Şimdi Ara

+6md i +7 md yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 adet +8 exik item (+8bow gibi) - 5 adette +7 fp yakmayı pilanlıyorum sizce +7md ye gaçermi ?

• olabiilir bnce.ama item yakma işini cok fazla abart ma bnce. bütün itemleri yakıp sıra md ye geldiğinde cannot perform this item demesin
  • harbiden ya cannot perfom this item nedir ay bugün item basarken banada oldu ....
  • Onu düşündüm yiğenime sordum oda 30 afet basma hakkın var dedi, ona güvenerek artık :D basıcam
    Bu arada donanımhaber yetkilileri, alıntı yapmakta sıkıntı yaşıyorum, sanırım formda sıkıntı var.
  • çok fazla şey yakıon bence...
  • şans işi valla inşş geçer....arkadaşın dediği gibi fazla abartma büyük ihtimal geçer...
  • premium yok olsa daha az yakıcam ee su sıralarda premium almak akıl işi değil. Yaktımlarım birşey değil sadece fp ler değerli benim gozumde :D +8 ler kolay düşüyor.
  • Emin değilim ama günlük upgrade limiti 30 değil 31(duyumlarım öyle)

@koxp0000
    O kadar şey yakmakta şans ister onlardan 1i yanmassa işin çok zorlaşır
  • +8 ler i yak yter
  • quote:

Orjinalden alıntı: koxp0000

10 adet +8 exik item (+8bow gibi) - 5 adette +7 fp yakmayı pilanlıyorum sizce +7md ye gaçermi ?

rahat geçer merak etme ben öle +7totemic club yapmıştım ama gece yap ve anvılın başında 1-2 kişi olsa ezık ıtemler bassa olur bomboş oluncada iş biraz sakat oluyor ne olacagı belli olmuyor o zaman
    bence fplerden biri +8 olcak bastınmı haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 14 Nisan 2007; 17:38:22 >
  • ben sadece +6glave ve +5chitin yakarak basmıştım
  • cok abartmıssın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

ben sadece +6glave ve +5chitin yakarak basmıştım

yuhhhhhhhhhhhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: assassın4ever

harbiden ya cannot perfom this item nedir ay bugün item basarken banada oldu ....

upgrade hakkın bitmiştir.. oyuna gir çık.
  • quote:

harbiden ya cannot perfom this item nedir ay bugün item basarken banada oldu ....

uprgede artık 30 kagıttan fazla upregede basılmıyor o yüzzden bu hatayı veiryot relog yap ge.er yani bir 30 upragede hakkkın gene gelir

bu olayı sanırım dupeyi kaldırmak için yapdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppotun1st_ -- 14 Nisan 2007; 18:26:55 >
  • +5 priest, warrior,mage fp leri 15 m den satıyorum beramusta, +8 fp gecerse kendim kullanırım bir sonraki gun denerim :D item cok olsun sorun değil, çogunuz kesin çıkara yakın sözler söğlemişsiniz, yarın olumlu olumsuz bilgi veririm, çok saolun arkiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

upgrade hakkın bitmiştir.. oyuna gir çık.

çık gir.
  • Konumuz claver deil ama bende chitin rouge kafalıga +2 rebisth basıyım derken yaktım ve sonra +7 md ye +2 basılır dedim onuda bastım oda yandı claver +7 yi kokledim +8 çıktı..
  • ßen gerçekten çok şanslıyım bugün obodan complete çıktı onu +5e basarken yaktım,peşine rogue shelli koydum +7 oldu

düzeltme:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 14 Nisan 2007; 19:51:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.