|
Nvidia, DLSS 2.3 güncellemesini duyurdu: Tüm ekran kartlarına çözünürlük ölçeklendirme geliyor
-
-
csgo yokmu? cop o zaman
satilik 3080ti muracatlar öm ile
-
Benim 1650 ye gelecek demek nayzz 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav gta 3 definitive'e DLSS getiriyorsun. Ne alaka? 10+ senelik oyunun makyajlanmış hâline DLSS ne alaka? Piyasadaki en çöp gpu oynatır zaten.
GTA 5e falan getir bari.
-
bu yeni ölçeklendirme fsr gibi amd ekran kartları ile çalışacakmı bilgisi olan varmı ? rx 470 ile cyberpunk oynamak istiyorumda :D
-
Bunu tam anlayamadım biraz daha açıklayacak var mı :)
RX550 ekran kartım var. Warzone oynayamıyorum 21fps-30fps arasında kalıyor. DLSS gelsin bari.
-
güzel haber
Ben 2 gün önce kullanmaya başladım ayarlar menüsünde 4 5 çözünürlük arasından yüzdelik birimle seçiyorsunuz daha sonra keskinlik değerini ayarlıyorsunuz. Cyberpunk 2077 de oyun çözünürlüğü 1080p den düşük seçtiriyor. Fps ye etkisi var ama acayip derecede bulanıklaşıyor oyun.
gta DE ps5 de kasıyor, fps duşuşu varmış. ps5 gta 3 çalıştıramıyor :D Öyle güçlü oyun
-
Amd olmasa bi halt yiceğiniz yokta neyse amd'ye kurban olun siz.
-
Cs Go oyununa gelmesi lazım. En baba sistem bile olsa hicbir oyuncu full hd ayarlarda oynamıyor. Resmen ekrandaki pikselleri sayıyoruz her oyun. Ayrıca 4:3 formatta hd ayarıda gelmeli bence
-
onu nvidia değil rockstar yapıyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak
-
zuhahahahahhha. piyasada amd yokken de teknoloji geliştiriyordu adamlar. amd gibi birisine rakip olmaya çalışmıyor.
-
AMD yokken derken? AMD satın almadan önce ATI ile rekabet ediyordu. Ve ATI'de Nvidia'dan önce kurulmuş bir firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu lafı Rockstar'a demediğimi nerenden çıkardın?
Ben de Nvidia kullanıyorum, Nvidia GPU tercih ediyorum zaten. Maks. Fenerbahçeli zekası.
Arkadaşlar gelen DLSS değil, yine donanımhaber tek kaynağa bakıp haber yazmış. Nvidia dün NIS (Nvidia Image Scaling) teknolojisini açık kaynak yapacağını duyurdu. Gelen o ve FSR'dan çok da farklı değil kalite ve performans olarak
-
Yalnız bu görüntüde Native 4K, DLSS 4K'dan daha kötü gözüküyor fark ettiniz mi?
Buraya koyduğunuz görüntü küçük olduğundan belli olmuyor ama başka siteye gidip bakarsanız dediğimi anlarsınız.
-
çünkü haber nvidia ve sen msjında rockstarla alakalı hiçbir belirtmemişsin ;)
Yav gta 3 definitive'e DLSS getiriyorsun. Ne alaka? 10+ senelik oyunun makyajlanmış hâline DLSS ne alaka? Piyasadaki en çöp gpu oynatır zaten.
GTA 5e falan getir bari. |
Amd olmasa bi halt yiceğiniz yokta neyse amd'ye kurban olun siz.
|
Benim 1650 ye gelecek demek nayzz 😁
|
AMD yokken derken? AMD satın almadan önce ATI ile rekabet ediyordu. Ve ATI'de Nvidia'dan önce kurulmuş bir firma. |
Benzer içerikler
- snapchat toplu arkadaş silme
- instagram önbellek temizleme ios
- whatsapp numara gizleme var mi
- x beğenileri gizleme
- whatsapp mesaj düzenleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X