Şimdi Ara

6s 6s+ kullanan varmı arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var 6s plus 128 lik gold renk

• Yurtdışı anlarım da Türkiye'den o paraya alıp kazığı yiyen var mı sahiden?
    Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Mundar diyorum ama ULAŞMIYORUM. Ulaşamıyorum değil. Çok pardon,hiç bir güç bana 3.900'e bir iPhone aldırmaya yetmez.
    6+64gb kullanıyorum ve ne zaman yurtdışına çıkarım/arkadaşlarım çıkar/yurtdışından gelen uygun bir cihaz olur o zaman alırım. 6s+64gb'dan aşağısını almam,3.900TL de vermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma problemi sarj bide aksesuar konusunda bilgi verebilirmisin kardesim (kap olayı olmuyomus sanırım 6yla)

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan32561

Isınma problemi sarj bide aksesuar konusunda bilgi verebilirmisin kardesim (kap olayı olmuyomus sanırım 6yla)

hayır kılıfı komple aynı, 6 plus a olan tüm kılıflar 6s plusada oluyor şimdi ben 6s plus da 6plus spigen neo hbyrid ex kullanıyorum tabi bugün sabah çıkardım kılıfı telefonun yakışıklılığını anca fark ediyorum diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Isınma problemi sarj bide aksesuar konusunda bilgi verebilirmisin kardesim (kap olayı olmuyomus sanırım 6yla)

hayır kılıfı komple aynı, 6 plus a olan tüm kılıflar 6s plusada oluyor şimdi ben 6s plus da 6plus spigen neo hbyrid ex kullanıyorum tabi bugün sabah çıkardım kılıfı telefonun yakışıklılığını anca fark ediyorum diyelim

Sağol kardesim bide bu islemci fark ediliyormu? (Batarya performans)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Sağol kardesim bide bu islemci fark ediliyormu? (Batarya performans)

benimki tmsc çok memnunum fakat ben sony zşeria z5 premium u denemek istiyorum bu yüzden o cihaz çıkınca iphone u eşime vereceğim

• Iphone 6S 16Gb samsung islemcili bataryasa cok iyi degil isinma sorunu olmadi (bugune kadae kullandigim hic bir telefon isinmadi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.