|
DLSS 4.0 tüm RTX ekran kartlarına geliyor: Ancak Çoklu Kare Üretimi yok
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Verseler kimse 5000 serisi almaz :D
-
Donanımsal Yapay Zeka eski modellerde o kadar iddialı değil ondan.
-
Ben frame generation açtığım zaman vsync aktif edemiyorum hiçbir oyunda. Görüntüde yırtılma oluyor. Monitörüm eski freesync gsync desteği falan yok bundan dolayı mı oluyor bu bilen var mı?
-
Bende de ayni durum sanırım kısıtlıyor DLSS quality moduna alıncada iyi ama performans yaptığım zaman görüntü bulanık oluyor kısacası yeterli gelen oyunlarda hepsini kapatıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nvidia app den grafikler ordan genel ayarlar oradan dikey senkronizasyon u açık yap yırtılman kaybolur monitör veya tv kaç hz ise ona sabitler.
not:bütün oyunlarda vsyn kapat zaten her oyunda otomatik oalrak vsyn nen açık olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 12 Ocak 2025; 17:41:43 > -
Teşekkürler hocam
-
eski rtx lere dlss 3,5 yok ama dlss 4 var he mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani ben 2060 super ile DLSS 4 açabileceğim öyle mi?
-
-
Aradığım yorum cidden 2000 serisine gelicekmi
quote:
DLSS 4'ün geliştirilmiş çerçeve oluşturma, ışın rekonstrüksiyonu, süper çözünürlük ve derin öğrenme temelli kenar yumuşatma yeteneklerine sahip olacak. RTX 30 ve RTX 20 serisi GPU'lar ise bu yeniliklerden bir kısmını destekleyecek.
Baştan sona okusaydın keşke pampa ;)
Napalım şimdi apar topar 5000 serisine mi geçelim kullanıyoruz işte seneye 6000 serisinde de 500 fps veren bir şey çıkar bu işin sonu yok 4060ti 16 gb devam
-
AMD bişey bulur şimdi onuda modlarlar :)
-
4070 super ryzen 5800x3d'den selamlar. Uzun seneler donanım almam artık.
-
Hala Dlss karıştıranlar var bunda sorumlu kısmen Nvidia; anlamayanlar için Dlss hangi versiyon olursa olsun 2000 serisinden beri 3000 - 4000 ve son olarak 5000 içinde hep destekli oldu olacak.
Ama Dlss 3.0 ne yazık ki hala sadece 4000 serisi destekli sandı çoğu kullanıcı hayır alakası dahi yok. 4000 serisinde gelen yenilik FG (Frame Generation) o kadar, buda 2000-3000 serisinde yok. Şimdi gelecek olan yenilik ise MFG (Multi Frame Generation) oluyor buda 2000-3000-4000 serisinde olmayacak. Sıkıntı Nvidia bunları öyle bir tanıtıyor ki millet hala Dlss 3.0 ve 4.0 yeni sanıyor hayırrr!! 4000 serisi çıkışı ve sonrası gelen yenilikler FG ve yakında gelecek olan MFG...
-
haber okundu da 3,5 niye gelmiyor da 4 geliyor onu sordum. sen benim yorumu iyi okumaşşsın gibi değil mi ?
İstese de veremez çünkü amd'deki gibi yazılım üzerinden yapılmıyor donanım artı yazılım şeklinde. O yüzden kusursuz bir görüntüye yakın görüntü veriyor. Saf yazılım olursa ekrandaki dalgalanmaları ve gecikme hissedilebilir. Bu yüzden her nesilde çekirdek sayıları artıyor.
Ne zaman gelecek bir tarih var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Donanımsal Yapay Zeka eski modellerde o kadar iddialı değil ondan.
|
Verseler kimse 5000 serisi almaz :D
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X