Şimdi Ara

Nvidia RTX 5000 serisi ekran kartları ve DLSS 4.0'ı tanıttı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Düzeltme: 00:34 esnasında anlık dil sürçmesi sebebiyle 5060 diyorum maalesef. O esnada anlattığım kart 5070 Ti. Hata için kusura bakmayın. - Özgür

Nvidia aylardır beklenen 5000 serisi ekran kartlarını CES 2025 fuarında tanıttı. RTX 5090, RTX 5080, RTX 5070 Ti ve RTX 5070'in ardından DLSS'in yeni versiyonu DLSS 4.0'ı tanıttı. Şu an için sadece açıklanan veriler üzerinden konuşabiliyoruz ancak fiyat ve açıklanan performansa bakarsak beklenenden daha iyi çıktığını söylemek lazım. Özellikle 5070 birçok insan için kaçırılmaz olacaktır. Ekran kartlarının Türkiye fiyatlandırması ise şöyle: 

00:00 Giriş

00:26 RTX 5070 Ti

03:12 RTX 5070

06:18 RTX 5080

09:19 RTX 5090

11:40 DLSS 4.0

13:58 Kapanış

• Performansta yüzde 20 artıştan bahsediliyor ancak dlss ile yüzde yüz oluyormuş. Yabancı forumlarda bu olay baya dalga konusu oldu. Dlss sevmeyenler ben dahil amd kartları bekleyeceğiz. Bana grafiker ne çizdiyse onu göster abi yapay grafikler falan 30 FPS oynarım o yapaylığı görmek istemem.

Keşke hiç çıkmadaydı bu teknoloji.
  • Performansta yüzde 20 artıştan bahsediliyor ancak dlss ile yüzde yüz oluyormuş. Yabancı forumlarda bu olay baya dalga konusu oldu. Dlss sevmeyenler ben dahil amd kartları bekleyeceğiz. Bana grafiker ne çizdiyse onu göster abi yapay grafikler falan 30 FPS oynarım o yapaylığı görmek istemem.

Keşke hiç çıkmadaydı bu teknoloji.
  • Dlsssssss fssssrrrrr vs..Bunlar ali cengiz oyunu kart güc olarak ne onu ise görmek bilmek gerek.
  • Linux Super User kullanıcısına yanıt

Amd üst segment kart üretiminden çekildi

• İyice tekel oldular , piyasaya pranga vuracaklar. Ama grafikleri ham hali ile yüksek fps'te oynatmıyorsa ali cengiz oyunları dönüyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.