Şimdi Ara

7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
36
Favori
53.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstte verdiğim linkler siteden silinmiş.Sadece şunlar var;
    www.remzihoca.com
    Ücretsiz Kaynaklar - Remzi Hoca
    https://www.remzihoca.com/ucretsiz-kaynaklar

Keşke silinmeseydi çok güzel kaynaklardı.Arkadaşlar bu kaynakları indiren varsa buraya eklesin.Önemli kaynaklar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 7 Nisan 2018; 14:52:47 >

• Soru tipleri ve çeviri soruları bölümünü sitede bulamadım.Diğerleri eklendi.
  • Android için aşağıdaki mobil uygulamayı tasiye ederim. İçerisindeki kelimeri öğrenmeniz size büyük katkı sağlayacaktır.

play.google.com
    YDS YÖKDİL LYS-5 Kelimeler - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fbaltacioglu.ydskelimeler

• quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Üstte verdiğim linkler siteden silinmiş.Sadece şunlar var;https://www.remzihoca.com/ucretsiz-kaynaklar

Keşke silinmeseydi çok güzel kaynaklardı.Arkadaşlar bu kaynakları indiren varsa buraya eklesin.Önemli kaynaklar vardı.
    Hocam merhaba. ingilizce alıştırmaların olduğu bir kaynak biliyor musunuz hocam? PDF olarak indirebileceğim. ( yasal, ücretsiz kaynaklar) Türkçe açıklamalı istemiyorum. Aradım ama bulamadım. İngilizce anlatımlı gramer ve alıştırma kitapları

• pcko1 kullanıcısına yanıt
    Cbc derslerinde çok alıştırma soruları var.
  • Hocam selam boğaziçi hazirliktayim p2 sinifindayim seviyem a2 b1 arası 9 ocaktaki proficiencyden geçer not almak istiyorum mümkün müdür ne yapmam gerekir ?

Bir de ingilizceyi bir yıl okumalı miyim ? (geçsem bile düzenli devam edeceğim yaza kadar ingilizce çalışmaya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri uç -- 20 Eylül 2018; 1:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivri uç kullanıcısına yanıt
    Sınava az bir süre varsa biraz zor sanırım.Bilmiyorum.Kişiden kişiye değişir.Çok çalışırsan olabilir.Kesin cevabı yok.

İngilizce hazırlık sonuç olarak faydalı olur.Bu konuyu öğretmenlerinize sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Sınava az bir süre varsa biraz zor sanırım.Bilmiyorum.Kişiden kişiye değişir.Çok çalışırsan olabilir.Kesin cevabı yok.

İngilizce hazırlık sonuç olarak faydalı olur.Bu konuyu öğretmenlerinize sorun.
    3.5 ay var hocam günde 3 saat çalışsam sizce olur mu c1 olsam hayli hayli geçiyorum

• sivri uç kullanıcısına yanıt
    Bence 3.5 saat az olur.Onu 6 saat falan yapın.Kolay değil az sürede mesafe kat etmek.
    Üstteki mesajda yazdığım gibi bu konu biraz değişkenlik gösterir kişiye göre.
    Her ay 1 seviye geçmeniz gerekiyor.Çok çalışmak gerek.
    Başarılar dilerim.
  • Merhabalar. Dün kendim evde kpds 2011 ilkbahar sorularını çözdüm ve 50 küsür puan aldım. Size göre Aralık 2 deki sınavdan 70 üstü alabilir miyim? Genel olarak parçadan çıkarım yapma sorularında, parçadaki aykırı cümleyi bulma sorularında ve ilk baştaki kelime sorularında sıkıntı yaşıyorum. İlk baştaki sorular zaten kelime bilgisi eksikliğinden, ama diğer tarz soruları yapmak için nasıl bir yöntem izlemeliyim. Bi de yds için önerdiğiniz bi kaynak var mı?

• El-Kira kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir şey diyemem.1.sayfada kitap ve wisegeek sitesini önerdim.
  • yararlı konu olmuş hocam teşekkürler.
  • Duyuru
    Arkadaşlar lütfen şu reklam mesajlarını ayrı konu açıp yayınlayın.
  • emeğinize sağlık
  • Rez

• rat.planet hocam Rusça YDS ile ilgili tavsiyeleriniz varmıdır, sizin önerdiğiniz şekilde çalıştım ve b1 seviyesini bitirdim şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rat.planet hocam merhabalar.
    Öncelikle ingilizce hususunda her zaman yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.
    YDS'ye hazırlanmak için bir yol çizmeye çalışıyorum ve açıkçası baktığım ilk şey sizin bu konudaki görüşleriniz oldu.
    Hocam dil kursları adına ne düşünüyorsunuz? Akın dil duyduğum kadarıyla öneriliyor ama emin olamıyorum. Online dersler veya faydalı olur mu?
  • Güzel bir öneri olmuş emeğe saygı
  • varsa güzel bir öneriniz bende alabilirim valla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.