Youtube tam ekran sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Win11 Pro işletim sistemi kurulu Acer Nitro5 Ryzen 7 5800H RTX3060 16gb ram olan bilgisayarımda youtube ile video izlerken tam ekran yaptığımda bir kaç saniye sonra bilgisayar donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Çözümü var mı acaba?
(küçük pencerede izlerken bir sorun olmuyor)
Teşekkürler.
ilk araç önerisi
Arkadalar merhaba. Acemiyim, ehliyeti alalı 5 sene oldu o gün bugündür araç kullanmadım. Şimdi elime 600 civarı nakit geçti. Trafik ve araçlar konusunda neredeyse sıfır sayılabilirim. Bana tavsiye verebilir misiniz? Ben Polo 1.2 TDİ ile Fiesta 1.1 arasında kaldım. İlk önce Dizel motor ile benzinli motor arasında çok fark var mı? Dizel aracın torku yüksek olduğu için kolay kolay stop etmiyor diye biliyordum. Atmosferik araçlar biraz daha kolay stop eder diye biliyorum. İkisi arasında çok fark var mı? Bana yarımcı olursanız çok sevinirim. acemiliği atmak için her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Lazer epilasyon yaptıran var mı?
Merhaba arkadaşlar. Sırt ve omuz bölgemde çok fazla kıl var. Ve çok belirgin. Bunlar için epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.
Nelere dikkat etmeliyim?
Kesin çözüm sağlıyor mu?
Epilasyonu hangi çeşit kullanmak gerek?
Uzun vadede sağlık için zararı var mı?
İstanbul Kartalda oturuyorum önerebileceğiniz bir yer var mı?
Teşekkür ederim.
Oyun için nasıl bir sistem alınmalı?
Merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın. Mevcutta mini bilgisayar kullanıyorum dolayısıyla onboard ekran kartı var ve oyun oynamak imkansız. Oyun oynamak için bilgisayar almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Çok beklentim yok oyunlarda da pek yetenekli değilim zaten yaş olmuş 32 vakit geçirmek amaçlı. Monitör olarak 24" vestel televizyon var HD çözünürlükte. Sistemi ikinci el almayı planlıyorum. Bütçe 10 bin civarı. hangi model işlemci, hangi ekran kartı, kaç gb ram yönlendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Forum anasayfasındaki boşluk
Merhaba, forum anasayfasının karşılama ekranında çok büyük ve gereksiz bir kalabalık ( kısmen boşluk) var. Ben oradaki menüleri kullanmadığım için bu boşluk olabilir belki ama oradaki seçeneklerde kullanılacak cinsten değil doğrusu. 2017 yılından iphone 5 öneriyor bana. Ekteki SS %25 ekran büyüklüğünde alındı görüğntü %100 olarak ayarladığımda ortalama iki a4 boyutunda bir boşluk oluşuyor. Çünkü ortadaki menüler alt alta sıralanıyor. Ayrıca bu menüler açık değil açıldığında konu başlıklarına ulaşıncaya kadar mause kaydırmaktan parmağım yoruluyor
Kondansatör, akımartışı sağlar mı?
Merhaba, 12 Volt 1 amper adaptör var. Bu adaptörün çıkışına 2 tane 16volt 4700uf kondansatörü paralel bağlasam akım artar mı? Yani 1 amper olan çıkış 1,2 ampere yükselir mi?
Şundan soruyorum. Sonuç olarak devrenin sonuna kondansatör ekleyerek oraya havuz eklemiş gibi oluyoruz. Kondansatörün kapasitesine göre devrenin fazla akım ihtiyacını kondansatörün oluşturduğu havuzdan karşılayabilir mi?merak ettim. Teşekkürler yardım edenler için
Merhaba, 3 senelik superonline taahhüt süremin bitmesine 10 gün kaldı. Geçen gün aradılar en ucuz tarife 8 mbit 135 lira dedi. Şuan 67 lira ödüyorum. Önerdiği ücret çok fazla geldi bütçeme. Şuan 8 mbit kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor. 70-90 lira arası hangi tarifeyi önerirsiniz? Ben GIBIR net buldum. 16 mbit 80 lira. hız bana fazlasıyla yeter. Ve Taahhüt yok. 1 sene dolmadan iptal etme durumum var. Taahhüt istemiyorum. Gibir neti önerir misin? Yada başka bir ISS. Yer: istanbul Kartal
Şimdiden teşekkür ederim.
Letoon unisex Ayakkabılar 99,90
Bir arkadaşım kullanmıştı bu markayı memnundu. Ben 1 tane aldım bakalım. Belki kullanan olur diye paylaşmak istedim.
https://www.letoonsport.com/spor-ayakkabi-26
Önemli not: +1 TL Sürat kargo ücreti var.
Kulaklık Önerebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar sizlerden kulaklık önerisi istiyorum. Ses yüksek çıkması ve bassların güzel olması aradığım özellikler arasında. Müzik dinlemek (her telden)için bu özelliklerde kafaüstü bluetooth kulaklıklar hangileri acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Taahhüt bitti. Hattı nasıl kapatacağım?
Merhaba arkadaşlar. Süperonline ile 2 senelik taahhüt süresi 11 Aralık 2020'de bitecek. Bir kaç kere aradılar ama teklif ettikleri tarifeleri çok pahallı. İnternetimi kapatmak istiyorum. Enson han tarihe kadar nereye başvurmalıyım en başından anlatabilir misiniz rica etsem. Modemde onların geri göndermem gerekecek sanırım değil mi?
Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Ne gereksiz insanlar tanıdık. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 805
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 30.418 (Bu ay: 569)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic