Şimdi Ara

AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
16.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşin garibi zamanında bsc youtube kanalı açmasın diye direten mesut bey değilmiydi öyle okumuştum forumda... nasıl erittiler o siteyi hepsi gitti sadece tuna kaldı siteye bile girmiyoruz yıllardır geçen baktım resmen bomboş içerik eskiden sırf sohbetleri izlerdik... şimdi mesut bey kendi kişisel yotubue kanalını nasıl açmış yayın yapıyor...neyse 1-2 milyon abone olunca heralde artık genel yayın yönetmeni olarak burda çürütmez kendini daha fazla yükselir güzel kazançlar dilerim kendisine hem kendisi için iyi olur hemde bu site için.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

bu bir nvidia lansmanı olsa canlı yayınlardınız yazık bu siteyi takibi bırakıcam bir de ismi donanımhaber olacak yazık

Teknolojideki yeni gelişmeleri editörler haberi eklemeden 1-2 gün önce üyeler konusunu açıp tartışmış bile oluyor . Forumun eski halinden eser yok.

• Güzel kartlar keşke 6800 499 dolar olsaydı tabi 

• 6800XT güzel de 6800 fiyatı ve özellikleri ile dengesiz bir kart olmuş. %75 performansı %90 fiyata satıyor. Belleği 12GB falan yapıp 499'a satsalardı makul bir seçenek olabilirdi. 6800XT yanında bunu almak saçmalık olacak. Bellek miktarının fazla olmasının performansa önemli bir katkı sağlamadığını da görmüş olduk slaytlarda. Fazlası iyidir elbette ama AMD bellek satmaya çıkmış sanki. Biri-İki sene sonra hızlanacak karta şimdi para verip beklemek de tuhaf olur haliyle.

Nvidia bellek miktarı daha az olsa DLSS ve RTX teknolojileri ile cazibesini korumaya devam edecek gibi. DXR AMD'de iyi durumda olsa rakam paylaşırlardı muhtemelen. Bakalım görelim, umarım iyi sonuç verir.

• Şu kartla ne Hackintosh kurulur be  

Aynı anda hem Apple Hem Nvidia fanı olmak da ilginçmiş. Ne Apple bilgisayara Nvidia kart takılabiliyor ne de Nvidia kartlı bilgisayara hackintosh kurulabiliyor. İkisini aynı anda kullanamıyorsun bile.

• Intel ve 3080 ile yoluma devam eden biri olarak bu sefer AMD taktir ettim.

Umarım bu gösterilen değerler doğru çıkar piyasaya ciddi rakip lazım kart kısmında Nvidia kalır ise halimiz harap olur.

En önemlisi Amd kısmında vram kapasitesi çok iyi Nvidia hala 8-10 Gb gidip geliyor resmen rezillik.

• smalsrol S kullanıcısına yanıt

Evet, dh'de senelerdir yazılarını falan okuyorum da. Burada daha böyle düzgün editörvari yazarken, orada sanki yeni ergen kardeşi hesaplarını yönetiyor gibi yazmış, ona şaşırdım. Başka mecralarda hiç yazısını falan daha önce görmemiştim. İlgilenmiyorum elalemin sosyal medyasıyla, youtube da da zaten bilgileri ana yerinden, yabancı kaynaklardan alıyorum.

0 teknik bilgi ile teknoloji influencer ı kendisi. Yurtdışındaki LinusTechTips ve iJustine in Türkiye şubesi işte.

- rekoru yedikten sonra forumdan - atmayı kaldırttığı gün gözümde bitmişti zaten.

• Artık yeni dh bu para yoksa tanıtım yok

• Şaşırttılar bu defa. Hadi hayırlısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürücü işini bir halletsen be AMD. Hemen atlayacağım GTX 980 Ti'dan.

• Böyle yönetime böyle z kuşağı yorumları müstehak.Allah daha çok versin , çoluk çocuk gelip ne yorumlar için bize ceza verdi .Allah daha iyi etsin amin :/

• It also includes new AMD Infinity Cache technology that offers up to 2.4X greater bandwidth-per-watt compared to GDDR6-only AMD RDNA™-based architectural designs

Buda güzel olmuş

• Fiyatlar iyi 16gb hakkı 6800 pro nun 579 dolar 2080ti yi baya geçmiş gözüküyor.

• Konuya dönecek olursak 3dvision' olayını öldüren nvidia'dan artık nefret ediyorum beter olsun batsın bitsin.Elinde ne var artık?

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    Z kuşağı yorumları derken ? Burda kimin kaç yaşında, hangi tecrübe ve bilgilere sahip olduğunu nerden biliyorsunuz da böyle bir çıkarım yapıyorsunuz ?

• Amd : Rage Mode

Nvidia : Rage Quit

• Crashlone kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, bsc yi batıran Mesutun tam kendisidir. Çok öngörülü birisi ya, twitch ve youtuben yükselişini anca yeni fark etti, şimdi kendisi milletten abonelik dileniyor.

• Nerde o 3070 e yaklaşırsa bile iyi diyenler, adamlar 3090 a kafa attı. Tr de yayıncısından tut yazarına nvidia çok büyük para yediriyo. Nvidia yayınında ayağa kalkıp alkış tutanlar bu yayında ama durun bi inceleme çıksın diyerek tavır takınıyolar gerçekten kimse tarafsız değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.