Şimdi Ara

6s garantiye verdim (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar.Telefonumu bugün garantiye verdım. Hoparlöründen az ses geldiği için ancak servis raporunda şöyle bişe yazmışlar ;

Arıza Açıklama:
    Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi HOPARLÖRDEN SES ÇOK AZ< GELİYOR VE CIZIRTI YAPIYOR. ARKA KASADA BAKI SIYRILMALAR VE ÇİZİLEMELER VAR. ÇERÇEVE KÖŞELERİNDE SIYRILMALAR VE EZİLEMLEER VAR. EKRANDA ÇİZİLEMELER VAR. KAMERA CAMI VE HOME TUŞU SAĞLAM.

Onarım Detayı:
    CİHAZDA YAPILAN AKTİF TESTLER SONUCUNDA CİHAZIN HOME TUŞUNU SERT BASTIĞI VE ÇALIŞMADIĞI GÖZLENDİ CİHAZA GÜNCEL YAZILIM DNENEDİ CİHAZIN TUŞ ÇEVRESİ TEMİZLENDİ ARIZA DEVAM EDİYOR BU SORUN EKRANIN DEĞİŞTİRİLMESİYLE GİDERİLEBİLİR. İŞLEME İPHONE'UNUZU APPLECARE ONARIM MERKEZİ'NE GÖNDEREREK DEVAM EDECEĞİZ, BURADA APPLE, EKRANIN DEĞİŞTİRİLİP DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE KARAR VERECEK.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Onarım detayında benim söylediğim sorundan hiç bahsedilmemiş. Var mı böyle bir şey yaşayan ne yapmalıyım ? Genpaya verdim.

• Müdür ses arızasında cihzın ön panel toptan değişiyor. Ekran bölümü yani. Senin cihaza bir panel değişimi yapılacak eşimin 6s e de öyle olmuştu. Ama vuruk ezik çürük yüzünden garanti dışı bırakırlarsada şaşma yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    5 kasımda garantim bitiyor telefonu aldığımdan beri garanti yüzü görmedi :) herkes diyo garantiye yollasana işte değişim yaptır filan filan aslında biraz sıcak bakıyorumda problem varmı derseniz cihaz kendi kendine kapanıyor siteden kontrol ettiğimde bataryanın değişime uygun oldugu çıkıyor ben garantiye yollasam bataryamı değişir sadece swap cihaz şuan kullandığımdan daha iyi olma olasılığı %50 kötü olmasıda %50 biraz şans. birde aşğadaki linkteki olay olmuştu temmuzda aldıktan 9 ay sonra o zaman garantiye yollamamıştım.. ufaktan şey korkumda var garanti bittikten sonra sorunlar patlak vermesin telefonda.

https://forum.donanimhaber.com/bunedir-bole-boya-cikmasi-galiba--118248505#118248505

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.