Şimdi Ara

6s arka mikrofon çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka kameranın yanında ki mikrofon çalışmıyor.Bu durumla daha önce karşılaşan oldu mu acaba ? Sadece mikrofon değişiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godric1461 -- 29 Nisan 2018; 19:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışmadığını nasıl test ettiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAFREF kullanıcısına yanıt
    Bugün whatsapp dan görüntülü arama geldi bi baktım sesim gitmiyor.Hemen facetime ile görüşme yaptım onda sorun yok.Biraz araştırdım ön kamera ile video kaydı yapın dediler.Ön kamerayla video kaydı yaptım ve ses çıkmıyor sadece hışırtı var.Yani arka kameranın yanında ki mikrofon bozuk.

• Bana da çok ahizenin yanındaki mikrofon bozuk gibi geldi. Önce sesli birini ara normal konuş normal sesin gidiyorsa alttaki mikrofon sağlam demektir. Sonra hoparlör aç bu şekilde ses gitmiyorsa ön kameranın yanındaki mikrofon bozuktur. Arka kamerayı test etmen için arka kamerayla video çek ses düzgün alıyorsan sorun yok demektir. Sonuç olarak mikrofon bozuksa garantisi varsa direk gönder değişimini yaparlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selimciv S kullanıcısına yanıt
    Ön kamera flex değişecekmiş.Tabi ön kameranın değişmesi moralimi bozdu.Sonuçta orjinal olmıcak.Çıkma bulana kadar idare edeceğiz artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ön usb çalışmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.