|
AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi (5. sayfa)
-
-
Rx 6800 3070Ti/Super yada 3070 16gb ın ralibi arkadaşlar 3070 i geçiyor 3070 500$ demeyin 3070Ti 500$ civarı olucaktır bu kart onun rakibi ha bu arada Amd Intelin zayıfına vurduğu gibi Nvidianında tamda stok sorunu çekerken zayıfına vurdu piyasaya çıkış tarihinin 18 kasım olması kartların hem Nvidiadan gelecek olası hamlelere hemde konsolların satışını etkilememek için olduğunu düşünüyorum aynı şekilde Rx 6700xt gibi daha düşük kartlarfa bu yüzden tanıtılmadı birde Raytraycing donanımsal olarak var DLSS rakibi FidelityFX de var radeon boost gibi teknolojilerde Nvidianın reflex ine rakip kısacası AMD bu sefer başaracak gibi görünüyor
-
Ya hocam bırak Amd'yi taktir etmeyi, Mesut gitmiş 6800 in fiyatının resmini koymus kart pahalı diyor, 3080 in rakibi değil diyor. Şu algıya bakar mısın ? 3080 in rakibi kart 50 dolar daha ucuza duyuruldu, 3090 ı ezen kart 500 dolar ucuza duyuruldu Mesuttan çıt yok, ama yaydıgı algıya bak "6800 pahalı ve 3080 in rakibi değil" yazık vallahi yazık. Yüzü de kızarmıyor ki adamın.
-
DLSS in karşılığı var AMD de FidelityFX tanıtımda gösterdiler ama Raytraycing kalitesini bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 28 Ekim 2020; 22:12:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvidia'nın yaptıklarından belliydi böyle güçlü kartlar çıkacağı . Yeşil fanboylar "rtx 2080ti'yi bile geçemezler" diyordu, nerde onlar şimdi acaba
Tabi Ryzen 5000 ve RX 6000 gelene kadar dolar 9TL'yi bulabilir. Keşke şunların Ray Tracing desteği sunmayan modellerini de çıkarıp daha ucuza sunsalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 28 Ekim 2020; 22:22:1 > -
Mesut beni Twitter dan engellemiş neden bilmiyorum. Bende YouTube aboneliğinden çıktım. Kanalı da engelledim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hiç biri umrumda değil. Bu fiyatlara ekran kartı alabilen kaç kişi var cidden? İnanılmaz. RTX 3070 benim 1.5 aylık maaşıma denk. Tek eğlencem pc olduğu için kendimi zorlayıp belki alırım ama amd'nin 3070 karşısına konumlandırdığı bir kart yok sanırım. Bu kötü oldu ama olsaydı bile amd sürücülerine güvenip almazdım sanırım. 10 senem amd kartlarla geçti ve yaşamadığım sorun kalmamıştı.
Fakat işte bunları tartışmak anlamsız. Bu fiyatlar bu kadar uçukken iki firma da bana uzak. Elimdeki rtx 2060 bile 4 bin küsür olmuş. Değmez bu paralara
o herkesi engelliyor hocam. ya onun gibi düşüneceksin, her dediğine kafa sallayıp like atıp öveceksin ya da sen cahil bir ergensin.
-
Beyler Mesut çevik öldü mü noluyor
Amd güzel işler ortaya koyuyor. Ekran kartı sürücülerini de sorunsuz yaparsa, nvidia yı kötü günler bekliyor.
Nvidia'daki gibi saçma sapan 40 tane reklam haberler yapacak mısınız yoksa tek haberle geçiyor muyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silent GuardianBeyler Mesut çevik öldü mü noluyor
Helvasını yiyorum. Gel beraber yiyelim.
-
Nvidia sağlam istihbarat almış olsa gerek ki performansta sıçrama yapmasına rağmen fiyatları epey aşağılara çekti. Önceki nesil alanlar ne duygu içinde acaba?
-
cCc AMD cCc
Ben gene bekleyeceğim 5700xt de siyah ekran la uzun süre boğuştuktan sonra satmış biriyim umarım düzeltirler sürücüleri ama pekte inancım kalmadı o konuda ve dlss var o yüzden bir tık nvıdıa alma taraftarıyım zaten bi çıksınlar ortalık bi karışsın falan
Yorumları şimdi okudum ama bir kaç kelam etmek istiyorum.
Mesut Çevik’i “insan” olarak sevmem, sevmediğimi de sık sık dile getirmekten çekinmem. Gerek bana narsist gelen yapısı olsun, gerek insanlarla iletişimi olsun, burnunun havada oluşu olsun, YouTube kanalındaki samimi görünmeye çalışan yapmacık duruşu olsun sevmiyorum adamı.
Ama, fakat, lakin: Türkiye’de teknoloji editörlüğü konusunda “en iyi” olarak görebileceğimiz bir kaç adamdan biridir. Bana göre bilgi donanım vs olarak 1)Erdi Özüağ ise 2 olmasa bile 3 kesinlikle Mesut Çevik olurdu. Mesut Çevik’in iyi bir editör olduğuna inanıyorum ve biliyorum. Ha tabi insanlarla iletişimi son zamanlarda iyice saçmalamış anladığım kadarıyla, eskiden bu kadar değildi. Zannedersem büyük patron (Gün Oksay) , Mesut Çevik’e sınırsız çek vermiş, Mesut da bu güvenle sonuna kadar ilerliyor, Mesut DH’yi bırakıp gittiğinde DH’den enkaz kalacaktır sanırım.
AMD, Nvidia konusunda ise; Mesut Çevik, AMD hakkında çok sızıntı çıkmadığını haliyle ses getirecek ekran kartı üretmeyeceğini tahmin ettiğini söyledi. Ha tabi, taraflı olduğu için mi böyle söyledi, böyle söylediği için mi şu an taraflı görünüyor bilemem.
Tüm bunlara ek olarak, insani kısma da bakalım biraz. Mesut para yemiyordur, tarafsızdır, firma baskı yapmıyordur vs. fakat firmalarla bi yakınlık olabilir bir zamandan sonra. Atıyorum Nvidia tüm etkinliklere çağırır, inceleme ürünlerini ilk yollar vs. günün sonunda ister istemez Mesut Çevik değil editör kişi “Nvidia daha iyi bir firma” diye düşünüp yorumlarını ona göre şekillendirebilir; Bu da normal ve insani bir davranıştır.
Bu kadar kişinin Mesut Çevik’i taşlamasının nedeninin, forumdaki kişilerin, Türkiye’deki alım gücünden mütevellit ekseriyetle AMD kullanması olarak görüyorum ben esasen. Bir marka tutuluyor gibi ve Mesut Çevik aykırı yorum yapıyor diye taşa tutulmuş sanki. Mesut Çevik’i NVidia fanboyluğu ile eleştiriyorsunuz ama siz de AMD fanboyu olduğu için taşlıyorsunuz sanki?
Bilemiyorum Altan, Mesut Çevik’e sempati duymaya başladım yorumu yazarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Güzel güzel yazmışsın eyvallah. Ve sen de bizi Amd fanboyu olmakla ve pahalı ürünlere erişemediğimizden kullandığımız ürünü savunmamıza bağlamışsın. Öncelikle şunu bilmeni isterim, şuan evimde Nvidia 1070 ti kullanıyorum, yani senin mantığına göre benim Nvidia fanı olmam gerekir ? Ama ben hiçbir firmanın fanı değilim. Nvidia 3000 serisini duyurdugunda Mesut havalara ucmus, fiyatı şöyle iyi böyle iyi diye konusuyordu. Ben de ona " Nvidia kullanıcı dostu olduğu için mi fiyatları düşürdü yani ? Hiçbiri babamızın firması değil, Amd Big Navi ile Nvidia'nın elini zorladı o yüzden fiyatlar aşağıya çekildi, bunun hakkında tonla sızıntı var" dedim ve tüm sızıntıların linklerini videolarını gönderdim. Onun bana cevabı ne oldu biliyor musun ? Benim en üstteki yorumumu okursan görürsün, beni cahillik ve hayal dünyasında gezmekle itham etti ve engelledi. Uzun uzun anlatmayacağım aynı şeyleri. Mesut eskiden iyi bir editör olabilir, ama şuan sadece kendisine bedava gelen deneme sürümleri, bedava iphonelar, bedava nvidia kartları, bedava ipadler, bedava monitör ve Tv lere bakıyor. İnsanlarla iletişimi tamamen kapalı, eleştiriyi asla kaldıramıyor, hemen küçümsemeye başlıyor, üstünlük kurmaya kalkıyor. Koskoca donanım haber, apple telefon duyuracağı zaman koskoca banner acıyor, 30 haber ard arda yapıyor, konu sponsorları olmayan Amd olunca tek bir haberle geçiştiriyorlar. Bu mudur teknoloji sitesi olmak ? Bu mudur bağımsız habercilik ? Yabancı basını takip edin de gerçek editörlük nasıl olurmuş görün, Jay2cent Nvidia söylediklerime cok kızacak ama " f.ck you Nvidia" , bizim hiçbir markaya bağımlılığımız yok diyebiliyor, donanımhaber ya da Mesut bunu diyebiliyor mu ?
-
Erdi bey ve Burak şolt hariç at çöpe gitsin.
Mesut böyle değildi de son zamanlarda bir haller oldu ona. Ne olduysa bilmiyorum ama gün geçmiyor ki daha da kötü bir üsluba bürünmesin...
Fazlasıyla taraflı olmaya başladı artık sponsor destekliyse de bunu üslubuyla yapmalı.
İnsanları veya firmaları alaya alarak değil.
donanimhaberin sahibi mesut çevik mi? siteye zarar veriyor. Neden barındırıyor bu sitede? Veya kullanıcıya hitap eden bir site olsuğunu düşünüyorum hala ben bu sitenin. Bu arada ergen değilim mesut çevik. Sosyal medyamda yok ama sende ergen değilsin arkadaşlar sağolsun nasıl paraya taptığını ve paranın gücüyle klavye delikanlısı olduğunu ss lerden görüyoruz. Sokakta arkana bakarak yürü yüzün diğer insanların arasında sırıtıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X