Hocam harcama itirazı yapmadınız mı bankaya? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7.000 TL Uzeri alisveriste kredi karti zorunlulugu geliyor. (3. sayfa)
-
-
Malumlarım, bankaları zengin etmesi ya da esnafı, halkı düşünmesi gibi bir dertleri yok.
Yeterki ben olan bitenden vergi alayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 13 Eylül 2024; 16:14:43 > -
Bankaya da itiraz yapmıştım "İş yeri ile halledin" gibisinden mesajla yanıtlamışlardı...
-
10 bin liralik urunde 150-350 lira indirime tav olan varsa bilemem. Komisyon dedigin miktar bundan ibaret, indirim yapiyormus ya bu mu indirim. Bana 150-300 lira indirim yapacagina vergisini odesin. Belki market vs. haric tum her seyde nakit odeme kaldirilmali.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankadan cekip nakit veririm, kaçış mı yok anasını satayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah akil fikir versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet delirmiş durumda . Aklı olmamak daha iyi şu an en azından suç islemezsin
Amaç işte bu yapacağını bitirmek . Bankadan çekip verme bunun yerine havale-eft yap deniliyor gönderirken de yapılan işi yazacaksın
Birşeyi merak ediyorum? Kim bugüne kadar örnek veriyorum Teknosadan alışveriş yaptın gidipte trink 10.000 cebinden çıkartıp nakit verdi kim yaptı bunu aranızda yapan varmı? İnsanlar boş anlamsız şeye tepki gösteriyor nie tepki gösteriyor merak ediyorum.Sadece kredi kartı değil Banka kartıda kabul ediyor Atm kartı yani 3 5 kişi itiraz ediyor die Teknolojinin getirdiği kolaylıkdan yararlanmak istemeyen insanların sayısı kaç?Yüzdesi nedir elinizde bir araştırma varmı neden tepki gösteriliyor bunu merak ediyorum sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 15 Eylül 2024; 10:57:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halkı düşünmek mi ? Geçiniz.
Yahu bu ülkede Sümerbank gibi dünyaya örnek oluşumu derdest edip kapatan akp halk yararına birşey mi yapacak?.
23.000 liralık televizyonu çarşı esnafından 19.000 liraya nakit aldım.kartla alacağım diye neden 4000 lira fazla ödeyeyimki.
-
Vallah ben sallamıyom nakit taşımam isterse 5 bin indirsin gene nakit vermem.
Hocam öfkeyle yazıyorsun. Öfkeyle yazdığın için de çok mantıksız şeyler söylüyorsun. Millet öfkeliymiş de, memurlar milletin maaşıyla yabancı marka ürün alıyormuş da, düşük gelirli insanlar bunu görüp memura saldırıyormuş da, sıra bakanlara da gelebilirmiş de falan filan. Şu olay örgüsüne tarafsiz bakabilirsen sen bile kahkaha atarsın yazdıklarına. Ayrıca biri seni memurları ve hatta bakanları hedef göstermekle suçlasa ve şikayet etse başın ağrıyacak belki. İnsanların internette yazdığı şeyler yüzünden hapse girdiği şu ortamda gaza gelip değişik değişik şeyler yazmayın. Ekonominin kötü olduğunu herkes biliyor ama şu şekilde tepki vermek işe yaramayacağı gibi hem seni tehlikeye atıyor hem de bunları sürekli düşünerek sürekli strese giriyorsun. Şu saatten sonra gemisini kurtaran kaptandır misali kendin için ne yapabileceğine odaklan. Senin benim gibi adamların ne dediğinin hiçbir önemi yok. Boşuna kendini strese sokmaktan öteye geçemezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Savcıyı ,güvenlik görevlisini ,doktoru memur diye saldırdı demedim ki... Millet cinnet halinde artık memurlarda bundan nasibini alıyor diyorum. Onlar çok korunaklı olduğu için ( özel sitelerde , önünde polis olan konaklarda,villarda, görünmez camlı otolarda) vatandaşa az denk geldikleri için saldırıya az uğruyorlardı ama artık millet cinnet halinde hapishanelerde dolu insan var diye 5 yılda bir af çıkıyor 6 kişiyi öldüren 7. Cinayetini işledi ve yine hapishaneye girdi 5-10 yıl sonra yine ceza indirimi gelecek . Çünkü hapishaneler dolu millet aç sefil durumda ama devleti yönetenlerin umrunda değil .. O kadar çok suç işleniyor ki bakanlara milletvekillerine denk gelince "AA böyle bir problem varmış " diyecekler sanırım diyorum
5 yılda bir ceza indirimi gelse de Avruapa'da Rusya'dan sonra en çok mahkum Türkiye'deymiş çünkü halk işsiz, aç ,sefil durumda . Yılmaz güney filmlerinde doğulular kışın sıcak ortamda kalmak için 4-5 ay yatacak kadar suç işlerdi. Şimdi sadece doğulular değil bütün Türkiye sefil duruma düşürüldü (kamudaki yandaşlar ile rüşvet ve torpille girenler hariç )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 16 Eylül 2024; 3:18:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
30bin TL’lik ödeme yapılacaktı İstanbul’daki bir PTT şubesine biz kart kabul etmiyoruz sadece nakit ödeme alıyoruz dediler. İstanbul’un göbeğinde 2024 yılında PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kart kabul etmedi. Gittik bankaya 45dk sırada bekledik, nakit çektik bir tomar parayı gittik PTT’ye verdik. Kart zorunluluğu var deyip durun kimsenin umurunda değil.
Asparagas haber.
-
peki bundan esnafın haberi var mı? alayı elden nakit çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X