Şimdi Ara

Nvidia, DLSS 2.3 güncellemesini duyurdu: Tüm ekran kartlarına çözünürlük ölçeklendirme geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben AMD ekran kartı tarafını söyledim ati kısmını değil. ati çok başarılı bir firma olsaydı amd tarafından satın alınmazdı. iflasın eşiğine geldiler. nvidia otonoma kadar el atmış devamlı teknoloji üreten bir firma. amd nin ne teknolojisi varmış nvidia ya göre ? gsync nvidia çıkardı vs daha bir sürü sayarım. önce kurulmuş olması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. ;) ha amd önce sürücü çıkarmasını öğrensin ondan arta kalan zamanda da nvidia ile rekabet edebilir tabi ki vakit kalırsa. bende istiyorum rekabet olsun şöyle fiyatlar ucuzlasın ama amd ekran kartı tarafında o kadar çok küçük düşünenbir firma ki tepe modellerie rakip çıkarcağı yerde gidiyor. 3070 e filan denk model üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExclusivePack -- 18 Kasım 2021; 13:44:59 >
  • ExclusivePack kullanıcısına yanıt

Bildiğin gibi AMD Nvidia'nın aksine sadece GPU üretmiyor. Asıl noktaları CPU'ydu. Hem Intel ile hem de Nvidia ile uğraşmak kolay değil. Zaten ATI'yi satın aldıktan sonra büyük bir duraksama devrine girdiler yeni yeni toparlanmaya başladılar. Bende kabul ediyorum teknoloji kısmını zaten aksini iddia etmedim. Sürücü konusuna katılıyorum ama dediğim gibi, yeni yeni toparlanıyorlar. Ayrıca RDNA 2 ile rekabete başladılar ve RDNA 3 ile bunun ciddi rekabete dönüşeceğini düşünüyorum (umarım). Şuan RTX 3090'a bile rakip GPU'ları var (RX 6900 XT). Fakat saf oyun performansında rakip olsalar da ışın izleme, DLSS vb. Konularda Nvidia hala önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 18 Kasım 2021; 14:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam valla ben de ona şaşırdım Nvidia, DLSS ile çok iyi iş başarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itachi237 kullanıcısına yanıt
    editör arkadaş aynısını yazmış zaten ? DLSS geliyor yazmamış. Kendi Çözünürlük Ölçeklendirme Teknolojisini duyurdu yazmış ve AMD FSR ye rakip olacak diyor ben yanlış göremedim ? Eleştirmeden önce haberi okumanın yararlı olacağını düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grafik kalitesini düşürüyor. Gerek yok dlssye

• Dlss ile grafiğin netleşmesi dışında bir sorun yok yorumunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gta 5 rdr 2

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agrion2 A kullanıcısına yanıt

editör fake hesap açıp kendini korumaya gelmiş  

• Eski kartları yavaşlatma yemi gibi geldi, oltaya gelmeyelim.

• Tüm ekran kartları demişsiniz quadro ekran kartlarına da geliyor mu

• AMD İyidir neden

Fiyat ucuz

Fidelity Fx

Surucu ve arayuzu mukemmel

Cogu cihaz ve sistemle uyumlu (Amd64)

Ustelik CPU uretiyor

Nvidia kotudur neden

Pahali

Dlls sadece rtx destekli ne icin rtx satsin diye artik fsr geldi ve nvidia bosuna sadece rtx icin cikardigini anladi ve artik biraksin bu isleri

Surucu arayuzu berbat

Ve siz hala nvidia nin tarafini tuttugunuz icin Fiyatlar pahali kendi ayaginizi baltaliyorzunuz bence.

• Bide bu özelliği Amd nin fsr özelliğiyle kıyaslıyor Nvidia. Amd fsr çok daha iyi hemde gtx 1080 ti ekran kartında kullanıyorum.

• DLSS 2.3 ile eski kartlara örnek olarak 980 GTX e destek geldi mi acaba?

• hahaha nvidianın ortağı sanki :)))

• Şaka değil herhalde bu haber öyle değil mi ? Yani benim bi tanecik 1660 Ti kartım ile DLSS'in keyfine varabilecek miyiz ?

Bence nVIDIA baktı biz fakir Türkler kart satın alamayacağız, açtılar muslukları fakirler mutlu olsun diye    

• DLSS in önceki kartlara daha doğru ifadeyle GTX lere geldiği yok yine RTX lere özel sadece Image Scaling/ görüntü ölçekleme tüm ekran kartlarına açık hale geldi. Bu doğrudan FSR a karşı atılan bir adım ve çekirdek tabanlı çalıştığı içinde hali hazırda 1000 den fazla oyunda kullanılabilir demek, NIS in nasıl çalıştığı tam anlaşılmıyor ve birazda okuyup araştırılmadığı için ortada bilgi kirliliği oluşuyor. NIS bir devrim değil sadece var olan ölçeklemenin keskinleştirme ile birleşmiş hali ve monitörün doğal çözünürlüğüne göre sürücü tarafından otomatik ölçekleme yapıyor. Bu nedenle DSR ve custom çözünürlüklerde çalışmıyor. DLSS ve FSR da ise böyle bir sınırlama yok fakat onlarında kullanıldığı oyun sayısı az olması özellikle DLSS in RTX kartlara özel olması ekran kartlarının fiyat olarak ulaşılamaz bir duruma geldiği için NIS i minimal görsel kayba karşılık ekstra performans anlamında yararlı hale getirecektir.

• gtx 960 gelmesini çok isterdim be, yeni kart alamıyorum bari bununla idare ederlim

• RTX kartlara DLSS  gelse ne olur gelmese ne olur, kartlar zaten hızlı ve performanslı, asıl gtx kartlara vermeleri lazımki övgüleri haketsin. Aksi halde boşa tatava yaparlar anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 21 Kasım 2021; 0:7:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.