt olmaz artık bu siteden. Şu egoisti bir kovamadınız gitti. Mesut çevik hani Amd, Nvidia'yı gecemezdi ? Noldu ? Hani Nvidia'nın fiyatları aşagıya cekmesinin Amd ile alakası yoktu, bize hayal dünyasında yaşayan cahiller diyordun. En büyük cahil ve egoist kimmiş ? Azcık onurun varsa cıkar özür dilersin ama nerde. Hala cıkmıs sosyal medyadan 6000 serisinin fiyatları düşündürücü yazıyor. Nvidia fiyatları acıkladıgında Nvidia'nın twitch hesabında göbek atmadıgın kalmıstı be. Yazık, sponsorluk Türkiye'de objektif ve bağımsız editörlüğü öldürmüş.Bu akşam niye canlı yayın yapılmadığı belli oldu.
-
AMD yavaaşşş.... Beklediğimden de güçlü geldiler, 16GB bellek falan.
-
Amd dağıtmış yeahhh
Onu kaale alan var mı ya apple ve nvidia fanboyunun bayrak sallayanı.Editörlüğüde bıraksın kendi youtube kanalına içerik çeksin twitch yayıncısı olup donate bar açsın anca |
arkadaş burası donanım sitesi, amd lansmanı canlı yayınlanmıyor. çok enteresan. telefon haber olarak değişmesi lazım
|
Heh şimdi tam bir Twitch yayıncısı ve Youtuber olmuş işte 2 Lira yollayımda adımı oku Mesut :D |
Bu akşam niye canlı yayın yapılmadığı belli oldu. |
Hocam geçen Mesut demişti Amd artık bize sponsor olmuyor diye, donanımhaberin anlayışı artık bu : sponsorsan senden iyisi yok, siteyi ard arda senin haberlerinle donatırız. Sponsor değilsen her yerde seni göömerim. |
Soğuk ter , başa baş bir mücadelede dökülür. 1000 dolarlık kart 1500 dolarlık kartı geçiyor, bence ortada ter dökme filan yok , başka birşey var |
Çok itici ya, ulan yanıldım de, insansın işte, kendini hatasız peygamber mi sanıyorsun Mesut ? Bir de ergen diyor, asıl ergen sensin. Bu forumdaki çoğu kişinin teknolojik ve entellektüel bilgisi senden fazladır
|
- rekoru yedikten sonra forumdan - atmayı kaldırttığı gün gözümde bitmişti zaten.
|
Benzer içerikler
- instagram gizli hesap görme
- en iyi emülatör
- discord bot ekleme
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X