Bildirim
6k3lR4.0.com virüsü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Avira deneyin. Nod32 avira ve Combofix bir şey bulamazsa Usb Disck Security kendi kendine gelin güvey oluyordur büyük ihtimalle. Arada yapabiliyor güvenlik programları böyle -
Cpu %100 den aşağıya çok nadir iniyor web sayfaları çok yavaş açılıyor hatta buraya hızlı cevap yazarken bile geriden geliyor göremiyorum önce ne yazdığımı :S usb disk security e bazen ard arda 5-6 tane çıkıyor olay daha bugün başladı anlayamadım gitti. windows/Win32/ dizininin içerisinde bu dosya -
USB disk security bi işe yaramıyor. Ksperskynin deneme sürümünü yükleyin taratın yada eset 5 ile -
USB disk security yi zaten antivirüs olarak kullanmıyorum flash disk lerden abuk subuk şeylerin gelmemesi için. Eset5 dediin sorunumu çözmedi şimdi avira indirdim onu denicem olmazsa kaspersky
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X