Şimdi Ara

6s ile se veya olası 7 özellikleri arasındaki hız farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 kullanıcısıyım yarın 6s alacağım beyaz renk düsünüyorum 6ım siyahtı.. 64 gb alacağım. se düşünmüyorum ama se 6s veya 7 arasında performans farkı cok fazla olurmu? 7de 2 gb ram olacak sanırım 3 olmayacak bu ram olayının 2 olması cok mu artı bi durum? 6 da bazen müzik dinlerken wsappda mesajlasırken arka plandaki programı durduruyor nadir de olsa bu tür durumları 6s de yaşarmıyım acıkcası 6dan 6se geçince cok bir fark hissedecekmiyim bunu merak ediyorum..

• 6 dan 6s e farkı hissedeceksin. O kesintileri yaşamazsın arka planda hepsi çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Elinizde Iphone 6 var , telefonunuz bozuk degil aciliyetiniz yok anladigim kadariyla , Iphone 6 daha 2 sene daha goturebilecek bir telefon ama tabi keyif sizin size yetersiz geliyorsa degistirmek istiyorsaniz 2 ay daha bekleyip Iphone 7 almaniz mantikli olur .

• 7 nin çıkmasına bu kadar az zaman varken 6s almak akıl karı değil. 7 de kasa değişmezse 6 daha 2 sene daha rahat rahat götürür. Ama kasa değişirse 6 ları millet mecbur değiştirecek. Apple kullanıcısının en son modeli kullanmak gibi bir hastalığı var büyük çoğunluğun. Kasanın değiştiğini varsayarak bunu örnekle açıklamak gerekirse

Bengisu : " Aaa mahmutcan o ayfonmu ?

Mahmutcan : evet çaya çıkalımmı ?

Bengisu : Bi sn anlamaya çalışıyorum Ayfon kaç ?

Mahmutcan : İphone 6s çay ?

Bengisu : Hımm anladım söylemeyi unuttum çinden halamlar gelicekti bugun 6 ay shaolin tapınağında keşişlerle yiğiştide yorgundur gitmezsem ayıp olur. Bye
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Ya bu insanlarla nasıl bir dalga geçme tarzı? Forumda android kullanan kadar ios kullananda var sizin deyiminizle herkes bir pelinsu heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

7 nin çıkmasına bu kadar az zaman varken 6s almak akıl karı değil. 7 de kasa değişmezse 6 daha 2 sene daha rahat rahat götürür. Ama kasa değişirse 6 ları millet mecbur değiştirecek. Apple kullanıcısının en son modeli kullanmak gibi bir hastalığı var büyük çoğunluğun. Kasanın değiştiğini varsayarak bunu örnekle açıklamak gerekirse

Bengisu : " Aaa mahmutcan o ayfonmu ?

Mahmutcan : evet çaya çıkalımmı ?

Bengisu : Bi sn anlamaya çalışıyorum Ayfon kaç ?

Mahmutcan : İphone 6s çay ?

Bengisu : Hımm anladım söylemeyi unuttum çinden halamlar gelicekti bugun 6 ay shaolin tapınağında keşişlerle yiğiştide yorgundur gitmezsem ayıp olur. Bye

7 de kasa değiştirmez ise 6 da 2 sene götürür mü. :) :) :) dostum donanım değişiyor tipiyle kasasıyla ne alakası var. İşlemci yenileniyor kamera lensi geliştiriliyor. :) Sadece görsel olarak ona buna hava atmaksa amaç o ayrı :) iphone 6'ya ram az geliyor. Yetmiyor. Tabi son sürümde durum nedir bilemem sattım da kurtuldum o berbat cihazdan. 6s şuan gayet tatminkar. 7s e kadar devam.

• İphone 7 cikicakken 6s almak mantiksiz kardeşim madem cihaz değişimi yapicaksin 7 ile giriş yap 6s ile arasinda işlemçi bi kaç amh batarya artişi kasa da rütüşlr olucaktir kamera ve ekran konusuna bişey diyemem ama tavsiyem 7 olsun iphone 8 cikana kadar kullanirsin apple ekran ve kamera olayina iphone 8 ile giriş yapicaktir apple nin tek hatasi amoled ve kamera olayina batarya olayina halen adim atmamasi insanin canini sıkmaya başladi..! İyi düşün derin iki ay daha sabret☺

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 nın rami neye yetmiyo anlamadım bende 14 aydır kullanıyorum daha ram yetmeyipde kapanan uygulama görmedim. 7 de ne değişcek bilmem ama şurda çıkmasına çok az kalmışken ömrü 7 den 1 yıl erken biticek 6s almak çok mantıksız üstelik kasada ufakda olsa değişicek dünyanın parasını verip kimse 7 varken eski kasa 6s almaz heralde.

• Israf olur..bekle 7 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    1yıl erken bitmesi için 7nin özellikleri ve 6s in özellikleri arasında ciddi fark olması lazım ki açıklanan özelliklerde hiçte böyle bir fark yok. 7ile 6sin ömrü bir olur.

• iPhone alıyorsan s serisi alicaksin 7 den pek bi şey beklemeyin bence

• 6s ile 7 nin arasında donanımsal olarak hiç bir fark olmayacaktır. Sadece, kasası değişecek okadar. Onun haricinde a10 işlemci koyup %20 daha güçlü diyeceklerdir. Tıpkı , 4s-5 , 5s-6 gibi arasında hemen hemen hiç fark bulunmayan sadece işlemciden kaynaklı %20 daha güçlü bir cihaz yaparlar 7 yi. Apple ı tanıdık artık. Kamera konusundada umutlanmasın kimse . Apple 8 mp kameraya geçti, 3-4 yıl öyle devam etti. 12 mp yi yeni çıkardı ve öylede devam edecek. İçindeki lensi ufak bi oranda geliştirdik derler. Kısacası, çok çok ufak detayları bi tık yukarı çıkartarak, sadece kasada büyük değişiklik yaparak sunacak iphone 7 yi. Bu bütün modellerde böyle oldu. geleneği bozmaz apple. Düz serilerde sadece kasayı değiştirir. Kablosuz kulaklık filan gönderir okadar. S serilernde ise kasa aynı kalır, performansı en üst düzeye çıkarırlar

• Donanımsal olarak ciddi bir fark olmadığı sürece geçilebilir. Ki eldeki veriler bunu gösteriyor. Ayrıca 3.5 mm giriş olmayacak bu çok ciddi bir sorun. 6s yavaşlamaya başladığında 7 de yavaşlayacaktır. Ayrıca eklenen TRT vergisi ve yükselen dolar kurunu hesaba katarsak 7 6s gibi 3100'den çıkmayacak. 16 GB 6s bile 3250 oldu. 64'lük 7 alsan o zamana 3700+ falan olacak. Benim tavsiyem 7 çıkınca 6s al. En azından ucuzlama ihtimali var. Donanımsal olmasını geçtim kasa olarak bile fark olmayacak. Aynı kasa üzerinde sadece anten çizgileri farklı olacak. Tıpkı 4 ile 4s'deki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.