< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaSoğuk ter , başa baş bir mücadelede dökülür. 1000 dolarlık kart 1500 dolarlık kartı geçiyor, bence ortada ter dökme filan yok , başka birşey var
İmzandaki XFX RX5600XT Thicc III modelini bana devredersin hocam artık
-
Heh şimdi tam bir Twitch yayıncısı ve Youtuber olmuş işte
2 Lira yollayımda adımı oku Mesut :D
-
Hocam herşey para değil adres alayım özelden
-
bu kartlarda ışın izleme olacak mı? eğer destek var ise ışın izleme açık destekli oyunlarda nvidia-amd kıyaslaması nasıl ? asıl sorularımız bu olmalı bence.
-
-
Çok itici ya, ulan yanıldım de, insansın işte, kendini hatasız peygamber mi sanıyorsun Mesut ? Bir de ergen diyor, asıl ergen sensin. Bu forumdaki çoğu kişinin teknolojik ve entellektüel bilgisi senden fazladır
-
arkadaş burası donanım sitesi, amd lansmanı canlı yayınlanmıyor. çok enteresan. telefon haber olarak değişmesi lazım
-
Şimdi gelsin Nvidia fanboyları.Amd gümbür gümbür geliyor derken dalga geçen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Bir de çok biliyormuş gibi ben ve benim gibi insanları teknoloji cahili yaptınız, asıl cahil cühela sizsiniz haberiniz yok. Yazık size.
-
-
Biz geçmedik ülkece doğrudur ama artık 4K da 120 FPS 8k da 60 FPS almak mümkün oldu. Kusura bakma ama geçtik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
Alıntıları GösterOnda bu konuya cevap verebilecek yürek yok, o gitsin twitch, youtube da üyelik dilensin.
-
Vega 64'ten geçeceğimiz kart nihayet belli oldu.
6800XT.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sanitarium8787
arkadaş burası donanım sitesi, amd lansmanı canlı yayınlanmıyor. çok enteresan. telefon haber olarak değişmesi lazımHocam geçen Mesut demişti Amd artık bize sponsor olmuyor diye, donanımhaberin anlayışı artık bu : sponsorsan senden iyisi yok, siteyi ard arda senin haberlerinle donatırız. Sponsor değilsen her yerde seni göömerim.
-
Hiç bir yayınını izlememiştim, hiç bir mecrada takipte etmedim bugüne kadar ama şimdi resimlerden görüyorumda ağır nvidia fanboyuymuş. Bir de uslup falan çocuk gibi. Sırf nvidia'yı öveceğim diye ne bu hırs anlamadım. Forumdaki bazı ego takıntılı çocuklar gibi yazmış aynı. Enteresan. Bir de yapılan kapağa ergen demiş :)
Allah bilir kesin önceden intel de fanboyudur. Ama orada herkes artık amd nin üstünlüğünü gördü kabul etti. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 28 Ekim 2020; 20:43:33 >
-
dx12 ultimate in ışın izleme teknolojisi kartlarda mevcut. nvidia rtx tabiki kartlarda yok o sebeble rtx destekli oyunlarda bu kartları kıyaslayamazsın ama dx12 ultimate rt destekli bir oyunda ikisi karşılaştırılabilir. çünkü rtx core mimarisini nvidia kendine özel tutuyor. sadece nvidia ya özel olan bir teknolojide iyi performans beklememen gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jem991 -- 28 Ekim 2020; 20:44:0 >
-
mesut amd :-)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaHocam herşey para değil adres alayım özelden
-
quote:
Orijinalden alıntı: OrodruinVega 64'ten geçeceğimiz kart nihayet belli oldu.
6800XT.
Adresi gönderiyorum PM den iban atarsın dedik dedik ne oldu ?
-
O adam donanımhaberin bugüne gelmesinde cok etkili oldu fakat ün, para ve sponsorların gönderdiği ücretsiz teknoloji ürünleri kendisini çok değiştirdi. Eskiden çok eskiden severek takip ederdim, belki eskiden de böyleydi ama biz cocuktuk, anlayamamıştık. Ve bu adam bu sitenin genel yayın yönetmeni.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X