Bildirim
6GB 1066 DDR2 YOKSA 4 GB 1600 DDR3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakart modelini yazar misiniz. -
Gigabyte GA-EP45C-DS3R -
Soket 775'te ddr3'ün bir getirisi yok.Performans farkını hissetmezsiniz.Elinizdeki ram'leri kullanmaya devam edin,boşuna masraf yapmayın. -
Değiştirmene gerek yok. Neden değiştireceksin memnun olmadığın bir durum mu var ? -
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: *Furious*
Değiştirmene gerek yok. Neden değiştireceksin memnun olmadığın bir durum mu var ?
Memnun olmaktan ziyade anakartda 4 tane ddr2 2 tane ddr3 slotu var.Elimdeki ddr2 lere 200 lira fiyat aldım.Onları satıp vatanbilgisayarda 110 liraya 1600 4 gb alsammı diye düşünmüştüm.O yüzden sordum. -
Bence gerek yok. Verdiginiz iki RAM'in performansi birbirine oldukca yakin olacaktir. -
O zaman elindekileri 200'e satıp, 79 liraya bunları alabilirsin:
http://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/geil-plus-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-low-voltage-dual-kit-tek-modul.html -
Tabi oda olabilir de benim esas merak ettiğim performans farkı ne derece olur. -
Performans farkı olmaz,sadece para kazanmış olursunuz. -
Eyvallah sağolasın. -
6 GB ram sisteminizi oyun makinesi yapar.
Ben 1 GB kullanıyorum ve memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
O zaman elindekileri 200'e satıp, 79 liraya bunları alabilirsin:
http://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/geil-plus-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-low-voltage-dual-kit-tek-modul.html
şimdi basitçe şu durumu açıklayayım
ddrlarda dual channel denilen bir olay vardır. bunlar ikili olarak %40 daha performanslı çalışır
2*2 gb ddr3 > tek 4 gb modül ddr3
alacaksan dual çalışacak şekilde aynı marka aynı boyut 2 tane al.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2
şimdi basitçe şu durumu açıklayayım
ddrlarda dual channel denilen bir olay vardır. bunlar ikili olarak %40 daha performanslı çalışır
En fazla %3-%5 (o da olursa), %40 degil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X