Şimdi Ara

7.1 Kulaklık Seçme HELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben 7.1 4 tane kulaklık arasında gidip geliorum bunlar:

Cooler Master MasterPulse Pro Bass-FX 7.1 = 394

HyperX Cloud 2 7.1 = 400tl-350tl

SteelSeries Arctis 3 7.1 = 370tl

Sn-rw1 7.1 = 175tl

Bu 4 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Sn-rw1 neden 175 tl diğerlerinden 7.1 olarak ne farkı var? sn-rw1 alırsam eğer ek olarak mekanik klavyede alabilirim.

• Snopy hakkında hiç fikrim yok ama bahsettiğiniz diğer modeller birbirine ikame edilebilir hiçbiri pişman etmez. Mekanik klavyenin oyunlarda bi avantajını görmedim gördüm diyeni de duymadım. Yine kulaklıklarda ki 7.1 olayı özelikle cs go da pek te etki etmiyor. Stero modunda da gayet iyi yön tayini yapılabiliyor. O yüzden hyperx cloud core veya steelseries siberia 200 ü de stero olarak aklınızda bulundurun derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 7.1 de mekanik klavyede pek etki etmiyorsa benim monitörüm dandik birşey 1680x1050 full hd değil 1920x1080 full hd bir monitörmü alsam?
  • Kulaklığı stero moduna veya 7.1 modunda kullanmak arasında pek fark olmuyor yine rakibin sağda solda ve uzaklık tahminini yapabiliyorsun. Ama monitör eski ise o da mantıklı olabilir karar sizin..

• Hocam bir sorum daha var bu kulaklıkların dördüde sanal 7.1 snrw1 175 tl iken diğerleri neden 350-400tl aacaba bir bilgin varmı hocam? 200tl fazla vermeye değermi ?
  • Marka farkı, kullanılan malzemenin kalite farkı, içinde ki sürücü farkları vs. Kulaklıkların ses kaliteleri kadar rahatlıkları da önemli o yüzden aradaki farka değer mi kısmını görüp elinize alıp kulağınıza takarak sizin karar vermeniz lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    2+1 Speaker Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.