|
DLSS 4'ün GeForce RTX 50 serisi ile duyurulması bekleniyor
-
-
DLLS rakiplerinden çok önde acaba farkı devam ettirecek mi yoksa yaklaşacak mi rakipleri merak ediyorum -
süper yorum nvidia bunu görürse yine zam yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 3 Ocak 2025; 22:48:10 > -
Ben şuan amd ekran kartı kullanıyorum gayet memnunum ama yeni nesilde nvidia tarafınada geçebilirim fiyatlara bağlı olarak veya fark çok olmazsa temiz bir 4000 serisi kovalarım zaten hepsi 2k da artık yeterli performans veriyor çokta takılmamak lazım hele bizim ülkede hiç takılmadan bulduğunuzu almak gerekiiyor ne yazık ki -
fiyatlara okkalı bir zam yapacaklar, gerekçe olarak da DLSS 4.0'ı gösterecekler. Amd'nin vizyonsuzluğu ve nvidia'nın tepedeki yalnızlığı tüketicinin kazıklanması ile sonuçlanıyor.
Benzer kazıklama stratejisini, yıllardır kullanıcı dostu olarak insanları kandıran amd'de işlemci tarafında yapıyor.
Intelin ceo'sunun kovulmasıyla işlemci tarafında bir toparlamaya gitmesi ve ekran kartında vites arttırması rekabet için kritik önem taşıyor. Yoksa işlemci'de amd, ekran kartında nvidia insanları sömürmeye devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 3 Ocak 2025; 21:40:58 > -
pc dönemi bunlar yüzünden fetret dönemine girdi
tehlikeli zamanlardan geçiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Ocak 2025; 23:19:5 > -
Vayy be bundan 10 sene önce Pc oyunculuğu biriyor diyorduk şimdi nereden nereye -
Başka türlü 4090 4080 sahibi birine nasıl satacaklar. Neden upgrade etsin?
"Dıddırı çipimiz nedeniyle dlss4 sadece yeni çıkan 5000 serimizde çalışabiliyor essahtan :) Yeminlen bak." Bu açıklamaya hazır olun. -
Allah'tan apple ın iphone 6 ları kullanılmaz hale getirmesi gibi bişey yapmıyorlar. Eldeki kartla devam ediyoruz -
Hay dlss'Ine basliycam simdi, her sene yeni ekran karti satmanin mantigini aciklayamayinca bu tür sacma sapan seyleri insanlarin önüne sürdüler.Iyice cigrindan cikmaya basladi bu ekran karti fiyatlarida zaten 2 sene sonra 4000 5000 dolardan satmaya basliyacaklar bekleyin -
piyasayı takip eden biri değilim en son 7800X 3D işlemci 12.000 tl idi baktığımda , aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum , şimdi 18.000 tl bandında , neden? -
aslında değişen hiçbirşey yok.. intelin çuvallaması sonrası (güya!) kullanıcı dostu amd'nin yaptığı fırsatçılık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 5 Ocak 2025; 2:31:19 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
fiyatlara okkalı bir zam yapacaklar, gerekçe olarak da DLSS 4.0'ı gösterecekler. Amd'nin vizyonsuzluğu ve nvidia'nın tepedeki yalnızlığı tüketicinin kazıklanması ile sonuçlanıyor. Benzer kazıklama stratejisini, yıllardır kullanıcı dostu olarak insanları kandıran amd'de işlemci tarafında yapıyor. Intelin ceo'sunun kovulmasıyla işlemci tarafında bir toparlamaya gitmesi ve ekran kartında vites arttırması rekabet için kritik önem taşıyor. Yoksa işlemci'de amd, ekran kartında nvidia insanları sömürmeye devam edecek. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X