Arkadaşlar Winamp 5.54 kullanıyorum fakat istediğim sesi alamıyorum. Daha önce Jet Audio falan kullanıştım fakat o programlar hoşuma gitmedi. Bir ara da Jammix diye bişey kurmuştum önceki Winamp'a güzel ses veriyordu. 5.1 kullanıyorum (Logitech X-540) ama laptob un ses kartı stereo. Bildiğiniz ses eklentileri var mı Winamp 5.54 için ? Ve en uygun ayarlar nelerdir?
Merhaba; Ben minton 5.1 alınca player arayisina girdim. BLAZE Video oynaticilari ile iyi sonuc aldim. Hem görüntü hem de mp3 icin kullandım. Ancak Winamp alışkanlığım beni araştırmaya yöneltti. Şu an Winamp plugini olarak AndrewLabs ATSurround Processor for Winamp 5.xx version 0.1.6 kullanıyorum. Baska alternatifler varsa arkadaslar yazabilirler.
Programı indirdikten sonra sıkıştırılmış klasör içinden çıkan Patch dosyasını çalıştırın.Açılan pencereden Patch’e tıklayıp C:\Program Files\Winamp\Plugins klasörü içindeki dsp_izonefree.dll dosyasını bulduktan sonra tamam’a tıklayın
AndrewLabs ATSurround Processor programı için yeni link verirmisiniz indiremedim:S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme