Şimdi Ara

6GB 1066 DDR2 YOKSA 4 GB 1600 DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende kingston hyperx 6gb ddr2 1066 cl5 ram var.Bunu 4 gb 1600 ddr3 cl9 la değiştrmek istiyorum. Tavsiyeniz nedir değiştirmelimiyim. işlemci Q 8200

• Anakart modelini yazar misiniz.
  • Gigabyte GA-EP45C-DS3R
  • Soket 775'te ddr3'ün bir getirisi yok.Performans farkını hissetmezsiniz.Elinizdeki ram'leri kullanmaya devam edin,boşuna masraf yapmayın.
  • Değiştirmene gerek yok. Neden değiştireceksin memnun olmadığın bir durum mu var ?
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Değiştirmene gerek yok. Neden değiştireceksin memnun olmadığın bir durum mu var ?

Memnun olmaktan ziyade anakartda 4 tane ddr2 2 tane ddr3 slotu var.Elimdeki ddr2 lere 200 lira fiyat aldım.Onları satıp vatanbilgisayarda 110 liraya 1600 4 gb alsammı diye düşünmüştüm.O yüzden sordum.
  • Bence gerek yok. Verdiginiz iki RAM'in performansi birbirine oldukca yakin olacaktir.
  • Tabi oda olabilir de benim esas merak ettiğim performans farkı ne derece olur.
  • Performans farkı olmaz,sadece para kazanmış olursunuz.
  • Eyvallah sağolasın.
  • 6 GB ram sisteminizi oyun makinesi yapar.

Ben 1 GB kullanıyorum ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

O zaman elindekileri 200'e satıp, 79 liraya bunları alabilirsin:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/geil-plus-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-low-voltage-dual-kit-tek-modul.html

şimdi basitçe şu durumu açıklayayım
    ddrlarda dual channel denilen bir olay vardır. bunlar ikili olarak %40 daha performanslı çalışır

2*2 gb ddr3 > tek 4 gb modül ddr3

alacaksan dual çalışacak şekilde aynı marka aynı boyut 2 tane al.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2
    şimdi basitçe şu durumu açıklayayım
    ddrlarda dual channel denilen bir olay vardır. bunlar ikili olarak %40 daha performanslı çalışır

En fazla %3-%5 (o da olursa), %40 degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.