Şimdi Ara

AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
16.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonra niye AMD seviyorsun diyorlar. Elimizde kalan tek kale AMD de ondan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Soğuk ter , başa baş bir mücadelede dökülür. 1000 dolarlık kart 1500 dolarlık kartı geçiyor, bence ortada ter dökme filan yok , başka birşey var  

İmzandaki XFX RX5600XT Thicc III modelini bana devredersin hocam artık AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi 

• AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi

Heh şimdi tam bir Twitch yayıncısı ve Youtuber olmuş işte AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi 

2 Lira yollayımda adımı oku Mesut :D

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Hocam herşey para değil adres alayım özelden AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi 

• bu kartlarda ışın izleme olacak mı? eğer destek var ise ışın izleme açık destekli oyunlarda nvidia-amd kıyaslaması nasıl ? asıl sorularımız bu olmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Böyle adamları sitenizde genel yayın yönetmeni yaptığınız sürece bir halt olmaz artık bu siteden. Şu egoisti bir kovamadınız gitti. Mesut çevik hani Amd, Nvidia'yı gecemezdi ? Noldu ? Hani Nvidia'nın fiyatları aşagıya cekmesinin Amd ile alakası yoktu, bize hayal dünyasında yaşayan cahiller diyordun. En büyük cahil ve egoist kimmiş ? Azcık onurun varsa cıkar özür dilersin ama nerde. Hala cıkmıs sosyal medyadan 6000 serisinin fiyatları düşündürücü yazıyor. Nvidia fiyatları acıkladıgında Nvidia'nın twitch hesabında göbek atmadıgın kalmıstı be. Yazık, sponsorluk Türkiye'de objektif ve bağımsız editörlüğü öldürmüş.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Çok itici ya, ulan yanıldım de, insansın işte, kendini hatasız peygamber mi sanıyorsun Mesut ? Bir de ergen diyor, asıl ergen sensin. Bu forumdaki çoğu kişinin teknolojik ve entellektüel bilgisi senden fazladır

• arkadaş burası donanım sitesi, amd lansmanı canlı yayınlanmıyor. çok enteresan. telefon haber olarak değişmesi lazım

• Şimdi gelsin Nvidia fanboyları.Amd gümbür gümbür geliyor derken dalga geçen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Bir de çok biliyormuş gibi ben ve benim gibi insanları teknoloji cahili yaptınız, asıl cahil cühela sizsiniz haberiniz yok. Yazık size.

• Parti kur oy vereyim, Lisa Su!!!

• serafon kullanıcısına yanıt
    Biz geçmedik ülkece doğrudur ama artık 4K da 120 FPS 8k da 60 FPS almak mümkün oldu. Kusura bakma ama geçtik.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Alıntıları Göster

Onda bu konuya cevap verebilecek yürek yok, o gitsin twitch, youtube da üyelik dilensin.

• Vega 64'ten geçeceğimiz kart nihayet belli oldu.

6800XT.

AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium8787

arkadaş burası donanım sitesi, amd lansmanı canlı yayınlanmıyor. çok enteresan. telefon haber olarak değişmesi lazım

Hocam geçen Mesut demişti Amd artık bize sponsor olmuyor diye, donanımhaberin anlayışı artık bu : sponsorsan senden iyisi yok, siteyi ard arda senin haberlerinle donatırız. Sponsor değilsen her yerde seni göömerim.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Hiç bir yayınını izlememiştim, hiç bir mecrada takipte etmedim bugüne kadar ama şimdi resimlerden görüyorumda ağır nvidia fanboyuymuş. Bir de uslup falan çocuk gibi. Sırf nvidia'yı öveceğim diye ne bu hırs anlamadım. Forumdaki bazı ego takıntılı çocuklar gibi yazmış aynı. Enteresan. Bir de yapılan kapağa ergen demiş :)

Allah bilir kesin önceden intel de fanboyudur. Ama orada herkes artık amd nin üstünlüğünü gördü kabul etti. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 28 Ekim 2020; 20:43:33 >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    dx12 ultimate in ışın izleme teknolojisi kartlarda mevcut. nvidia rtx tabiki kartlarda yok o sebeble rtx destekli oyunlarda bu kartları kıyaslayamazsın ama dx12 ultimate rt destekli bir oyunda ikisi karşılaştırılabilir. çünkü rtx core mimarisini nvidia kendine özel tutuyor. sadece nvidia ya özel olan bir teknolojide iyi performans beklememen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jem991 -- 28 Ekim 2020; 20:44:0 >
  • mesut amd :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hocam herşey para değil adres alayım özelden  

AMD RX 6000 tanıtıldı: RTX 3090’i soğuk terleten ve az güç tüketen RX 6900 XT geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orodruin

Vega 64'ten geçeceğimiz kart nihayet belli oldu.

6800XT.

Adresi gönderiyorum PM den iban atarsın dedik dedik ne oldu ?

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    O adam donanımhaberin bugüne gelmesinde cok etkili oldu fakat ün, para ve sponsorların gönderdiği ücretsiz teknoloji ürünleri kendisini çok değiştirdi. Eskiden çok eskiden severek takip ederdim, belki eskiden de böyleydi ama biz cocuktuk, anlayamamıştık. Ve bu adam bu sitenin genel yayın yönetmeni.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.