Tam esnafın, satıcının istediği müşteri tipisin |
7.000 TL Uzeri alisveriste kredi karti zorunlulugu geliyor. (2. sayfa)
-
-
Ya neden taktınız bu kadar anlamadım param var cok şükür bi sıkıntım yok niye çenemi yorayım
-
Banane senin parandan.. Varsa var, bu konuda bir şey iddia etmedim zaten, kendince halleniyorsun. Ne yaparsan da yap, ister kazıklan, istersen fazlasını ver beni ilgilendirmez. Bana saçma ve mantıksız geldiğini belirtiyorum ve bu benim görüşüm, katılıp katılmamanda benim için önemli değil.
-
Siz işi anlamadınız galiba usta çağırdınız boya badana kaç tutu 15,000 nakit veremezsin bankaya gönder yoksa ikinizede ceza yazarım dönecek bu olay
-
Fikrinde önemli değil kardeşim.
-
Sana göre
-
O değil de enflasyon durmadığı sürece ve en büyük banknot 200 TL kaldığı sürece maaşlara da hep %20 30 falan zam geldiği sürece 2-3 sene sonra maaşı çekmeye herhalde büyük boy valizle veya büyük boy soğan çuvalı falanla gidecek vatandaşlar? Bu nasıl olacak asıl sorun bu? Şuanda zaten büyük boy cüzdana bile maaş sığmaz hepsini 200 lük alsanız dahi cüzdan kapanmaz. Cüzdanı geçeli çok oldu hele memur maaşı 40k civarı azıcık daha yüksek memur maaşı ( doktor profesör vali savcı polis amiri müdürü vs) maaşları 70 120k arası bu mesleklerin. Bunlar zaten maaşı olduğu gibi çekmeye kalksa 2-3 tane cüzdan gerekiyordur herhalde.
-
Kredi kartım olmak zorunda mı? İlla bankalarla uğraşıp onlara kart aidatı falan mı ödeyelim?
-
Havale -EFT 'de olur sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İktidarın büyük bonknot basmayarak mantıklı bir hareket yapıyor istemeden .Aslında emekli maaşların çok görünmesini sağlamak için yaptı ama mecburen kart kullanmayı zorlamış da oluyor vatandaşı. Kart kullanılınca esnaf veya işveren cirosuna uygun beyan vermek zorunda kalıyor
Banka kartı veya kredi kartı denmiş. Bir arkadaşım Avrupa’dan Tayland’a sadece kredi kartıyla gidip geldiğini anlatmıştı.
Haberin aslı astarı ne olursa olsun Umarım hızlıca geçebiliriz.
5 tepe kulliyesi Cumhuriyetinde siradan bir karar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kartı kullanmak demek yıllık %50 politika faizine maruz kalmak demek. Kredi kartı kullanımı zorunlu olsun demek faiz ödemeye mecbur bırakılmak demek. Bulaşmayın kredi kartına.
E gelsin ne var bunda? O kadar para cüzdana sigiyor sanki :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi falan hikaye, küçük esnaf devede kulak kalır
Esas olay yeni dünya düzeni, hepimizi fişleyip puanlayacaklar
En büyükler 0 vergi verirken biz dibe doğru batıyoruz
Mevzu resmiyetse havaleyi kolaylaştırsınlar, alternatif devlet sistemi bulunsun, kimse faizli karta yada bankaya itilmesin
Sozde muhalefet özde hükümetin... Neyse. Bir sey derdim de..
yaşlılar için sorun olacak,kart havale vs sıkıntı onlar için.
Her para hareketini sistemin içerisine alıp, vergiyi buna göre beyan etmelerini istiyor tabii devlet.
Kredi kartına bu kadar bastırıp,üstüne taksidi sınırlama çelişkisine de birşey demeyeceğim.
-
Yine kaçak köçek tabelasız firmalara yaradı
-
Bu milleti öyle bir ...... Ki ,ben demiyorum kendileri demişti zamanında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X