Şimdi Ara

Laptop'u tamire vereli 4 ay oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not= Konu teknik yardım, donanım vs.konusu değildir.

Laptop'u tamire vereli 4 ay oldu. Ekimin ortasında vermiştim. Başlangıç ekranında kalıyordu. Herhalde formatla çözülür dedim. Verdikten 1 hafta sonra gittim. Adam başka sorunlar var içini açmamız gerekiyor dedi ben de tamam dedim. Sonra 2 haftada 1 aramaya başladım noldu ne bitti falan diye. Adam bana parça bekliyoruz dedi parçası değişmesi gerekiyormuş.

Neyse ocak ayı geldi. Ben tekrar aradım. Gelen parça arızalıymış yenisini bekliyorlarmış. Bu hafta tam 4 ay oluyor.

Şimdi başka bir yere versem belki bir 4 ay daha beklicem. Bu adamlarda sanki baştan savma yapıyorlarmış gibi geliyor bana.

4 ay uzun bir süre mi ? Ne yapıyım sizce?

Edit= az once aradim."parca geldi ben bakip sizi aksam ararim" dedi adam ben de tamam dedim. Aksam aricam. Laga luga yaparsa yine alicam bilgisayari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 11 Şubat 2016; 10:36:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 ay nedir ki normali 2 sene beklemek zaten. O 2 sene garanti o yüzden 2 sene.

20 iş günü garantili üründe tamir süresi, garantisiz desen çinden parça 3 haftaya geliyor 4 ay nedir. Adam unutmuştur onu durup durup la bu laptop nereden çıktı yahu diye soruyordur kendi kendine.

• Keriz misin aga

• Tamir mi? Garanti servisi mi? Nereye verdin hocam sen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle enayiler olduğunu bilseydim esnaf olurum yemin ediyorum
  • Normal bir servise verdim garanti vs yok. Geri mi alayım yani ? Bu tip durumları bilmediğim için soruyorum. Laptop eski bu arada 6 senelik falan.
    @burakko9 @j&j

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Türk

böyle enayiler olduğunu bilseydim esnaf olurum yemin ediyorum

Ne kazanıcak adam laptoptan ? Yapamadı diye para alıcak değil. +laptop köşede duruyordu 2 senedir. Ben de arada lazım olur diye verdim servise.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ayda yaklaşık 2880 tane pc sıfırdan üretilir :)

• Tabiki al hocam. Hesabınıda sor. 4 ayda biyerinize mi soktunuz de.

• Tekniker kendine yeni bilgisayar alana kadar seninkiyle idare ediyo işte az sabret vicdansız adam.Tekniker bilgisayarsız mı kalsın ?
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    hocam pc gercekten iyi degil. Adamin dukkaninda msi falan varken benimkini kullanmaz bence.

Yarin aricam sorucam son durumu yine parca bekliyoz olucak falan derse hazirlayin almaya geliyorum dicem. Baska bir servise veririm. 20 25 gun icinde olursa olur olmazsa alirim derim.

• Edit= az once aradim."parca geldi ben bakip sizi aksam ararim" dedi adam ben de tamam dedim. Aksam aricam. Laga luga yaparsa yine alicam bilgisayari.

• Para iadesi alsana Servis süresi 20 is günüdür, bu süre geçtiği anda Hakem Heyeti'ne ücret iadesi için başvur ve paranı al. Sonra da git ister aynı ürünün sıfırını daha ucuza al (fiyati düşmüştür herhalde) ya da bir başka PC al, sana kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okusaydın keşke. Garantili servise vermedim. Normal bir tamirciye verdim. Cihazıda kendim bozdum. Zaten garantisi biteli 3 yıldan fazla oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Konuyu okusaydın keşke. Garantili servise vermedim. Normal bir tamirciye verdim. Cihazıda kendim bozdum. Zaten garantisi biteli 3 yıldan fazla oldu.

Kimileri servise vermeyi de tamire vermek olarak adlandiriyor. Normal tamiriciyse durum daha da vahim, gidip geri al ve güvenilir bir tamirciye ver. 4 ay bekletmenin hiçbir izahı olamaz.

• Akşam arıcam tekrar saat 6 7 gibi. Adam olmadı sorun var falan derse hazirlayin almaya geliyorum dicem.

Adam birde bana parça aldık parasını ver demesin.

• quote:

Akşam arıcam tekrar saat 6 7 gibi. Adam olmadı sorun var falan derse hazirlayin almaya geliyorum dicem.

Adam birde bana parça aldık parasını ver demesin.

Tamir edemediği üründen neyin parasini alacak? Çıkar, orijinal parçayı tak dersin.

• Bana yine pürüz çıkacak gibi geliyor. Zaten 5m2 mekan. Arayıp laptop vardı diyince hemen ismimi söylüyorlar. Başka müşterileri falan yok Keşke vermeseydim ya.

• Deertt

• quote:

Bana yine pürüz çıkacak gibi geliyor. Zaten 5m2 mekan. Arayıp laptop vardı diyince hemen ismimi söylüyorlar. Başka müşterileri falan yok Keşke vermeseydim ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.