Şimdi Ara

6tb harici hdd tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6tblık harici hdd almayı düşünüyorum. İndirimde olanlardan ne önerirsiniz?

Şunun fiyatı kafama yattı:

akakce.com
    Seagate Backup Plus 6 TB STEL6000200 3.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/tasinabilir-disk/en-ucuz-seagate-backup-plus-6-tb-stel6000200-3-5-usb-3-0-fiyati,11568571.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Kasım 2019; 12:5:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldınız mı bilmiyorum ama fiyat güzel olmasına güzelde bu markaya mesafeli yaklaşmak lazım. Zamanında 1.5 TB bir model almıştım ve 2 senesinde bozuldu. Kuzenimde de 1 TL vardı aynı markadan onunda bozulmuş. O sebeple bu markayı ben pek tercih etmiyorum ve önermiyorum da. Başkalarından da duydum Seagate markasına ait ürünlerde sık sık sorunlar çıktığını
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Geçen Cuma 6tblık Seagate Backup Plus aldım, artık bakacağız performansına. Elimde hem WD hem Seagate hddler var, hangisinin bozulacağı belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 2 Aralık 2019; 13:2:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Geçen Cuma 6tblık Seagate Backup Plus aldım, artık bakacağız performansına. Elimde hem WD hem Seagate hddler var, hangisinin bozulacağı belli olmuyor.
    HD Tune ile mutlaka test yapın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.