Şimdi Ara

1 aylık 5s garantiye gitti (batarya bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır severek kullandığım telefonumu dün gece şarja takıp yattım. Sabah uyandığımda %100 dolu iken şarjdan çıkardım. ve yarım saatlik bir aradan sonra şarjımın %78e düştüğünü gördüm, hiç kullanmadığım halde. sonraki 3 saat içinde birkaç mesaj attım ve şarjım 4. saatin sonunda %5 idi. Direk telefonu aldığım TİM'e gittim ve durumu izah ettim. Telefonu şarja taktık ve biraz muhabbet ettik, sonrasında bir baktıkki telefon şarj olmuyor. %1'e kadar düşmüş. yaklaşık 10 tane yeni şarj aleti açıp denedik fakat durum değişmedi. O sırada telefon kapandı ve kendi orjinal şarj aleti ile yaklaşık 45 dakika şarjda bıraktık ama nafile. hiç ikiletmeden ürünü paketleyip kargoya verdiler. 2 gün içerisinde haber gelicek bakalım durum ne olucak. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar telefonu aldıkları yer ile teması geçmeliler. Telefondan haber geldiğinde neler olup bitmiş buradan sizlerle paylaşıcam. İyi forumlar :)

• Gerçekden can sıkıcı bir durum. Apple'ın Pil süresi konusunda ciddi atılım yapması gerekiyor zira aktif kullanımda 1 gün zor dayanıyor.
  • Yüksek ihirmal apple in açıkladığı sorunlu telefonlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Gerçekden can sıkıcı bir durum. Apple'ın Pil süresi konusunda ciddi atılım yapması gerekiyor zira aktif kullanımda 1 gün zor dayanıyor.

Ben telefonu elinden düşürmeyen birisiyim. Gün içinde toplasanız 4 saat bekleme süresi olur. Ona rağmen akşam evime gelene kadar dayanıyordu. Bu seferki ağır bir darbe oldu :) Umarım değişim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Yüksek ihirmal apple in açıkladığı sorunlu telefonlardan

Aynen, muhtemelen sorunlu cihaz bana denk geldi. Hatta bugün TİM'de çalışan arkadaşım hatırlatmıştı, telefonu alırken o sırada orda bulunan bir müşteri apple'ın bazı cihazlarda batarya sorunu olduğunu söylemişti. Bende kesin o arızalı telefonlardan biri bana denk gelir demiştim
  • onrergn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sıkıntı olmaz yeni cihaz verirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, inşallah :)
  • Geçmiş olsun :) Umarım yeni cihaz verirler. Sizdeki de ne şansmış be. :) Bana inşallah öyle bişey denk gelmez. Ama biraz kuşkudayım. iPhone 5 imin bataryadı 1 saatte %70 oluyor. :'(
  • Geçmiş Olsun :) Sizdeki de ne şansmış :D Bende kuşkulanmaya başladım iPhone 5 imin bataryası 1 saat içinde ( kullanımdan baktım. Tam dolduktan sonra şarjdan çıkardım %70 lere inmişti kullanıma baktım 1 saat 19 dakika yazıyordu ) %70 civarına inmişti. Acaba sorun varmıdır ? Bildiğiniz gibi 1440 mAh batarya var. Cihaz bir kaç kez yere düştü ama sert değil en yüksek 20 cm den. Sol üst köşesinde biraz eziklik var uca doğru ekran tarafında yani köşe komple ezik değil.
  • düşmeden kaynaklandığını sanmıyorum ama bir kere aldığın yer ile temasa geçmende fayda var bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.